חלק 4!!!

Dawson girl

New member
חלק 4!!!

אני שמחה שלי מרוצה! טוב אז הפעם.... מישל וויליאמס לכו על זה! נמש

אם היא הייתה באה אליי הבייתה...

מממממממממממממממממממממ... הייתי מכניסה אותה הבייתה
, היינו שותות כוס קפה
, הייתי אומרת לה שהיא ממש ממש
( בתקווה שהיא לא תחשוב עליי משהו אחר
), הייתי שואלת אותה אם היה לה רומן עם רובי וויליאמס
( תרצו או לא יש על זה שמועה... ), היינו שומעות קצת רוקסט, הרבה רובי ויליאמס
, והייתי מבקשת ממנה את המספר של ג´יימס ( אם רובי יחליט שלא מתאים לו... ), את המספר של ג´וש לטל ואת המספר של קר סמית לדייזי
, והיינו נפרדות בחיבוק גדול
... ביי...

Dawson girl

New member
סליחה?....

ומה איתי?? גנבת- חברים. איש איש ואמונתו.... תשלחי לי מסר. משעמם לי... נמש

LillipooT

New member
מממממ... ../images/Emo60.gif

אני מאוד מרוצה
ממ מישל... מישל נראית לי ממש חמודה.. אחת שממש נחמד לדבר איתה.
אז בטח אני יוציא גלידה מהמקרר ונתכרבל מתחת לשמיכה (מה אתם רוצים?! קר אצלי בבית! שתי שמיכות נפרדות נו.. אתם יודעים..) ונדבר ונדבר.. ונרכל ונרכל.. והיא תספר לי מלא דברים עליה ואני אגיד לה כמה סי.ג´י מניאק וכמה אדי חמוד! (ראיתי עכשיו שני פרקים.. זה משפיע עלי..
) וממ אם לא יהיה קר במיוחד אז גם לה אני יעשה סיבוב קצר ברחובות תל אביב
ממ זה לא היה נשמע טוב במיוחד הא? הקטע של השמיכה.. או וול! טוב אני עייפה תעזבו אותי בשקט..
כדאי שאני אלך לישון הא? ממ טוב לילה טוב כולם

אוקי....../images/Emo105.gif

אם מישל הייתה באה אלי הביתה הייתי מזמינה אותה להיכנס (אחרי שהייתי יוצאת מהשוק) והיינו בטח יושבות מדברות הרבה כי היא באמת נראית חמודה כזו שכיף לדבר איתה... היינו יושבות על כוס
חם והייתי משכנעת אותה לצלם עוד עונות לסדרה(איך לא חשבנו על זה קודם?!) והייתי מסבירה לה כמה הסדרה תחסר לי....הייתי שואלת אותה איך הכול קורא שם..והייתי מבקשת שתספר לי על הצילומים ועל היחסים ביניהם...כמובן טלפונים ואימיילים של כל החבורה...אולי הייתי לוקחת אותה לטייל ברחובות יבנה..(יא רייט!
) וזהו... בוקר טוב אנשים!!!

shirakl

New member
ו..

לא היית שוכחת לבקש ממנה גם את הטלפון של עצמה בשבילי, נכון? או אפילו מציעה לה לקפוץ לביקור... והיי..גם אני רוצה את הטלפון של ג´ושוש פשושוש!!!!

shirakl

New member
וואו! היא ממש מתוקה!

אני לא חושבת שהיה הרבה הבדל בין מה שכתבתי שהייתי עושה אם קייטי היתה באה אלי הביתה לבין מה שאני חושבת שהייתי עושה אם מישל היתה באה.. חוץ מזה שאני הרבה יותר אוהבת את מישל! הייתי מתחילה לקשקש איתה על שטויות, לשאול אותה שאלות, ולהגיד לה כמה היא ממי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה