חם בצפון2!

STIVENZ 426

New member
לדעתי אין כל חשיבות פרט לנוחות..

אולי הסיכוי לשבור את הברך גבוה יותר כשהרגל שלוחה, אבל קיים גם כאשר היא "מקופלת". כשהיא שלוחה, בעצם, הסיכוי לשבר מסובך יותר גובר.. (דמייני..) כשהיא מקופלת, לדעתי שבר מתחת לברך יהיה נפוץ יותר, אם האופנוע נופל "טוב".. תלוי גם אם יש סטרטר. יש? \

45degrees

New member
סטיבנס טועה גם מההיבט

הבטיחותי, גם מהיבט הנוחות, וגם מהיבט הסופרמוטו: 1. בזויות מאוד תלולות לא ניתן לשלוח רגל קדימה - הכידון מוריד את הרגל למטה, והרגל נתקעת בין האספלט לכידון. אם שמים לב בזמן - אפשר לסגור קצת גז ולהרים את האופנוע. אם לא - היכון להתרסקות ספקטקולרית עם השפעה ארוכת טווח על מפרקים שונים בגוף. 2. נוחות - זה ממש לא נוח לשים את הרגל בפוזה מסוימת ואז לגלות באמצע פרסה בין רוכבים אחרים שהברך מתנגשת בכידון ומשנה את קו הרכיבה באופן מהותי. 3. בטיחות - הכי גרוע זה שהרגל נתפסת בזמן נפילה מתחת לאופנוע. בנוסף - כשנופלים בשטח אין אחיזה טובה של המגף ברצפה, ולכן הורדת רגל אינה גוררת תופעות קטלניות (ע"ע MEDWOW) כמו שמורידים אותה בתנאי אחיזה גבוהים - כל הגוף והאופנוע נעים בעוצמה ומהירות גבוהים לכיוון אחר לחלוטין מאשר הרגל שהונחה על הרצפה. 4. סופרמוטו - עם רגל בצד וכף רגל מונחת על הרצפה - מתקבל חיישן זוית ההטיה הכי טוב האפשרי. כמעט תמיד (חוץ מבקו ישר - אז אין מה לעשות בד"כ) - עדיפה תנוחה בה אפשר לתת לאופנוע ליפול מבלי לקחת אותנו איתו. עם רגל בצד זה הרבה יותר קל - אנחנו עושים כבר מראש את החלק הקשה של העבודה.

STIVENZ 426

New member
לא באמת חשבת שסטיבנס

מתעסק בתאוריות וחישוב מקומות שבירת עצמות עדיפים, נכון? כרובי היה אומר במקומי
ס.

tygger

New member
למה לא מסננים?

עובדה, אתה לא רואה פה חראקטום אחד.

ransnow

New member
לא נעים להודות אבל.... למען האמת

היה אימון די מחורבן. כנ"ל התמונות . אף לא פייט אחד, אפילו לא הזעתי באימון (UFO).... קודם הגענו רק2 סופרים, וזה מי יודע מה מוי כיף. בנוסף שרכבתי עם טייגר, הכל היה די אנמי, חוץ מכמה קטעים סבירים לפני שהגעת.... מה שצלמת היה במוד (מבחינתי בכל אופן) נטול קרביות - עד כדיי שעמום, וזה נראה בתמונות - בכמו שאמר הדוכס... היה שווה לסנן לפחות 80%. לדעתי אימון לא טוב בכלל, אם אפשר לקרוא לזה אימון. לא רכיבה חזקה או איכותית - פשוט לא היה עם מי ולאן להתקדם, וסיבה לתת חזק בגז - וחבל שDRXR לא הגיע הפעם.... בנוגע לרכיבה שלך סולו במגרש: סחטיקה! נתת יפה, ומדהים לראות איך אתה מתמכר לזה כ"כ מהר!!! תפסיק כבר להתבזבז יא קפיטליסט, לך קנה לך איזה סופר קליל עד הטיסה, לא חסרים למכירה בלוחות! יאללה תגיע כל פעם! ואגב, התמונות שאתה רוכב טובות מאוד - אך מעבר לרכיבה יש את פקטור הצילום: מאיפה, זווית ומתי. שלא תבין , רכבת כאמור ממש טוב אבל בנוגע לתמונות שאתה מצלם... (לא שאני ניחן בחוש צילום ,להפך)....אבל שים לב מאיזו זוויות ניתן לחלץ את התמונות הטובות ביותר, שמהן אפשר גם ללמוד ולהבין על תנוחת הישיבה, הרגליים, חוץ מלהנות ולראות רגלית באספלט.

TTמאניה

New member
../images/Emo45.gif

אני עוד הספיק להגיע למקסימום שני אימוני מגרש..... את החגים אני מעביר באילת + סיני ואחר כך זה נגמר..... לגבי הצילום צודק.... אני הגעתי מאוחר והספקתי לצלם רק סאשן אחד, שאתה ואופיר רכבתם ביחד. לגבי איפה לעמוד, ואללה, נתאמן קצת ביחד באימון הבא, נסתכל על התמונות וננסה שוב. NO WORRIES MATE

למעלה