חליפת שחיה

אלה D

New member
חליפת שחיה

מעוניינת במידע לגבי חליפת שחיה, מה עדיף שלם או שני חלקים, עם שרוולים או בלי שרוולים, ואם אפשר אז גם מידע על מחירים, מעוניינת לקנות אבל במחיר ריאלי, תודה

נצל"ש: לבנים לספורט

אחרי שנים של ספורט עם לבנים מכותנה הגיע הזמן לעבור לביגוד מנדף

מחפשת ביגוד תחתון מנדף ונוח. איפה אפשר למצוא כזה? אשמח גם להזמין מאיביי, אם אדע איזה דגם או איזו חברה מומלצים.

תודה!

מור שלז

New member

רוב בגדי הספורט בוניים כך שיש תחתון פנימי, או לפחות שכבה סופגת קטנה.
ביגוד תחתון רק מגדיל את הסיכויים לשפשפת.

חגגה

New member
מה????

פעם ראשונה שאני שומעת על זה...
אין לי אף מכנס עם תחתון פנימי... לבעלי יש, את מכנסי הריצה המתנפנפות האלו, אבל בטייץ .... ???

יכולה להמליץ על תחתונים שקניתי בתפרון, סינטטיות (כלומר לא מכותנה) דקות מאוד, בגזרת מכנסונים הדוקות ונעימות מאוד. אין לי פירמה כי שם זה הכל עודפים אבל זה בהחלט *לא* תחתונים שיועדו לספורט, לי הם מתאימים מאוד לזה.

חגגה

New member
אני קונה בחנות המפעל פה בגליל

אבל בטח יש גם במרכז.
חוצמיזה לא חייב שלהם, כל תחתון שהוא לא 100% כותנה (שסופג) והוא מספיק דק ונוח, יעשה את העבודה (בשבילי בכל אופן)

שמעתי אבל מעולם לא יישמתי. אני רק "עם"

מעדיפה תמיד את הלבנים של לולו למון שבזמנו קניתי בגרושים בתפרון. מעולים ומנדפי זיעה. אין לי אף בגד עם תחתונים מובנים מלבד זוג מכנסיים שקיבלתי מחברה ולא לבשתי מעולם. לא נראה לי נוח.

גם אם אין

וסליחה אם אני אגרום פה להתקף לב / בעיה היגיינית עצומה למישהי, אבל כל עוד אין שם איזה תפר אימתני ועצבני, אין שום סיבה ללבוש תחתונים. כי למה בעצם אנחנו לובשות תחתונים? בחיים בכלל? או להחזיק את התחבושת ההגיינית במקום, מה שתסלחו לי לא יעבוד בחיים על דריי-פיט, או בשביל לכבס פחות את המכנסיים. עכשיו בתכל'ס מכנסי ריצה לרוב מהגרות מיידית לכביסה, כך או כך.

זה לא ספורט שרצוי לעשות בלי תחתונים

מדובר בעיקר על כדורגל-קטרגל, כך שהמכנסיים הם קצרים ולא צמודים ולספורט יש פוטנציאל נפילה. אין לי צורך בפאדיחות מיותרות מעבר לאלו המתרחשות באופן שגרתי במשחק
.
בנוסף אשמח גם להמלצה על חזייה מנדפת.

חוץ מזה, אני רוצה אותם גם לשימוש יומיומי בקיץ ולא באופן בלעדי לספורט.

החזיה המנדפת האהובה עלי היא של מובינג קומפורט

היבואן שלהם הוא "ראן ספורט" שהוא גם היבואן של ברוקס. הם יושבים ברחוב המכתש 6 באיזור התעשיה חולון. שם המחירים הכי טובים בארץ לחזיות האלו ויש מי שיעזור להתאים לך את הדגם באופן אישי. רצוי להתקשר לפני שבאים כי לפעמים אין להם הרבה מלאי וחבל להגיע לשם סתם.

לא רחוק יש גם את חנות נייקי עודפים. שמעתי על הרבה נשים שמרוצות מהחזיות של נייקי. טרם ניסיתי בעצמי.

oggi2

New member
מה שעובד למיכל אמדורסקי (אם אני לא טועה..

אולי יעבוד גם לך.
לעניין משעמם יותר? סיימת כבר? זהו?
אני גם ממליצה על מובינג קומפורט, אני יכולה להביא למרפאה אם את רוצה לראות.

הו, שלום!

ח"ק עוד חודש, בקר היה נוראי (מבחן פתוח! 30 שאלות עם סעיפים + שאלות תחיקה ועוד כהנה וכהנה הנפצות) ועוד אין ציונים.

מובינג קומפורט - רשמתי לפני. אחפש.

oggi2

New member
בקר תמיד נוראי

אבל ברוח השפיגליה. גם ח"ק. וגם סוסים.
הבנונוס הוא שזה תמיד נראה נורא ממה שזה באמת.
בחיי, תחשבי עליי שעשיתי את כולם עם טפשת הריון (ובהריון הזה גיליתי שאכן יש דבר כזה), נאלמתי דום ללא תשובות מול הבוחנות בע"פ, ששכנעו אותי שאני יודעת את התשובה, רק צריך להגיד אותה...ובשלב מסוים עלתה לי עווית גולם מושלמת ובכ"ז עברתי.
אז כל אחת יכולה.
בהצלחה!
יותר כיף לחפש בגדי ספורט, שתדעי. רק אומרת.

oggi2

New member
יכול להיות, אבל מבטיחה להפנות אם יהיה צורך

בווטרינר בחצור :)

למעלה