חליפה....

LeeCooper69

New member
חליפה....

מה המחירים בערך לחליפת גלישה
איפה אפשר למצוא כאלה באינטרנט
תודה לכולם

BADbob

New member
זה תלוי מה המידה שלך

יש באינטרנט יד שניה כמה שהמידה שלך יותר גדולה היא תעלה יותר ככה זה ב extra small אתה יכול להשיג חליפות ב500-600 חדשות אם אתה יותר מזה זה מתחיל להיות יקר....................... מה הגובה שלך והמבנה גוף? (שמן רזה בינוני צימוק)

LeeCooper69

New member
המממ...

בוא נגיד- 1.80/60 מבנה גוף רזה-חטוב... כמה יעלה לי חדש וכמה יד שנייה?

BADbob

New member
אחי

אתה small-medium יש מידות גם באמצא תעלה לך 700 שקל חדשה בערך סע לבורדר ליין או ווטר קריצרס או ספיידר ודומה וחפש לך אם לא יצליח חפםש באינטרנט יד שניה תיראה גם בחנויות גלישה הם מוכרים יש שניה אבל זה יוקר יקר מהאינטרנט אני מכיר מישהו שרוצה למכור חליפה של ריפ קורל מודבקת בלי ריץ' רץ' משהו פצצה ב500 שקל אבל זה לא ניראה לי במידות שלך אם אתה מעוניין כנס לאתר של טופסי www.topsea.co.il ושם לפורמים ושם למציאות בלבד ואתה תיראה תמודעה שלו

alexkagn

New member
יש לי חליפה ארוכה של אוניל במצב טוב

היא תתאים בטוח לגובה שלך, בקשר למשקל אני חושב שזה יהיה בסדר. החליפה היא אוניל ריאקטור שחורה אדומה אפורה, עם שרוולים ניתנים להורדה, 3 מ"מ כל הגוף, 2 מ"מ בידיים. אני מחיפה. צור קשר אם אתה מעוניין.

TKone

New member
Reactor אחלה חליפה! גם לי יש...

ואתה לא MS אתה או M או סמול של מבוגרים... חדשה יכולה לעלות 1000+ זה גם מאוד תלוי בפירמה!!!!! יד שנייה ב500 זה כדאי...

TKone

New member
זול! אם אין קרעים.. אפילו כדאי מאוד

אני קניתי ב320! :) ריאקטור מדיום ארוכה כל הגוף עם מגן ברכיים ומגן רוח יפה בצבע שחור וצהוב אפילו בלי קרע אחד!!

DaRזה אני

New member
עזבו אותכם משומשות

לך תדעו מי דפק לכם שתינה קודם חוץ מזה חדשה זה טוב אבל נותנים לי רק 600 שקל אבל אני קונה במקום שבטוח יהיה לי הנחה ואני קונה גם לשנה הבאה כי אני בן 14 עכשיו רק מתחיל לגדול אבל אני יקנה משהו טוב: משהו של חברת גלישה מפורסמת עבה(בלי הגזמה) גמישה ככל היותר מגן רוח מגני ברכיים וידיים ואני שוקל לקנות נעליים כדאי?

TKone

New member
מה קשור שתינה יא חמור...

החליפה לא סופגת מים! ואפשר לשטוף בקלות... והמחיר ההוא שליש מחדשה...

DaRזה אני

New member
קרעים ועוד

זה פשוט לא טוב אני צריך חדשה אתה אפס מתחיל וגם אני הייתי פעם ברמה שלך וגם אני גלשתי שתי חורפים עם חליפה קצרה ומשומשת אתה במילא לא הולך לגלוש שהכי הכי קר אתה במילא לא תגלוש בימים של הגלים הגבוהים במיוחד אבל שהייתי מתחיל קניתי את החליפה במיוחד לימים של אחרי הסערות שזה ים מושלם פתוח וארוך!!! מומלץ בחום לכל המתחילים ולך במיוחד אז פשוט תהיה בשקט אתה יותר גרוע ממיגרנה נידפקת זהו עכשיו אני שואל מישהו אחר שמבין אם כדאי לי לקנות נעליים

BADbob

New member
וואלה אפילו שבחיים לא גלשתי בחורף

עדיין.... בעיקרון הרגליים שלך רוב הזמן בתוך המים אתה כבר מתקדם הגלשן שלך דק אז שאתה עומד הוא קצת שוקע לא בעצם לא ניראה לי בכל מקרה שתתפוס גל אתה תשכח מזה בכלל ושאתה חותר הגלשן שלך קצת שוקע אז הרגל שלך בכל מיקרה במים (אחרי כמה זמן מתרגלים למים קרים הבעיה זאת הרוח כמה שהבנתי) עכשיו למען השם שמישהו יסביר לי בישביל מה יש תמגן בירכיים הזה ומה זה מגן רוח ?

BADbob

New member
חוץ מזה

אתה גולש במנדרין צוק תל ברוך המזח הדרומי וכל האזור הזה אין שם ריף בכלל לא ?

TKone

New member
אתה בא לסתלבט יא מזדיין!?!?

אל תשגע אותי הומו... ואל תשחק לי אותה פה אבאדי כי אתה גולש כולה שנה... זה שאני גולש פחות זמן ממך לא אומר כלום.. טמבל משחק לי אותה דרופר מהאווי... קודם תרד גל של מטר בארץ ואחרי זה אולי אני יתן לך לקרוא לי מתחיל..... לך לך חפש תחברים שלך הומו.. אני לא יתפלא אם גם לעמוד אתה לא יודע... משחק לי אותה אוסטרליה

koala

New member
כן ,אתה חייב "נעליים".

לנעליים של הגלישה קוראים : "בוטיס" , ואתה ממש חייב אותם כי גם ידוע שהמים בישראל קרים בטירוף, וגם גולש ברמתך בטח גולש במקומות שהריף נותן חיתוכים... (לא , הילטון לא נחשב , אם לא צריך נעליים בקיץ אז למה צריך אותן בחורף???). בכל מקרה דר , רואים שאתה ילד צפוני מפונק , שלא מעריך כסף... " עזבו אותכם משומשות לך תדעו מי דפק לכם שתינה" : זה משפט שמעיד גם על זה שאתה לא מבין כלום בגלישה ובחיים שלך , אז מה אם החליפה משומשת , אז מה אם מישהו השתין בה... , היא לא סופגת נוזלים (מן הסתם..) , ומנקים אותה אחרי הים... וברור שחדש יותר טוב , אבל לא לכולם יש כסף לחדשה , תבין את זה. בקיצר דר תפסיק לרדת על אנשים פה ולספר להם שאתה וותיק והם אפסים מתחילים, כי גם אתה וגם הם נחשבים מתחילים , ההבדל הוא שחלקם שקטים ואתה עושה על פראש , הרבה רעש וצלצלולים. בפעם המאה , קח את זה לצומת ליבך. ודר ,לפני שאתה מקלל אותי ופותח ת'גורה , אני מזכיר לך שוב , שתשמור על שפה נאותה כי בסוף זה ימאס למישהו והים בארץ דיי קטן.

DaRזה אני

New member
אלוהים כמה שהיתגעגתי

אין לך מושג כמה היתגעגעתי לבריונות הרשתית שלך ולהתערבות בדברים שהם לא עניינך ובכלל כל הודעה שלך אליי "נחמדה ביותר" לא אמרתי שאני וותיק ואני לא יודע אפילו מה זה נעלי גלישה וחשבתי שזה יקל עליי מהקור(אולי זה גם נוח לך תדע) אין לי כוח לכתוב לך כי זה לא יגמר ויהיה פה שירשור ענק ועוד מעט כל המאפיוזים והשפוטים שלך יכתבו פה תגובה וירימו את הבוהן למעלה וימשיכו לקלל. אני באמת צפוני מפונק לא מעריך כסף שבכלל לא יודע כמה המגפיים האלו עולות(חחח) רק שתדע שאם 600 שקל לא יספיקו לי לחדשה אני יצטרך עוד פעם להיסתפק במשומשת כן אתה צודק כל ההודעה הזאת הייתה בגלל פליטת םה של שתינה מה לעשות לא ידעתי אבל אם זה לא מוצא חן בעינייך ההודעות עם הרמה הירודה והנמוכה הזאת של הידע בהן פשוט אל תקרא כי ממש נמאס לי לזבזב פה זמן עלייך ועל עוד אנשים ולהתחיל להסביר מההתחלה את הכול. כל אחד וההרגשה שלו והסיבולת שלו לחום וקור שים אותי בחום טיירוף לא יזיז לי אבל עם קור יש לי בעיה שמע ת'אמת שלא כל כך אכפת לי מה אתה כותב אני כבר קיבלתי את החיסון ממך ומעוד כמה אני יראה כמה תעלה לי החליפה במקום שלי עם ההנחה אם לא יספיק יקנה משומשת(ושנתיים אני גולש עם קצרה משומשת ונמאס לי כבר מקצר חוצמזה שהיא כבר קטנה עליי) אז כן אני יקנה משהו ב 600 שקל ואם ישאר לי קצת כסף כן יכול להיות שאני ישקיע קצת בבוטיס שלך שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אל תכתוב הודעה כי אתה ב DONT READ LIST שלי עכשיו ואני באמ לא מתכוון לקרוא את ההודעה הזאת שמבזבזבת תאים אפורים זמן והשם יודע מה עוד ביי שבוע נעים

BADbob

New member
קואלה כנס

תשמע קואלה אני מה זה לא בא לריב איתך זה פשוט נושא שמעצבן אותי בטירוף לא יודע מה המצב הכלכלי שלך ותאמת זה מעניין לי תביצה השמאלית שוב אינ לא בא לריב עכשיו בוא נגיד שדר כמה שהבנתי באמת גר בצפון תל אביב ברמת אביב בטח או איפה שהוא באזור להורים שלו יש טונה כסף ויש לו תקציב לקנות נעליים למה שהוא לא יקנה? וואלה רואים שאתה סתם בן אדם קנאי בטח אין לך הרבה כסף אז כל מי שיש לו אתה חייב להתחיל לקלל אותו מה אתה רוצה לילד כניראה יש תקציב לנעליים אז מה זה פאקינג מעניין אותך שהוא יקנה אתה יכול להגיד לו לא דר לא צריך נעליים אבל למה לקלל כי לו יש ולך לא .? מה קשור צפוני מה זה דבר רע?

koala

New member
חחחחחחחחחח

דר ושעווה , תאמינו לי בחיים לא נתקלתי בקריקטורות כמוכם, על הזין שלי דר והכסף שלו, תבין יש בינינו הבדל קטן , אני עובד ומממן את מחייתי ותחביביי ואילו אתם חיים על חשבון ההורים (וזה סבבה כי אתם עדיין ילדים), והקטע שדיברתי עליו זה שממליצים לילדים לא לקנות חליפה משומשת כי השתינו בה ושחדשה יותר טובה . ואז מה קורה .. יושב עוד מישהו שרוצה להתחיל לגלוש ורוצה לקנות חליפה והידע שלו אפילו עוד יותר מצומצם מדר ושעווה , ואז הוא שולח שאלה בפורום , מיד דר ושעווה מתחילים להפליץ שטויות (ואין לי כח לתת דוגמאות ,מי שמעונין לבדוק , מוזמן לעלעל אחורה ב 90% מההודעות של הצמד הזה). ואז הילד המתחיל מתבאס כי התגובות של דר נראות תוקפניות והחלטיות , אבל בעצם הן מטעות ומוטעות. צפוני לא צפוני , חמוד אני מזמן לא בגיל הזה , אבל אחוז גבוה מההודעות שלכם מדברות על קניות , מותגים, ריינג'ר וזיבולי מוח, אז אני לא יודע מה בדיוק ההגדרה שלך ל "צפוני" , אבל אם זה כמו דר ושעווה אני נגד. וואלה פעם גלישה לא היה ספורט של עשירים ורדיפת מותגים, דווקא להפך , כל מה שצריך זה גלשן .. הים נמצא בחינם... ודר בפעם המאה ואחד- תן כבוד למנוסים ממך , ותקבל כבוד חזרה. מה שבטוח שאתה חייב ללמוד לא להתחצף. ביי ויום טוב.

BADbob

New member
מהההההההה

בואנה איז זיכרון יש לך אלוהים ישמור דר אמר שהוא יקנה ריינג'ר שהוא יגדל ויהיה בן 16 זה לא קשור לגלישה בכלל באלוהים ניראה לי יש לך יומן ואתה רושם בו כל הודעה שכתבתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתי בחיים שלי דיברתי על מותגים אלוהים תשמע לפני שאתה מזיין תמוח תן דוגמא אחת השטות היחידה שדיברתי שאני זוכר הייתה על לקפוץ מהמרינה ושחשבתי שלאוקי אין ילד אולי היו עוד איזה 2 חאלס אסור לטעות וואלה לפני כל הודעה שאני רושם ואתה מוזמן לבדוק אני רושם "תשמע אינ לא מבין ממש בנושא אז תחכה שעוד אנשים יגיבו"

DaRזה אני

New member
קואלה שמת לב בכלל מה כתבת?

דיברת על החיים שלך שהם קשים וכולנו נגיע לשמה אבל מה אני לומד מהטעויות של המבוגרים ולומד לנצל כל דקה מהחיים שלי כי זה מה שחשוב להנות מהרגע הטוב עד שיגיע לחלק החרא של החיים. עוד פעם כנראה לא קראתה את ההודעה שלי אז אני יכתוב לך שוב: לא ידעתי שחליפה לא סופגת מים סורי מצטער אל תרד עליי כי אני לא יודע. תגובות אמיתיות לא מטעות ועובדות חיות אני לא מדבר פה על קניות רק שאלתי אם כדאי לקנות כי מה לעושת יש לי את האמצעים ואם זה נוח אז למה לא? אתה באמת מזמן לא בגילי ובאסה לך לי יד עוד זמן להנות מהחיים זה לא לעשירים כל מה שצריך זהלייקרה אחת שמספיקה לכמה שנים טובות(אני עם שלי כבר שנתיים ואני לא מתכוון להחליף אותה עד שהיא תקנה ביותר בגד ים יש לי רק מהכרמל והם קצרים נוחים ניזכרים עם 2 קליפרים לא נפתח לא ניסגר ומתחת ספידו קטן להגנה. ת'אמת שאני נתתי כבוד ואני לא התחלתי שום דבר איתך אני היתנהגתי יפה ובסדר גמור אבל אתה היתרפצתה עליי כמו איזה מושגע רק בגלל שעשיתי טעות וכתבתי שטות בלי ידע ובגלל זה ישר קפצת עליי אני אישית מאמין בכבוד הדיי אני לא יודע מה איתך אבל אם זה יקרה לי סביר להניח שכן כי אני עוד מתלמד אתה יכוןל לתקן אותי בצורה יפה קלה בלי קללות בלי ירידות או קטילות ובמיוחד שלא בזלזול כי אומנם זה מחשב מחשב אבל זה מעצבן. תקרא את ההודעה שלי ותבין שאתה היתרפצת עליי רק מהעצבים ואולי איזה לא יודע מה אפילו שעיצבן אותך שראיתה שאני רוצה לקנות בוטיס וזה שאני לא אוהב חליפות משומשות(וגם הייתה לי הודעת תיקון לפני שאתה כתבת משהו בכלל וכתבתי שטעיתי וחליפות מעצבנות שהם ישנות בגלל קרעים ובכלל שעדיף חדש בכללי) אז את הטעות אתה עשית... סליחה אם פגעתי בך אבל בכלל לא דיברתי אלייך אז איך הגעת אל לכתוב לי הודעה?!?!!?!?!

למעלה