מתחבא אמא שלך יא פגר מכוער...
אני לא יודע מי זה הקואלה ואני לא מתחבא מאחורי אף אחד... אתה התחלת לרדת עליי סתם ככה אז מה אתה רוצה שאני ישתוק לך יא קוף מטומטם... אל תשחק אותה למה אני מכיר גולשים הרבה יותר טובים ממה שהומו כמוך יכול להיות גם אם הוא יגלוש 100שנה!! אתה פשוט ילד אידיוט... מקלל פה את כולם, משחק אותה קלי סלייטר, חושב שאתה יודע הכל.. אבל אחרי זה שאומרים לך את האמת בפרצוף אתה משתפן כמו נקבה מיוחמת ומתחיל להתנצל כמו חיית מחמד מגעילה מצחינה!!.. הרסת את הפורום הזה יא קוש אחותך... אני ראיתי כרובים כמוך שגולשים אפילו יותר זמן ממך ולא יודעים לרדת גל כמו שצריך.. אז מה אתה משחק לי אותה פה גולש שנתיים?? יכול להיות אבא שלי עלללק... ברסייה אני שם אותך על הריצפה יא אפס מאופס... ילד בן 12 מזדיין... לך תתנשק על חברה ש'ך יא אידיוט... חושב יש לי סבלנות אליך?! שם אותך בכוס הקטנה יא זין!! סעמק לקקן מזדיין... אל תסתלבט פה!! יא ראבק איתך.....! העלתי לי את העצבים ועכשיו אם כל הקללות שלי החפשת לי את השם הטוב... חבל שלא באמת העיפו אותך אז כשרצו... אני לא בגיל שלך ואני לא ברמה השכלית הנמוכה שלך... חבל שירדתי ככה נמוך... קוף מזדיין.. רק תזכור שאתה טמבל שכל היום בפורום פה וחושב שזה עושה אותך מישהו...... ראסמי הים קטן.. ויש לי גולשים...