חלקיקים

ה מוזה

New member
חלקיקים

חלקי דמעות חלקי לב חלקי מילים חלקי רגשות ילדה , כמה פעמים אמרנו שעל החלקים המעטים שנותרו שומרים עליהם? למה את לא מקשיבה ? פאטתית .. אפילו הדמעות הפכו לחלקיקים חלקיקים כה זעירים שנמהלו להן בדם ,זורמות להן בעורקים ואת ..לא מצליחה לסנן את הדם מהדמעות . תבכי , תבכי ! אפילו לבכות את כבר לא יכולה ..תבכי קצת דמעות עבורך כן , מה יש תהיי אגואיסטית של דמעות ,כמה קל לבכות עבור אחרים ואת ..הסתרת את הדמעות כל כך עמוק ..ששכחת את הדרך אליהן ואין איש שיגע נגיעה רכה באותו מקום חבוי ונסתר ..אין בך דמעות ,רק מיליוני שברירי דמעה ..שזורמים לך בדם . ואת חלקי הלב שלך ..כבר אין בך כוח לחלק ,חלקיק ועוד חלקיק וכל מי שאהבת ..נעלם לו עם חלקיק ..בקרוב יאזלו לך החלקיקים ואז מה תעשי ? ..תבני את החומות ? תעטי את החיוך ? תבכי . תבכי שהדמעות ישטפו את כל הכאב הזה ..החלקיקים האלו חדים כל כך ..וכואבים ,אין יד שתלטף לך את הקצוות החדים ותרכך את החלקים פאטתית . כמה זמן עוד תהיי חזקה? כבר שכחת את הדרך ....לדמעות ובלי דמעות ,הרגש אטום ..תני לדמעות לשטוף כדי שהאטום יהפך לשקוף ואולי אז קרן אור אמיתית ..תיגע לך בחלקיק ..ותרכך אותו באהבה . ואת ..לא בוכה .

את לא יודעת כמה נגעת..

אני לא יודעת למי כתבת את המכתב הזה , אבל אני יכולה להבין את האדם הזה... דמעה שלא באה בקלות . דמעה חנוקה שם בפנים שלא יכולה לצאת כאילו אנחנו עשויים מאבן בפנים.... אין לנו נוזלים בגוף רק כאב יבש. אני אישית לא יודעת מתי יצא לי דמעה בפעם האחרונה חצי שנה ,שנה ואולי עכשיו שאני חושבת על זה אולי שנה וחצי . אפילו בהלוויה ,בשבעה, בחודש לא נזלה לי דמעה אחת . היה לי רק הד בראש תהיי חזקה בשביל אמא ,בשביל אחיך.. תהיי חזקה... לצחוק ולחייך זהו דרך החיים שלי גם כשאני שמחה וגם כשאני עצובה... אף אחד לא יודע מה עובר לי בראש בזמן שאני מחייכת . כולם חושבים שאני מלאת שמחת חיים.. אני מאחלת למי שכתבת את המכתב הזה שתמצא את הדרך לדמעות ולפריקה נפשית .. דמעה
- לא כל אחד יכול לדמוע זו מתנה מאת האלוקים.. שיהיה לנו רק שמחה בחיים ולא עצב שלא נדע מה זה לדמוע - חוץ מדמעת האושר.

חלקיקים

קראתי את תגובתך בנושא חלקיקים שאינו מיועד אלי.. אבל אני מזדהה עם מילה כאילו כתבת כל שנכתב רק עבורי, בכזו רגישות ובכזו עדינות...

חלקיק קטן.../images/Emo23.gif

בין חלקיקי הדמעות, בין חלקיקי היאוש והפחד, שמסתתרים להם היכן שהוא, קימים חלקיקים, שקשה להבחין בקיומם. אולי בגלל שהחלקיקים האלה, כל כך שקטים, אולי בגלל שהחלקיקים האלה, כה קטנים, ועם זאת, רבים כל כך, עד שהם יוצרים מעטפה גדולה של חום והבנה. מוזה, חלקיקים אלו, נקראים חלקיקי אהבה. וכל אחד ואחד מאיתנו, הוא חלקיק. ואני חלקיק קטן כל כך, שאין בו מספיק בכדי למלא לב שלם, אך לפחות, הוא יכול לנסות. אינני בטוחה למי כתבת את המכתב מוזה (או אולי כן...), אבל אני, וכל שאר החלקיקים, אוהבים אותך. והכל בנוי מחלקיקים, וחלקיקים מאטומים. ובעצם- מה ההבדל בין דמעות ודם? שניהם יוצאים במקרים הכי כואבים. אז לבכות ולבכות. ויש אנשים שגם זאת כבר לא יכולים לעשות. אז תמיד אפשר לבקש עזרה. והעזרה הזאת, תעזור, לאט לאט, להפריד את הדמעות מהדם, ולהוריד אותם על לחיים יבשות, על כאב, על כל אותם חלקיקים.

חלקיק קטן

יש בך כל כך הרבה רגישות ועומק, לא כל אחד יורד לרבדים , לא כל אחד מצליח לדייק כל כך, היי ברוכה, ותקוותי שכל החלקיקים עיהם כתבת התחברו אצלך בקרוב לחלק חלק גדול עם פינות מעוגלות...

dance of life

New member
כאילו כלום

את באה, וכותבת את מה שכולם תמיד מרגישים ואני יודעת שבפנים הכל כל כך בוער לך יותר ואין דרך להביע את זה.. והלואי ויכולתי לקחת ממך את כל הנושאים לכתיבה, מה שאומר שאין לך עצבות ואין כאב.. יש רק אושר כל כך עצום שימנע ממך ת קיום כתיבת שורות אלה.. אוהבת אותך עד אינסוף מוזה, אוהבים אותך כולם ואת החלקיקים שלך, כל אחד מאיתנו מחזיק אחד אצלו.. והאחד הזה כל כך חזק!! וכל כך מחזק אנשים אחרים!!! יש בך את הכוח להפוך עולמות שלמים של אנשים... מי יתן ויהיה בך הכח לשנות לטובה את זה שלך.. ג'וליה.

../images/Emo23.gif

"כמה קל לבכות עבור אחרים..." אבל את יודעת יקירה, ישנן פינות עמוקות עטופות בחומות, שגם אותן ניתן לשבור, לרסק!! ואז נושרות להן הדמעות, יורדות לאט לאט, עוד ועוד.. עד שנגמר. הבכי מנקה ומזכה, מטהר ומשקיט. יקרה כל כך, אני מאחלת לך כמה דקות של בכי טוב, של בכי טהור, שיביא אחריו את הצחוק והשמחה. מאחלת לך שהחומה הזו תישבר ותתרסק לה, ואז תגלי עוד כוח לבכות בשביל אחרים. כי פעם אמרתי לך... רק אדם שיודע כאב, יודע חמלה. ובעצם, הכוח הזה להתחבר אל כאבים של אחרים, הוא כדי להתחבר אל הכאב של עצמנו.

ה מוזה

New member
א"יב .. יקרה שכמותך

חומות מהסוג הזה ..לא מנפצים שוברים או מרסקים מין חומות משונות שכאלו ..שרק נגיעה רכה תוכל להעלים אותן וכמה נכון מה שכתבת "רק אדם שיודע כאב ,יודע חמלה".. יודעת חמלה ..יודעת שיש חומות שרק חמלה רכה ואהבה תוכל להעלים או לפחות למצוא את הדרך לחלוף דרכן .. נגיעה שתפצח את מנעול הקסמים של תיבת הדמעות ..ולבכות את אותו הבכי שאיחלת לי מכל ליבך ..בכי מזכך ומטהר .. תודה לך אישה יקרה

מוז

ולפעמים היד הזו כל כך חסרה... וקרן השמש שתחמם... מוכרת לי התחושה מוז יש ימים שזה בא ואין מנוס מדמעות כמה זמן עוד תהיי חזקה? עצם השאלה... את חזקה!! עזבי את זה בצד, עוד יבואו ימים טובים

שיריה

New member
גם אני חלקיק...

שאוהב
למרות שהוא לפעמים קצת חותך,נעלם, ומתבלבל.... מוזית, על איזה חלקיק להגיב קודם? לבכות.... ואם לא בוכים מבחוץ אפשר לנסות לנגב את הדמעות מבפנים. תלטפי את הילדה הקטנה שבוכה לה מבפנים, תלחשי לה מילים טובות של חום ואהבה. תזכירי לה עד כמה היא נהדרת ומופלאה. עד שהיא תרגע. "חלקיק ועוד חלקיק וכל מי שאהבת... נעלם לו עם חלקיק... בקרוב יאזלו לך כל החלקיקים..." מוז... חלקיקים הולכים, אבל חלקיקים אחרים תמיד באים, אנשים אחרים חלקיקים חדשים. זו תכונה מופלאה בעניי, כדי שיהיה מקום לכל החלקיקים. ואם נותנים... ואם באמת מאמינים... לפעמים גם אפשר לחדש חלקיקים ישנים. מוזית, תתני לזמן לעשות את שלו, אני מקווה שבקרוב האטום יהפך לשקוף.

King of pain

New member
חלקיקים ...

ישנם אנשים , שכל רסיס מליבם הוא גדול ורחב הרבה יותר ממה שיכול להכיל ליבי , גם כשהוא שלם... שכל טיפה מדמעותיהם יכולה הייתה להטביע גם את יגוני העמוק ביותר ... ושכל חלקיק מרגשותיהם הוא עמוק מכפי שאי פעם הייתי מסוגל לצלול ... אל תפזרי , ילדה , רסיסייך לכל מקבצי החלקיקים - את מיטב מילותייך , דמעותייך ורגשותייך שמרי לעצמך ... אולם חלקי מהם בכל רוחב רסיסי ליבך , רק לאלו שיהיו מוכנים לתת לך תמורתם חלקיקים משלהם ... I want you to come on , and take it Take another little piece of my heart now , baby Break it Break another little bit of my heart now , darling Have it Have another little piece of my heart now , baby You know you got it , if it makes you feel good ( J. Joplin ) לילה טוב , סוף שבוע שלם ...
...

ה מוזה

New member
ואתה ...

שתמיד מותיר אותי ללא מילים.. הענקת לי חומר למחשבה .. נכון שהכי טוב לחשוב בשקיעה ? הבאתי לכאן אחת קסומה ..תהנה ממנה איש השקיעות

למעלה