חלק 2

ilanama1

New member
לאחר שעשית את הפאזל הזה

איזה ספרות קבלת את הספרות האלה אתה שם במכשיר למעלה ליד הספר האם מצאת אותו בכוננית העליונה

electricman

New member
תודה. ועוד משהו...

אצלי במשחק יש בעיה במקום ספרות אני רואה ריבועים עכשיו אתה מבין למה אני לא הצלחתי לגלות? אז תודה לך מקס

נסנסית

New member
היי חזרתי , היה אחלה חג. שאלה ?

איך היה לכם החג. אניטייילתי כל החג אז לא החה זמן לשחק, אבל חזרתי והשלמתי . נהדרים המשחקים. ועשכיו למשחק הנוכחי מצאתי כמעט הכל חסר לי דבר אחד.יש לי סכין, מברג.3 מפתחות, די.וי.די ,דף ניר ופטיש. הדפסתי על הניר. מצאתי את הכתובת. האם הדף המודפש מרמז ללשוניות במגירה למעלה למטה???? ו - למה הפטיש. כן מצאתי גם את המכשיר לסיסמא. מה עושים עכשיו.

ilanama1

New member
כן בהחלט רמז

במקום שמצאת את הסכין יש כתובת על הקיר שמרמז על הר וגיא כמה פעמים ולפי זה סדרי את הפאזל במגירה יש גם רמז בנייר המודפס ובספר עם המטוס מנייר

נסנסית

New member
אני לא מצליחה לצאת אני חושבת ש

חסר לי משהו הקשתי את הקוד אבל לא קורה כלום. בכלל איפה הפתח כי כשאני לוחצת על הדלת נפתחת רגל של חתול וכתמים. אז בבקשה עזרה: איזה חפץ חסר לי? יש לי 3 מפתחות, פטיש, סכין, די.וי.די, דף ניר. יש לי את הקוד. הדפסתי את הניר. ואיפה הפתח. תודה

נסנסית

New member
שוב - וסליחה

חסר לי משהו הקשתי את הקוד אבל לא קורה כלום. בכלל איפה הפתח כי כשאני לוחצת על הדלת נפתחת רגל של חתול וכתמים. אז בבקשה עזרה: איזה חפץ חסר לי? יש לי 3 מפתחות, פטיש, סכין, די.וי.די, דף ניר. יש לי את הקוד. הדפסתי את הניר. ואיפה הפתח. תודה

מקס6

New member
היא לא חייבת לך כלום,,,,,

מי שחייב ל כו ל ם זה אתה יש לך זיכרון קצר שכחת מה אמרת "אני לא צריך אף אחד וכו' וכון'" אני לא צריך להזכיר לך אז אל תפתח את הויכוח שוב , פתחנו דף חדש ,לא באנו לשחק משחקי כח אז תשכח מהכל ותהנה

electricman

New member
להפך...

היא חייבת לי ועוד איך אני לא חייב לכם כלום ואין לי שום זיכרון קצר כי אני זוכר כל מה שאתם כתבתם לי זה לא אני שפותח את הויכוח זה אתה אתה זה שמתחיל היא חייבת לי התנצלות וזהו ביי

לא מצליחה למצוא את הסכין

למרות שאני מקליקה על הכתב האדום.וגם בן השידה לארון ישנו מן צינור,לא מוצאת מפתח .

נסנסית

New member
כדי למצוא את המפתח את צריכה

ללכת בין הארונות מעל הצינורות ולחתוך עם הסכין את ה"קיר" ואז יצא המפתח

למעלה