חלמתי חלום...

blue flower

New member
חלמתי חלום...

היי טליה, עוברים עלי ימים מטורפים אני נעה בין היי מטורף של אנרגיה של האהבה הכי עמוקה שיכולה להיות רצון לחבק את כל העולם.. ואז הדאון והבדידות הכי עמוקה שיכולה להיות.. והבנות על משמעות הבית.. שעוד לא מצאתי ו.. שאין את מי לחבק.. ותחושה של לופ אינסופי ששוב נקלעתי בתוכו אבל ממקום אחר אותם פחדים, ואותה בדידות ואותן מחשבות ופתאום הכל הכי מדהים שבעולם והכי קשה.. והבוקר חלמתי... החלום נראה כמו מציאות... כמו סרט שאני חלק ממנו חלום צלול.. אני מעתיקה את מה שכתבתי בבוקר.. חוף הים. כריש אוכל בחורה. חוף הים באילת. בחורה יהודיה. כל הנשים מוזמנות להקריב את עצמן כמזון לכרישים בים, האל בין 11 ואם הוא ימות אז לא יהיה אחר במקומו. אנשים מגיעים לבית של ההורים, רק או בעיקר נשים, כולם רוצים להסתכל אבל אז האנשים עם המשוטים מתחילים לנסות לתפוס נשים כקורבן לים. אני אומרת לאחותי להתרחק מקו המים של הים. יש לי ילד בידיים, כנראה אחי הקטן. אנחנו רצות בלאגן שלם. אנחנו בורחות, היא נעלמת במים אני רצה למים ואיכשהו אנחנו יוצאות משם. מרביצות בדרך להרבה אנשי משוטים. יש מסוקים באוויר. החלום התחיל מגלי ים עם המון דם, כי הכריש אכל את הבחורה, והראו בטלוויזיה, ולכן כולם רצו לים הכרישים והבחורה, אבל האל כעס צריך להקריב בחורה כאוכל. רצים. בן אדם עומד אוספים גם אותו שירוץ איתנו. מישהו על קטנוע, מזיזים כדי שנוכל לרוץ ולברוח ואז נזכרתי שאפשר להתעורר.. אבל הסיוט הזה נשאר לי בעיניים כל כך מוחשי, גלי הים, הכביש, הרמקול ששמעתי שדיברו בו, שאמרו להגיע לבית ההורים של הבחורה הכתב של הטלוויזה שצחק ואמר שההורים סיפרו לו שהילדה הקטנה התקשרה לחברת החשמל כדי לברר שעדיין נפגשים בבית שלהם בית גדול, גבוה גבר שאומר לחברו - אתה רואה מחפשים רק בנות המון נשים, ואנחנו תוהות עם כולן באו להקריב את עצמן או רק להסתכל ואנחנו בכלל נקלענו לשם ספק הודו ספק חוף הים באילת חלום מזעזע, דם וכרישים וקורבן, האל כועס. מפחיד אחר כך הדימיון משתולל, איך אני הופכת למאכל לכריש הזה ולא.. אני נלחמת, אני לא רוצה להיות קורבן דמות מלאכית קטנה.. ואני עדיין נלחמת די מספיק אני ערה.. לעצור את זה!!!!! ---------- קמתי... מטריד אותי... כל כך הרבה סמלים ואין לי מושג.. יש רעיונות?? אני בפונה, מחרותיים אני עוזבת את פונה.. אוהבת ומתגעגעת.. דגנית

רשף כשף

New member
לדעתי

נראה כי אינך משלימה עם שינוי רגשי שעובר עלייך ואת מרגישה מאויימת ונוטה להאבק כנגד הזרם. רוצה להישאר ילדה קטנה ולא להתבגר, לא מקבלת את אילוצי הסביבה. החלום לדעתי מביא איתו המלצה- אל תתנגדי לשינוי, הפסיקי להילחם. מה דעתך?

אני דווקא חושבת שזה קשור

לתפיסות של מיניות ויצרים. נשים, קורבן, מוטיבים של אלים, דם

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo20.gifblue flowerצ'טערת../images/Emo10.gifתגובה מאוחרת

אז ב-א-מ-ת הרבה מאד סמבולים, שכידוע לך, אני מאמינה, שרק בעל החלום יודע במדויק מה המשמעות של כל דבר בשבילו. אך כמו שאמרתי לרוב בעבר, אני מאמינה שמפת הלידה שמקפת את כל מה שיש לנו במיינד. אז קודם כל, יש תהיות והבנות על
-אופק סרטן ו
ב
7 מבטאים בדיוק את:"שאין את מי לחבק"...וגם,
4 (בית, משפחה, שורשים, המשכן הפנימי) בבתולה וחירון(השליט)בצמידות ל
חשוב מאד, המשפחה חשובה, דאגה למשפחה, אחריות משפחתית (ב
10) ה
קשור בבטוי העצמי, הוא מכין לתחושת יעוד, אך גם 'פוגע' באיזה אופן.דאגה, תלות, הצמדות = עבודת מודעות. ריפוי דרך מודעות. האל בן 11 (חירון =חצי אל= מס'11) ראש הדרקון במעבר והMC המקודם על ה
שלך. היכולת להגיע למעמד רם ולחוש שאין שום דבר היכול להכניע אותך.(את מצליחה לברוח אפילו משיני הכריש) -פלוטו במעבר על ראש הדרקון שלך ב
6 מאים על ההשרדות. טרנספורמציה. לא עוד קרבן(זנב דרקון ב
12) את נלחמת-
בטלה במולה לאורנוס. הלילית ב
1 בסרטן(הדימוי הפיזי הוא בעורכי-אני בחורה)-במולה ל
בבית 7-אני נרדפת בגלל מה שאני מיצגת. (תיבת הפנדורה שלי 'רודפת אחרי'. קופת השרצים, רגשות האשם, משיגים אותי כמעט- הכריש, הים, אל הים, נפטון-המקודם על ה
ב
7 הצפה רגשית, מים, ים רגשות,)נפטון-מכחיש את כחו, כחך.'קרבן' של הנסיבות,חוסר אונים.......וכד'. טוב, אינני יודעת אם תביני מה כתבתי כאן, כי זה ברור יותר לדוברי 'האסטרולוגית' שביננו. אני מקווה שלא תנטרי לי על החשיפה. את יודעת, הודו, פונה, השתפכויות, הרשתי לעצמי. כרגע את בטח ברטריט של ויפאסנה כפי שאמרת. מעניין איזו עבודה פנימית תיעשה עם ההבנות הללו שלך. אני שמחה שיהיה לך פנאי לעשות את העבודה לפני שתקראי את אשר כתבתי. כי כך תגיעי למסקנות בעצמך. לא בהכרח אותן מסכנות או הבנות אך הן תהינה ב-ה-ח-ל-ט שלך!!! וזה מה שחשוב. ובקשר לנתוח כאן,TAKE IT OR LEAVE IT. איך שמתחשק לך
אוהבת'ותך L&L TALYA

למעלה