חליפות נשים

zy1234

New member
חליפות נשים

היכן אוכל למצוא חליפות ו/או זקטים באזור המרכז? חליפות לעורכות דין יכולות להתאים. תודה.

Fun Fair

New member
תלוי באיזה תקציב

במחירים נמוכים יחסית אפשר למצוא חליפות בייסיק בזארה (או לכל הפחות ג'קטים ומכנסיים תואמים יחסית). בכלל, אני לא מתה על זארה, אבל אם יש דבר שהם מצטיינים בו- אלו פריטי הבייסיק'ס- ג'קטים, מכנסיים קלאסיים, חולצות בסיסיות- פשוט מנצחים. גם בגולברי וקרייזי ליין ראיתי ג'קטים, אם כי מבוגרים יותר.. ככל שעולים ברמת המחירים, אפשר לצוא אצל המעצבים הפרטיים- לרונן חן (אהובי..) יש ג'קטים מצויינים (בעונה שעברה רכשתי שלושה יפהפיים). סיגל דקל לטעמי לא "קולעת" השנה (לא אהבתי אותה גם בחורף..), אבל אם את אוהבת את הסגנון- יש לה ג'קטים קצרים. מעצבים יש המון ולכל אחד סגנון אחר, אבל שוב- אם תוכלי לכוון אותנו לטווח מחירים יותר ספציפי, יהיה יותר קל לכוון אותך לחנויות ספציפיות

גם בקסטרו יש ג'קטים נחמדים מאוד וגם בהוניגמן

אפשר לפעמים למצוא דברים נחמדים. לרוב קל מאוד להתאים להם מכנסיים. שתי רשתות שנמצאות בכל קניון.

אפרופו קסטרו משהיא עשתה את הכרטיס מועדון

לא נראה הכי משתלם לא? 80 שקל לשנה ואחר כך 50 שקלים וצוברים נקודות בנקודות אפשר אחר כך לקנות בגד שמגיעים לסכום מסויים נקודה שווה שקל הצבירה היא 10% ממחיר הבגד ומתנה ביום הולדת בטח איזה גופיה... {כנסו לאתר}. לפוקס למשל שילמתי 60 שקל וקיבלתי החזר לחודש הבא של 100 שזה סבבה כאן אני לא רואה שמשתלם. http://www.castro.co.il/1672-he-r1/Castro.aspx

אני חושבת שיכול להיות משתלם הכרטיס,

ממה שקראתי, את מקבלת במעמד הקניה הראשון 20% בנקודות ובכל קניה נוספת 10%, אפשר להשתמש בנקודות כבר ברכישה הבאה. המתנה ליומולדת יכולה להיות אפילו יותר שווה מגופיה, אולי שובר הנחה כלשהו, לא יודעת. אני שוקלת להירשם למועדון שלהם כי אני קונה שם די הרבה ובכלל אוהבת את הקונצפט של מועדונים. (יש לי מיליון כרטיסים בארנק אז עוד אחד בטח לא יפריע...). למישהי אגב יש את הכרטיס מועדון של מוזס? הוא נשמע ממש לא משתלם. [משלמים מאה שקלים לשנה ומקבלים עשרה אחוז הנחה על כל ארוחה ואת מנת החודש המיוחדת.גם מתנת יומולדת ומתנת הצטרפות - מגבת עם ציור החתול המפורסם]

Fun Fair

New member
אני מציעה להעביר את הדיון

כרטיסי החבר של מוזס (או כל חברה שאינה קשורה לאופנה) לפורום שופינג. אני בטוחה שלכולם יהיה מה לומר

עשיתי את הכרטיס מועדון לקסטרו....

מקווה שיהיה שימושי, האמת אני מתה על הבגדים שלהם וקונה הרבה.... הפעם אפילו קניתי תכשיטים מהם שזה אף פעם עוד לא קרה....

newKiticat

New member
זה מזכיר לי את הכרטיס של ג'אמפ

שבעצם אומר שבקניה של 500 ש"ח את מקבלת 50 נקודות ששוות 50 ש"ח לקנייה הבאה. היה לי את הכרטיס כבר שלוש שנים, ויצא לי לנצל את הנקודות האלה מלא פעמים. אבל כאמור כמעט עד לא מזמן- כל הקניות שלי נעשו בג'אמפ גם ככה....אני חושבת ששילמתי 49 ש"ח בפעם הראשונה ובפעם השנייה חידשתי בסכום דומה...

zy1234

New member
ג'קטים

אני מעוניינת בג'קטים 3/4, לא קצרים. התקציב בסביבות 300 ש"ח. תודה.

למעלה