חלק 6 ואחרון!!!

Dawson girl

New member
חלק 6 ואחרון!!!

מקווה שנהניתם... גם אם לא- זה בסדר... עכשיו, לכל המעריצות השרופות (במיוחד לטל).... (טדאם טדאם סדאאאם!) מה הייתם עושים את ג´וש היה דופק לכם בדלת???. נמש

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

אם הייתי פותחת את הדלת ורואה את ג´וש עומד מולי עם החיוך המקסים שלו והעיניים הכוחולות המדהימות שלו,הייתי בשוק טוטאלי כאילו לא הייתי מצליחה להוציא מילה...רק חיוך טיפשי מאוהב על הפרצוף שלי,כזה-
הייתי מסמנת לו כזה להיכנס (כי לא הייתי מצליחה להגיד לו),נועלת את כל הדלתות בבית שלא יברח! ואז הייתי בטח מתעלפת או משו....חחחח אחרי כמה דקות (אני מקווה שזה היה לוקח *רק* כמה דקות) הייתי מתאוששת קצת...ממש קצת... ומכינה לו
, בטח הידיים שלי היו רועדות... אחרי כמה שעות טובות (מאוד!) שהייתי פשוט מסתכלת עליו ומחייכת אולי הייתי מצליחה לשוחח קצת איתו... אז הייתי אומרת לו כמה שאני אוהבת אותו וכמה שאני הבת אדם הכי מאושרת בעולם עכשיו...והייתי משכנעת אותו לעשות עוד עונות לדוסון... והייתי לוקחת אותו למחשב לראות את כל התמונות שיש לי....ולטייל באתרים... והיינו יושבים ופשוט מדברים..והוא היה מספר לי על כל מה שעובר עליו...בסט..ובסרטים.... ולא ממש הייתי נותנת לו ללכת.... הייתי מבקשת ממנו (אם הוא חייב ללכת...) את הטלפון שלו ושישמור איתי על קשר.....ולפני שהוא היה הולך.... הייתי נותנת לו נשיקה ענקית
ושולחת אותו לדרכו.... אחחחחח......

Digi Lista

New member
אני בטח הייתי...

כול כך מבולבלת(כי גם אני אוהבת אותו,לא בטירוף כמו טל אבל עדיין...)שהייתי מדברת משפטים שלמים במהירות ובעברית!הבנאדם היה חוטף הלם מהשפה המוזרה והבנאדם המוזר שמקשקש לו במוח ובורח כול עוד נפשו בו(לטל...)... אחר כך הייתי קולטת איזה אהבלה אני וקוטלת את עצמי לכול החיים...

LillipooT

New member
וואו... ג´וש..... ../images/Emo60.gif

באמת שאין לי מושג מה הייתי עושה..
הייתי בוהה בו.. פשוט בוהה בו ככה 10 דקות ..
בטח הייתי אומרת לעצמי כל מני דברים.. וכשהייתי מבינה שהוא לא יכול לשמוע אותם.. הייתי מנסה עוד 10 דקות להגיד אותם.. ובטח לא הייתי מצליחה להגיד כלום והייתי ממלמלת..
והוא היה עדיין עומד בכניסה עם חיוך גדול על פרצופו היפה
ממ בסופו של דבר הייתי "מתעוררת" בטח ומכניסה אותו פנימה ומכינה לו כוס שוקו חם
, בגלל שנורא קר מחוץ לבית שלי... ואני השארתי אותו בחוץ.. רעה שכמותי. הייתי לוקחת את המצלמה ומצלמת אותו בכל תנוחה אפשרית.. כדי שאני לא אשכח את היום הזה
*אפצ´י* אוח להיות חולה זה פשוט נוראאא...

../images/Emo15.gifאוי מי גאד איטס ג´וש !!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... חם פה או שזו רק אני ?!?!? טל!!! מקלחת קרה !!! עכשיו !!! אוקיי עכשיו ברצינות... ואוו !!! אני פשוט הייתי נשארת בהלם עד שמתחילה העונה השישית של הסדרה בערך ( חודש מרץ ... ) ואז רק הייתי מזמינה אותו להכנס הבייתה
, הייתי מכינה לו
ונותנת לו
( מה קרה ?!?!? עדיין חנוכה !!! ), ורק הייתי מחייכת עם פרצוף כזה
( בכל זאת הוא לא רובי ...
) ואז הייתי מתקשרת לטל , מזמינה אותה לבוא אליי ועד שהיא הייתה באה לא הייתי פותחת לה והייתי משאירה אותה במתח בחוץ כג´וש אצלי בבית ...
ברור שהיא הייתה שוברת את הדלת
, או שמכוונת אליי את התת מקלע שהלוויתי לה
, בקיצור היינ מדברים ומדברים ומחייכים ומחייכים ואז...
הייתי מבקשת את המספר טלפון של רובי !!!
ביי...

Dawson girl

New member
ואני...

הייתי פותחת ת´דלת, רואה שזה ג´וש ואומרת לעצמי בראש: "יו, הבחור הזה דומה משו פחד לג´וש ג´קסון! אהההה זה הוא בעצמו!!! שיו אני עומדת לפני ג´ושוע ג´קסון!!! זה פשוט לא יכול להיות. זה יכול להיות?! לא..." ואז הייתי קולטת מה אני עושה ומזמינה אותו להכנס, כשאני עדיין בשוק טוטלי. הייתי מנסה משו מהאנגלית הגרועה שלי עליו, מכינה לו איזה משו לאכול ולשתות, מתקשרת לטל ומנסה למשוך זמן עד שהיא תגיע (זה עניין של כמה שעות!! טל, ממי, תעברי לגור לידי!)... וכשזה היה קורה הייתי פותחת לה את הדלת, עדיין מחוקה הרוב הלם, ורואה איך היא קופצת בהיסטריה על ג´וש והוא המום לא מבין מה נפל (או קפץ) עליו... חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז הייתי שולחת אותם להתחתן באיזה עיריה או משו, ומביאה איתי איזה עד (אני עדה 1) כדי שלשם המשפחה האינטרנטי של טל יהיה תוקף... ביייי נמש נ.ב- תחשבו על עוד משחקים כאלו!

DawsonsLover

New member
התשובה האמיתית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תפסיקו להיות מסטולות אומנם לא הייתי פה לא מעט זמן אבל חפיייףףף אם הוא היה דופק אצלי בדלת הייתי אונסת אותווווו חבל על הדיבורים אחד כזה לא מקבלים כל יום הייתי רואה אותו מכניסה אותו לבית שלי ועושה בו את זממיי:)

shirakl

New member
וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל - הייתי משפשפת את העיניים וצובטת את עצמי כדי לוודא שאני לא מדמיינת! אח"כ הייתי אומרת לו: וואו! זה חלום שמתגשם! אתה כזה ממי! הייתי מזמינה אותו להיכנס, אומרת לו להרגשי בבית, מכינה לו שתיה ואוכל, שואלת אותו המון שאלות.. מביאה מצלמה ומצלמת איזה 100 סרטי צילום.. ואז מתקשרת אל טל ונותנת לה לדבר איתו, סתם כי אני חברה ממש טובה.. אז הייתי מביאה אותו לצ´אט ולפורום שיכתוב לכולכן משהו, ומבקשת ממנו את האימייל שלו, את הכתובת שלו, ואת הטלפון שלו כדי לשמור על קשר. הייתי יוצאת איתו לסיבוב בירושלים, ומציעה לו גם להישאר איתי כמה ימים ולעשות טיול בכל הארץ.. הייתי מקשקשת איתו מלא, אבל לא יותר מדי כדי שהוא לא יתעצבן עלי ויברח.. וואו! איך שאני הייתי מתלהבת! זהו.. נשאיר גם קצת מקום לדמיון הפרוע שלכן!!!!

למעלה