חלק 3!!!

Dawson girl

New member
חלק 3!!!

אהלן אנשים, מה חדש?... אוקיי, אני יודעת שאתם מחכים לזה (אפילו אם לא... תנו לי ליהנות מהספק! חחח) אז הנה החלק הבא: קר סמית´ במיוחד בשביל דייזי. ואני אכנס מחר בערב לענות.... לטל וקרין- קיבלתי את החדשות. יש לכן מזל שנכנסתי עכשיו... נמש

אם קר סמית היה בא אליי הבייתה...

הייתי מבקשת שמישהו יירה בי !!!
לא ,האמת ... הוא כזה מתוק שאם הוא היה בא אליי הבייתה , הייתי מכניסה אותו הבייתה
, הוא היה קצת נבוך מהמבט שלי
ומכמות הריר שאני מסוגלת להזיל ממנו
, הייתי שותה איתו
, שואלת אם הוא מכיר את רובי וויליאמס
, ואם הוא מוכר את ה-
, הייתי מזמינה אותו לטיול מסביב לעולם איתי
על חשבונו כמובן
, היינו אוכלים משהו
, ואז היינו משחקים במחשב
, ואז אחרי שכבר שיחקנו במחשב הייתי מגיעה להפתעה הגדולה
... *נכון שאתם במתח ?
* הייתי מנשקת אותו ונפרדת ממנו בחיוך גדול ... ביי...

מממ....../images/Emo105.gif

אם קר סמית היה בא אלי הביתה,ברור שהייתי בשוק,אבל שוב הוא לא ג´וש או משו...אבל הוא חמוד!!! הייתי מכניסה אותו הביתה...משוחחת איתו...כמובן מוציאה ממנו טלפונים ואימיילים של כל החבורה... משכנעת אותו לסדר לי ולנמש (אחרי הצעקות שקיבלתי שלא ביקשתי מבסי פיליפס שביקרה אותי...אני אבקש גם בשביל נמש...חחחח
) טיול בסט ופגישה אישית עם ג´וש וג´ימס(בשביל נמש) הייתי מביאה אותו למחשב שיראה את כל התמונות שלי (אבל פאדיחות יש לי ממש קצת תמונות שלו...*הולכת לעבוד על זה*)הייתי נותנת לו
והיינו משחקים ב
... וזהו נראה לי... :*)

ד י י ז י

New member
וואו , אם הוא היה בא אליי הביתה..

ברגע שהייתי קמה מהרצפה , הייתי צורחת "אההההה!!! קר סמית´!!!! הוא פה! הוא פה!!!!!!" ומנמסה לשכנע אותו לא לברוח... אחר כך היינו נכנסים והייתי שואלת אותו אם הוא רוצה לאכול \ לשתות , ואז הייתי יוצאת איתו לטייל בעיר (יותר מושב.. אבל לא משנה..) שלי.. כדי שכוווווולם יראו את החבר המבוגר והשקסי שלי (לא כולם יזהו אותו , לא הרבה רואים דוסון קריק) ואז הייתי לוקחת את יעד סופי מהספריית וידאו ורואה את זה איתו , ואז הייתי מכניסה אותו לפורום שיגיד שלום (וגם שתקנאו..
) ואז הייתי מצטלמת איתו כמה פילמים ומבקשת שלעולם לא יעזוב אותייייי... וזהווו..

LillipooT

New member
אוווו אני אוהבת את ג´ק ../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

ממממ... הייתי מכניסה אותו לבייתי הקט ועושה לו סיבוב בבית.
הייתי מכינה לנו ארוחת צהריים נחמדה ותוך כדי היינו מדברים עליו..עלי.. והיינו מכירים אחד את השני קצת
ואז..... הייתי בטח מראה לו את ישראל קצת.. את ת"א יותר נכון..
מביאה אותו לכל מני מקומות נחמדים והיינו אוכלים ארוחת ערב נחמדה איפשהו והייתי מצלמת איזה 17 פילים.
ואז הייתי נפרדת ממנו, מרוצה מאוד, והיינו שומרים קשר כמווובן

Dawson girl

New member
וול וול וול....

היי, זו נמש כותבת לכם מביתה של נמש. לא סתם, נדבקתי מקרין ושירה (אגב- כיף לכן! אני רוצה גם...)..... טוב. אני הייתי נתקעת מול קר סמית´ (בכבודו ובעצמו!!) ופשוט לא מאמינה שהוא עומד מולי. אחרי שהייתי קולטת שזה באמת הוא ולא סתם מישו ש"יו, הוא ממש דומה להוא מהטלויזיה (זה מה שקרה לי עם אילנה אביטל. דונט אסק.) בטח הייתי מכניסה אותו לבית שלי, נותנת לו כוס קפה, שואלת אותו מה חדש ומה שלום החברה שלו (כולם להגן עליי מהתת-מקלע של דייזי הזועמת) ומה שלום החבר´ה מהסדרה. אחרי זה הייתי שואלת אותו אם קשה לביים/להפיק פרק (אני לא יודעת) ושואלת אותו על זה ועל הפר שהוא ביים/הפיק. ואז הייתי מספרת לו קצת על עצמי ואומרת שאני מכירה מישהי שדלוקה עליו בטירוף ומבקשת את הטלפון בשבילה, תוך מצמוץ-כלב ופרצוף שקשה לעמוד בפניו באופן כללי.... יאללה בייי נמש

shirakl

New member
ויש כמובן גם חלק 3..

אוי, קר.. הוא ממש ממי! אם הוא היה בא אלי הביתה הייתי ממש מתלהבת! הייתי שואלת אותו איך זה לשחק הומו.. וכמובן שואלת אותו כל מיני שאלות על הסדרה ועל מה שיקרה עם ג´ק והבן זוג החדש שלו.. הייתי שואלת אותו מי החברים הכי טובים שלו בסדרה, ועוד כל מיני שטויות.. הייתי ממש מתלהבת! הייתי אורת לו שהוא מקסים.. וזהו!

למעלה