חלמת פעם על מייפל?

Hasselblad

New member
חלמת פעם על מייפל?

יצא לכם פעם שתוך כדי חלום המייפל והמציאות התערבבו לכם? שתפו אותנו!

Hasselblad

New member
והסיבה שבגללה פתחתי את השירשור...

חלמתי על מייפל לא מעט פעמים... היום בלילה בעקבות שירשורי הכיסאות חלמתי שאני קונה לבית כיסא של פינק בין... חברים באים לבקר ורבים מי ישב עליו... בסוף מישהו הציע לי מקס מסוס עליו
. והכי מצחיק שחבר שלי אמר לו - הכיסא הזה לא למכירה הוא מאוד נדיר

כן ועוד אייך

הדברים שהכי חלמתי עליהם זה - מוות ואיבוד ניסיון. הרגע הזה שרואים שעומדים למות שלא מספיקים ללחוץ על משקה... (עושה לי סיוטים בלילה
לפני יומיים אחרי שהטכנאי מחשבים הלך ולא הצלחתי להתקין את מייפל חלמתי שאני מתחברת וכל הסקילים שלי ה HB וה SE וה HASTE נמחקו לי.

מ י ל ר

New member
יצא שחלמתי על המשחק

במנסטר קרניבל, חלמתי שאני משיג מספיק דרופים בשביל השרשרת שלו (שהייתי רמה נמוכה) גם חלמתי שיש לי בליזזרד אבל בגלל שיש בו נקןדה אחת, היתדות קרח קטנים וחלשים (חחח) זה לפני שהיה לי בליזרז. נראה לי שחלמתי גם על הדיפ סטאר שמישהו הורג בשבילי ביג פוט אבל מישהו אחר בט מהפורטל וגונב לי את הבוהן :/

מ י ל ר

New member
אה היה לי גם איזה חלום

שקונים ממני הכול בחנות, ואז הייתי קם בבוקר ורואה שלא קנו כלום :/

deisy

New member
כן

בימים שעשינו זאקום בשביל הקסדה, אז לילה לפני הראן חלמתי שאני לא מפסיקה למות בזאקום
אבל הדמות שלי היתה *אני* כמו שאני במציאות! והכי הזוי זה שאת נתת לי כשאני מרחפת באויר מתה.. וכולם למטה אספו קסדות וצחקו עלי
כולם היו אנשים אמיתיים אגב...והיו מלא מלא מלא קסדות...

Annnnnn15

New member
../images/Emo45.gif בהחלט ../images/Emo6.gif

קרה הרבה
לא זוכרת בדיוק כי יש לי המון חלומות, אבל חלמתי על מו לונג, ועל פארטיות שעשיתי עם הגילדה שלי והחברים שלי במציאות
ועל כל מיני מפלצות
רוב החלומות היו מצחיקים משום מה

וואו יותר מדי../images/Emo118.gif

אפילו בתקופות שלא הייתי משחק.. זה היה כזה הזוי. בהתחלה כשרק הכרתי את המשחק והתמכרתי בהגזמה [נוביזם] זה נכנס לי גם לחלומות ._. ולפני איזה חודשיים חלמתי שאנה ואני נמצאים על מדים במגדל אורביס.. זה היה ממש מבדר.

חלמתי פעם

שמישהוא ממש מעצבן אותי במשחק והתעוררתי מזה מרוב עצבים וראיתי שמייפל עם המוזיקה עדיין דולק ושנרדמתי בסלון חחח.... כנראה ששמעתי את המוזיקה וחשבתי שאני משחק.... (וכשאני משחק זה נדיר שאין מישו שמעצבן....)

למעלה