חל!N!ת בc|מת NתגNe*ם!

חל!N!ת בc|מת NתגNe*ם!

אוקי,השירשור כבר לא כל כך פעיל..אז ככה ש: לאלה שלא ידעו ישנם סיכויים גדולים ש"הבעיות של כולנו"יהפוך לסידרה/סרט.אם הסידרה/סרט יתממש(ורוב הסיכויים שכן), זה אומר שהגשמתי חלום.אני למדתי שאם רוצים-אפשר להגשים חלומות,גם אם הם ניראים כל כך רחוקים מהמציאות. כאילו- מה אני,ילדה בת 14 שיום אחד קמה ורצתה לעשות סידרה?אז כתבתי לשם ההנאה,רציתי לפנטז קצת. ואז בא מישהו ואומר לי-בואי נעשה את זה.לא ידעתי מה לחשוב,אם לשמוח או לבכות. הרבה מכם אמרו לי "רק אל תשכחי אותנו כשתגיעי לשם".בחיים,אבל בחיים אל תגידו דבר כזה.כי מילה שלי-אני בחיים לא ישכח אותכם. תודה על כל הרגעים הנפלאים איתכם, מקווה שזה יתממש-ואני עכשיו הולכת להגשים חלום.(אומנם לא עכשיו עכשיו כי יום כיפור
) מודה לכם,ואוהבת את כולכם.שהאמנתם בי ואמרתם לי שיש לי כישרון וגרמתם לי להעביר שלב אחד קדימה. אוהבת אותכם, צליל.

ואוו צליל איזה כיף לך!! אני מזה....

מקנה בך..... עם הסידרה\סרט באמת יצאו את תוכלי לומר מתי האודשנים
חח חלומי לשחק בטלנובלה

j e n n y lopez

New member
צלילי עלי והצליחי חחח סתם בהצלחה

!!!!!!!1 אני מזה מקווה שתצליחי עם הדבר הזה ואז כולנו נהיה גאים בך ואי לך ולגרונך אם את שוחכת ממנו!!11חחחחחחחחח

יש לי דמעות בעיינים../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

צלילוש איזה מתוקה
את מזה ריגשת אותי עכשיו...אני מאחלת לך שתצליחי לא משנה מה תעשי ותמיד תדעי שאני תומכת בך...מה נישאר לי להגיד? שאני מתה עליך מושלמת, תסריטאית פצצה שלי
חולה עליך תמיד

אם החלום של צליל יתגשם והיא תפרסם

פה שהיא מחפשת תפקידים ומתי יהיו האודישנים ואיפה וזה... אז היא תגשים חלום וגם אני(רק אם אני אצליח לעבור).. מעניין מי יבחן לתפקיד הראשי-צליל אבל יש בעיה אחת-אני רק בת 10

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifחרא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

כנסי למסנג'ררררר

תודה תודה רבה../images/Emo13.gif

הנה המסנג'ר שלי(למרות שהוא נידפקקק מעיינוש
) [email protected] לאלה שחשבו שיש פרוטקציות אז טעו
סורי חח.. לאב יווו אולללל!!!שיוו אני מתה עליכםם אתם לא יודעים כמה@!!!

היא לא נכנסת לסמנג'ר...היא שחכההההה

אותנו
ה יאו צלילוש צלילוש... כנסי למסנג'ררררררררררררררררררררררררררררר

אוי לילוש.........

את כותבת מקסים וממש ממש ממש מגיע לך. כל פרק, כל דקה שהסיפור שלך יופיע על המסך- זה שם ובצדק.

צליללללל אז לאי סי קיוווווו!

זה ח-ש-ו-בבבבבבב! פליייייייייז
חראאאאאא
מעיין עצובה
-מעיין יודעת את האמת

תודה לכולם../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifאני מתרגשת../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ומעייןןן שלא תעיזי להגיד ששכחתי אותכם!! המסנג'ר שליייי לאאא פועללל אנשים לא פועלל אני מנסה כבר שנהה שהוא יכנס ולא הולך
!!!1 מצטערת!!!
ואני לא אשכח אותכםם דיי להגיד את זההה
!

אוחח גם האיסיקיווו שליי

נידפקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!גררררררררר הנה המספרר 321413577... שנייה אני אנסה להיכנס דרך האתר של ICQ... הולכת לנסות
דרך אגב, אם זה יתממש ב100 אחוז, סתם בשביל שתידעו, האודישנים זה לגיל 14 ומעלה
עזבו, אני אכתוב הכל בעיתון כבר כשזה יתממששש בעזרת השם!

למעלה