חלק 5!!!

Dawson girl

New member
חלק 5!!!

היי חבר´ה, מה המצבכם היום? טוב. לא נשאר לנו הרבה. והיות ושמרתי את הטוב לסוף (תחשבו היטב...), החלטתי היום לעשות אחד מהם. בבקשה תשתפו פעולה! וטל, את הכי טוב שמרתי לסוף (כן ממי! הכל בשבילך...). אז..... מה הייתם עושים את ג´יימס ואן דר ביק היה דופק בדלת שלכם? נמש

אם ג´ימס היה דופק לי בדלת...../images/Emo105.gif

כן,נו,הייתי בהלם ברור...אחרי זה הייתי מתקשרת לנמש! באמת! כאילו אני מאמינה שזה הדבר הראשון שהייתי חושבת עליו...(
).. אחרי זה הייתי שוטפת לו את המוח למה צריך לעשות עוד מליון עונות של דוסון...ממ...נו,טוב אני אתן לו
ו
לפני.... אחרי זה הייתי מספרת לו כמה הסדרה חשובה לי ולכוולם! הייתי לוקחת ממנו את הטלפון של ג´וש כמובן!! וגם של קייטי! ושל כולם בעצם!! והייתי מסדרת לכווווולנו (חמודה אני...חחח) סיור בסט שווילמינגטון... והייתי מביאה אותו למחשב לראות את כל התמונות שיש לי והכווול... ממממ...אה..עוד משו! הייתי מבקשת ממנו לא לבכות יותר לעולם! אם הבריאות שלי חשובה לו...חחחחח וזהו! ונמש,איזה חמודה את!!! תודה!!
מתנה בשבילך

shirakl

New member
אם ג´יימס היה מדפק על דלתי...

חחחחחחחחחחחחחחח טוב, הייתי מכניסה אותו הביתה, אומרת היי וכל הגינונים והשטויות, ואז מנסה להתחיל שיחה מעניינת על הסדרה ועל כל החברה.. ואז כרגיל הייתי מבקשת את האימייל, הטלפון וכל דבר אחר של ג´וש, וגם של שאר החברה, מבקשת ממנו להביא לי תמונות שלהם.. וזהו.. והכי טוב לסוף..*מתחילה להתכונן להלם*

../images/Emo15.gifאם בעלי היה דופק בדלת...

הייתי אומרת לו שהוא צריך לעזור יותר בבית עם הילדים !!!
ועכשיו ברצינות... אוי אני הייתי נכנסת להלם איזה 5 דקות
, ואז הייתי מכניסה אותו הבייתה
, היינו שותים קפה שחור כמו שהוא אוהב
, מזמינים בורגר ראנץ´
, רואים סרט טוב ביחד
, כמובן שהייתי מבקשת את הטלפון של כל החב´רה
, ואחרי שהוא היה מסרב לבוא איתי לטיול באייים הקריביים
, הייתי מזמינה את נמש למלחמת בנות עליו !!! ועוד משהו... איזה מתח...
הייתי מבקשת ממנו את הטלפון של רובי וויליאמס !!! ( ג´יימס סלבריטי, אולי יש לו... ) ביי...

shirakl

New member
במשך 5 דקות היית משאירה אותו לעמוד

בחוץ? הוא כבר היה בורח לך נראה לי.. זה שאת בהלם, לא אומר שהוא צריך להישאר בחוץ! וחוץ מזה - את מבקשת מבעלך טלפון של גבר אחר? ועוד צועקת עליו שהוא לא עוזר בבית עם הילדים? פחחחחחחחחחחחחח

Dawson girl

New member
לא.

רובי משהו מיוחד וג´יימס הוא הרבה יותר מיוחד..... יש הרבה הבדל.
נמש

Dawson girl

New member
ולפני שאשכח.... ../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif

טוב. מוכנים? היכון, צא! (השפעה של רונית, המורה הפסיכית שלי לספורט מהיסודי. עזבו) אני הייתי נכנסת לשוק טוטאלי. לא, באמת! לא הייתי מתעלפת, כי אני לא מאלו שמתעלפים. הייתי אומרת לו בדלת "חכה שניה... (ומסננת לעצמי מהר: זה לא יכול להיות. זה פשוט לא יכול להיות. אין מצב. אין כזה דבר!!) ואז מתקשרת לטל או קרין ושואלת מה לעשות. הן בטח היו אומרות לי "תכניסי אותו!". ואז הייתי נזכרת שהוא עדיין בחוץ. אז הייתי מכניסה אותו, מדליקה תנור (כאילו שלא מספיק חם בחדר... אה, זו רק אני) ומביאה לו איזה משו חם לשתות, הכל חוץ מקפה שחור (יאק. מגעיל). אז הייתי מתחילה לגמגם ולאט לאט תופסת את עצמי. הייתי עושה הכל כדי להשיג דייט. הכל.... ואז היינו מתחתנים. שבוע אחרי זה. וחיים בעושר ואושר עד עצם היום הזה. טוב, אם להיות רצינית, אין לי שמץ מושג מה הייתי עושה. באמת... נמש

LillipooT

New member
רגע..רגע.. ../images/Emo60.gif

עוד לא עניתי על ג´ימס
ממ לא נראה לי שיש לי הרבה מה להוסיף.. האמת נראה לי שאם הוא היה מגיע אלי הבייתה, הייתי הכי פחות מתרגשת משאר החבורה..
אבל עדיין מתרגשת כמובן!
הייתי מבקשת ממנו שיגיד כבר אם יש עוד עונה או לא ושיפסיקו למשוך את זה ושיתנו הודעה רשמית כי זה הורג אותי
ואז הוא היה אומר "לצערי כן.." והייתי חונקת אותו עד שהוא היה אומר "בסדר! בסדר! יהיו עוד עונות!"
ואז..ממ.. הייתי שואלת אותו איך זה להיות שחקן, למרות שהוא לא כזה מצליח בקולנוע, ואם הוא תמיד ידע מה הוא רוצה להיות ואם זה כזה קשה כמו שכולם אומרים.. כי משום מה זה מעניין אותי.. ועוד כמה פרטים עליו כמובן
אולי הייתי אפילו מבקשת לשחק תפקיד אורח בדוסון

למעלה