חלמתי חלום.

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
חלמתי חלום.

שמתי לב שהורידו את הפורום של החלומות שעזרו לי בעבר אז באתי לפו, אז כך: אני הולך ברחוב ומימני יש פרק עם אדם שמחזק בשרשרת ברזל כלב שחור\חום ושהוא רב עם עוד כלב מאותו הסוג אבל לבן והם הולכים מכות הכלב הלבן נותן לו כפות אשקרה הוא מרים את הרגל הימנית הקדמית שלו וכזה בועת עליו אחרי זה בעל הכלב משך את הכלב השני והכלב הזה החל לבו עליי בהתחלה החזרתי לו ואז עשיתי לו תרגיל ועמדתי ליד מדרון שמוביל לפרק כאשר הוא קפץ לתת לי ביעטה התכופפתח והכלב נפל לבמדרון אל חוטי טעיל אבל הוא לא התיאש והמשיך לבוא אז ברחתי וברחוב מצדה מצאתי סימטה עליתי לבנין נטוש ושמעתי שהכלב עבר אותי, כעלתי לקומה העליונה (הכול היה חשוך) עליתי נשכבתי כך שהרגלים על המדרגות והגוף שוכב על הריצפה, נשמתי לרווכה ואמרתי משהוא לגבי הצאקרות והתעוררתי. מה אתם אומרים?

Pushok

New member
../images/Emo24.gif

כן, אנחנו מקבלים גם פליטים מפורום החלומות!!

nubis

New member
בעלי חיים

עד כמה שאני יודע מסמלים הדרכה ולפי זה: האדם הוא הסופר אגו שלך שלא נותן לכלב השחור שמסמל את הצל? או מה שאסור לעשות להיות חופשי. הכלב הלבן אולי האור אכן חופשי אבל האור והצל שלך במקום להית מחוברים בהרמוניה (משחקים חופשי כמו שכלבים אמורים לשחק) הולכים מכות בגלל השרשרת שעל הצל. אחר כך הכלב הלבן (אם הבנתי נכון) בא עליך כלומר אתה עכשיו הצל ואתה בורח למקום חשוך במקום לשחק עם הכלב הלבן כי אתה גם האדם עם השרשרת. לפי הפרשנות שלי נדרשת התרכזות (במדיטציה) על משמעות השרשרת שבעצם נוטלת מהאינטראקציה בין הצל לאור לאת הטיבעיות. בברכה אלמוג

jbu

New member
השרשרת היא

השרשרת היא מחוברת לקולר, זה נראה כמו סתם מישהוא שהולך לו בפארק, הוא היה דומה לי ואז הוא משך את הכלב כדי שלא ילך מכות עם הכלב הלבן ואז זה היה כאילו אני הייתי התחליץ של הכלב, אני לא צריך לעשות מדיטציה אני מאוד מחובר אל עצמי הקולר סימל נו איך אומרים את זה... "ריסון" כזה של הכלב השחור והוא עשה את זה טוב.

nubis

New member
למרות

שהשתמשתי במושגים שונים אני רואה שהבנתה את הפרוש אבל לא את הרעיון. בשביל להעביר את המסר אני אשתמש בשפה די קשה אז לא להוציא מפרופורציות
הכוונה היא להעביר את הדעה שלי שום דבר מעבר לזה. למה אתה מרסן את הכלב השחור? מה לא מגיע לו להסתובב חופשי , זה לא טיבעי לרסן כלב. מה בגלל שאתה בן אדם והוא כלב אתה עליון עליו אתה יודע מה טוב לו ומה נכון לו לעשות? ואם כן אז למה שלא תבוא ישות של אור ותסים עליך קולר? אולי בגלל שהחברה, משפחה, מדינה, חברים מרסנים אותך אתה חושב שזה נכון להאכיל את אותו חרה בעלי חיים? מי בכלל נתן לך סמכות לשלוט על החיים של מישהו אחר ועוד על חיים של בעל חיים שאתה בכלל לא מבין כלום מהחוויות ותפיסת העולם שלו שלא לדבר על היעוד שלו.
אם האדם מסמל אותך כאדם מרוסן חברתית ואתה מרסן את הכלב השחור שהוא טבעי (כי הוא בעל חיים) אז בעצם אתה מונע מעצמך להיות טבעי ומשוחרר ולכן החלק שכבר כן טבעי ומשוחרר (הכלב הלבן) מנסה להסביר לך בדרכו הטבעית להשתחרר. אך מכיוון שהתכנת החברתי כל כך טבוע בך (כן כן גם אני טרם חוותי את ההארה) אתה מגיב בפחד ונלחם על חייך (התכנות החברתי נלחם על חייו). בברכה אלמוג

למעלה