חל!N!ת בc|מת NתגNe*ם!

את כן../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif...ותכנסי לאי סי קיו!!!!

זה חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב את אולי לא תשכחי את כולם בכללי אבל את לא תדעי מי זאת מעיין

לאי סי קיוווווווווווו כנסי צלילוששש

נו,נו,נוווווו זה ח-ש-ו-בבבבבבבבבבב! פליייייז צלילוששששששששששששש אי לאב יו.....את לא תזכרי אותי
אבל אני כן......

מגיל 14?פאק אני בת 13.5 בינואר אני

יהיה בת 14 זה בסדר????????????????????????????????? צליל כנסי לאי סי קיווווווווווווווווו לא משנה באיזה דרך אבל תכנסי זה חשובבבבבבבבבבבב

נו,צליל אני מתחננת זה חשוב...בבקשה

תכנסי לאי סי קיו או למסנג'ר בבקשה אני יודעת שהתם נדפקו אבל תנסי בבקשה צליל זה ממש חשוב...אני מתחננת בבקשה..

תתרגשי חמודה.........

זה מגיע לך בצדק. את מוכשרת בטירוף, ויש לך את זה. אוי אני כבר יכולה לשמוע את הצלילים האחרונים בשיר הפתיחה של הבעיות של כולנו, ואת העלילה מתחילה......... רייטינג של 100%!

הלווווווווווו צליל איפה את?????????

זה ח-ש-ו-ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ****מחזיקה אצבעות***** ***מתפללת לאלוהים*** צליל זה ממש חשוב תאמיני לי בבקשה...תכנסי למסנג'ר או לאי סי קיו אני יודעת שהם נדפקו אבל בבקשה... כוס עמקקקקק חרא!!!!!
סורי אני מרוקקית!!!אוףףףףף

נוווווווווווו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כנסי לצ'ט של מיכאלה בחדר מיכאלה123!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סורי סורי מעיין,

פשוט כיבתי והדלקתי את המחשב איזה 940386589458 פעם!!! דקה יש סיכוי שזה ניכנס לי לאיסיקיו.. תירגעי כפרה, שנייה אחת...

הנה ניכנסתי!!!!!איפה את?!

מה הכינוי שלך ביאיסיקו!??? אני מזכירה- זה האיסיקיו שלי 321413577!!! כנסי אליי מעיין אני מחכה רק לך!!! מה האיסיקיו שלך לפחות1?

יאו צלילוש...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמאי לאב!

איץ' הילדה הזאת.....
שלמות פשוט
לאב יו צלילוש בוביתתתתתת
כשתחזרי מהאחורת מפסקת קלה תשלחי לי הודעה לאי סי קיו או למסנג'ר...
צ'או לאב יוווווווווווו

GILADOS

New member
../images/Emo49.gif מזל טוב, אני מקווה שתצליחי בהמשך הדרך ../images/Emo8.gif

למעלה