איך היה לכם החג. אניטייילתי כל החג אז לא החה זמן לשחק, אבל חזרתי והשלמתי . נהדרים המשחקים. ועשכיו למשחק הנוכחי מצאתי כמעט הכל חסר לי דבר אחד.יש לי סכין, מברג.3 מפתחות, די.וי.די ,דף ניר ופטיש. הדפסתי על הניר. מצאתי את הכתובת. האם הדף המודפש מרמז ללשוניות במגירה למעלה למטה???? ו - למה הפטיש. כן מצאתי גם את המכשיר לסיסמא. מה עושים עכשיו.
חסר לי משהו הקשתי את הקוד אבל לא קורה כלום. בכלל איפה הפתח כי כשאני לוחצת על הדלת נפתחת רגל של חתול וכתמים. אז בבקשה עזרה: איזה חפץ חסר לי? יש לי 3 מפתחות, פטיש, סכין, די.וי.די, דף ניר. יש לי את הקוד. הדפסתי את הניר. ואיפה הפתח. תודה
חסר לי משהו הקשתי את הקוד אבל לא קורה כלום. בכלל איפה הפתח כי כשאני לוחצת על הדלת נפתחת רגל של חתול וכתמים. אז בבקשה עזרה: איזה חפץ חסר לי? יש לי 3 מפתחות, פטיש, סכין, די.וי.די, דף ניר. יש לי את הקוד. הדפסתי את הניר. ואיפה הפתח. תודה
מי שחייב ל כו ל ם זה אתה יש לך זיכרון קצר שכחת מה אמרת "אני לא צריך אף אחד וכו' וכון'" אני לא צריך להזכיר לך אז אל תפתח את הויכוח שוב , פתחנו דף חדש ,לא באנו לשחק משחקי כח אז תשכח מהכל ותהנה
היא חייבת לי ועוד איך אני לא חייב לכם כלום ואין לי שום זיכרון קצר כי אני זוכר כל מה שאתם כתבתם לי זה לא אני שפותח את הויכוח זה אתה אתה זה שמתחיל היא חייבת לי התנצלות וזהו ביי