חליפה....

TKone

New member
יאללה נמאס ממנו כבר... אין לו בושה

לטמבל הזה... לפחות העמדת אותו במקומו קואלה...

CaptainKOOK

New member
מה אתה רוצה מהילד?

אם צריך שעווה למים קרים אז בטח ובטח שצריך גם בוטיז
עד היום אני צוחק כשאני מדמיין איך היצרנים של SEX WAX (לדוגמה) ישמעו שבישראל משתמשים בשעווה למים קרים... רק להשכלה כללית, דר ושעווה: הטמפרטורה של המים בצפון קליפורניה, איפה שמיצרים את השעווה הזאת, בשיא הקיץ היא קרה יותר מהים הכי קר בחורף כאן. אגב, הזמנת גם HOOD? זה מין כובע כזה, שלא יהיה לך קר בראש חס וחלילה. אבא ישמח לגהץ את הויזה, תאמין לי. רק שלא יצטנן לנו הילד...

BADbob

New member
וואלה אני מודה

בחיים לא גלשתי בחורף עדיין אז אני לא יודע מה זה מים קרים ....... אבל מה אתה משחק אותה ומה אתה מערב אותי בריב של שניהם בכלל חוץ מזה אני אמרתי רדו מהילד הוא רוצה לקנות נעליים אז מה יש לו הרבה כסף זכותו מה הבעיה שלכם אני לא קולט מה הבעיה שלכם קפטן יחתיכת פאג קליפורניה אחת המדינות החמות אתה יודע בגלל זה יש לה תסטיגמות על הילדי חוף השזופים שם וכל החרטה הזה יטמבל אתה משתמש בעצמך

DaRזה אני

New member
טוב נו דיי

דיי לרדת עליו ודיי לרדת עליי בגלל טעויות תתקנו ואתנו יפה בלי לקלל ובלי לנסות להגיד משהו שנון ומגניב שכולם יצחקו עלינו קוראים לו BADBOB אל תקרא לו שעווה זה מעצבן אותו ושיתקן אותי אם אני טועה ול תיתבלבל ביני לבינו ומה עושה אותך כל כך מיוחד מה נהפכת פה לאחד מהמאפיה המוחקת יאללה שתוק שתוק היגזמת המים קרים אבל לא צריך להגזים חשבתי שיהיה מגניב לקנות נעליים כי מה לעושת יש לי כסף ובא לי לראות מה זה ואיך זה ולא קשור לריף לא קשור לכלום אני רוצה לנסות(אם יש יד שנייה--חחח-- אני יקנה לא מאמין אבל ועכישו אמרתי שטות ואני מחכה שירדו עליי כמה טינופות) לא יגיד אבל רק אמן

TKone

New member
מה זה מה זה גברר?

אני מצטט "וגם גולש ברמתך בטח גולש במקומות שהריף נותן חיתוכים... " חחחחחח יש לך מושג אל מי אתה מדבר? "גולש ברמתך"?? ההומו הזה רק לפני חודשיים שאל איך תופסים פינה.... גולש ברמתו גולש רק בחופים עם סאנד ברס... הוא סתם מתחיל.. ואתה צודק 100% קואלה!! אני לא יכולתי לשתוק לו מקודם.. ובוטיס כאלה של בילבונג עולות איזה 150 שקל.... ביזבוז... (בטח בשביל טמבל כמוהו שחושב שהוא בריף בפייפליין.. :) )

DaRזה אני

New member
אני יכול להיות אבא שלך TKONE

ואתה לא מבוגר ממני אז אני לא יתן לך שום כבוד!!! אני הרבה יותר טוב ממך ואני לא דיברתי פה על שום דרופ יא אילג מושרש לא שאלתי אף פעם פה איך תופסים פינה למה אני יודע ואני לא אידיוט ויודע שבאינטרנט אין שום עזרה בגלישה כי לומדים לבד או עם מורה שתוק מהר כי לא ראיתה אותי גולש ואני גולש כבר שנתיים לידעיתך ואני ברמה שאתה חולם רק על להגיע אליה אם לי היה מורה שהיתחלתי ואם היה לי את כל התחזיות האלו ואת כל האנשים פה באינטרנט שעוזרים ואת המצלמות הייתי היום ברמה גבוהה יותר מה לעשות גולשים כמוך הגיעו לעידן גלישת הכפית מזהב אומנם רק שנתיים לפנייך אבל משמעותי מאוד מאוד ברמה אתה סתם אפס אבל יש פה אנשים אחרים עם פונטציאל שינצלו את הנוחות הזאת תחשוב פה על כל האנשים שלא היה להם כלום כגון המבוגרים פה תחשוב איזה קשה היה להם להיתקדם תפסיק להתפלצץ פה מאחוריי מיקלדת כי אתה לא מבין בכלום וזה לא לגילך(טוב אני לא יגיד את זה אבל זה לא לגילך המוחי יא מוגבל) BACK OFF

DaRזה אני

New member
ואל תיתחבא פה

אל תתחבא פה מאחוריי הכתף הגדולה של אבא קואלה למה זה לא עניינך אז עוף מפה קואלה התחמם סה"כ כי לדעתו היפצרתי כספי וכן באמת כתבתי שטות בגלל חוסר ידע אתה אפס למה כמה זמן אתה גולש חודש וחצי שתוק משחק אותה לך תפריע לגולשים תעמוד ותתפוס את השובר הראשון יא אפסון דיי כבר נימאס ממך אתה מעצבו ואתה מתערב סתם תחפש חיים יא BOZO

TKone

New member
מתחבא אמא שלך יא פגר מכוער...

אני לא יודע מי זה הקואלה ואני לא מתחבא מאחורי אף אחד... אתה התחלת לרדת עליי סתם ככה אז מה אתה רוצה שאני ישתוק לך יא קוף מטומטם... אל תשחק אותה למה אני מכיר גולשים הרבה יותר טובים ממה שהומו כמוך יכול להיות גם אם הוא יגלוש 100שנה!! אתה פשוט ילד אידיוט... מקלל פה את כולם, משחק אותה קלי סלייטר, חושב שאתה יודע הכל.. אבל אחרי זה שאומרים לך את האמת בפרצוף אתה משתפן כמו נקבה מיוחמת ומתחיל להתנצל כמו חיית מחמד מגעילה מצחינה!!.. הרסת את הפורום הזה יא קוש אחותך... אני ראיתי כרובים כמוך שגולשים אפילו יותר זמן ממך ולא יודעים לרדת גל כמו שצריך.. אז מה אתה משחק לי אותה פה גולש שנתיים?? יכול להיות אבא שלי עלללק... ברסייה אני שם אותך על הריצפה יא אפס מאופס... ילד בן 12 מזדיין... לך תתנשק על חברה ש'ך יא אידיוט... חושב יש לי סבלנות אליך?! שם אותך בכוס הקטנה יא זין!! סעמק לקקן מזדיין... אל תסתלבט פה!! יא ראבק איתך.....! העלתי לי את העצבים ועכשיו אם כל הקללות שלי החפשת לי את השם הטוב... חבל שלא באמת העיפו אותך אז כשרצו... אני לא בגיל שלך ואני לא ברמה השכלית הנמוכה שלך... חבל שירדתי ככה נמוך... קוף מזדיין.. רק תזכור שאתה טמבל שכל היום בפורום פה וחושב שזה עושה אותך מישהו...... ראסמי הים קטן.. ויש לי גולשים...

DaRזה אני

New member
לצומת לבך

כל ההודעה שלך TKONE הייתה מלאת קללות מטומטמות ירודות חסרות כל תוכן ואמת. אז תשתוק ואל תשחק לי פה ואתה כי לא ראית אותי גולש ואל תדבר סתם מאחוריי מחשב אני לא היתחלתי פה בשום קללה יא מפגר ולא היתחלתי איתך כי ת'אמת אתה משעמם וזה אבל לפעמים שמבוגרים יורדים עליי חזק בגלל טעות זה לפחות מהנה כי רמת ההשכלה שלהם היא לא של ג'וק ערבי מצוי שכמותך. אז אתה יכול לכתוב כמה שבא לך ואני לא מלקק פה אף אחד ולא שיחקתי אותה קלי סלייטר כי אני משחק אותו במחשב לא אמרתי לך שום דבר הדבר היחידי שאמרתי לך זה אחרי שהיתרפצת עליי כמו מפגר לבי הבנה או הכוונה רק בלגל שגם קואלה עשה ולא הייתה לך שום סיבה אתה קולט גרוע יותר מסלקום ואני לא מצפה ממך להבין אני יקצר את ההודעה לכמה משפטים כדי שתבין: לא אמרתי לך כלום אמרתי לך רק אחרי שאתה קיללת אותי בצורה חסרת ביטחון גדולה וכל זה רגל בגלל שמישהו גדול פה ובעל השפעה בא לפה וסחף אותו בהשפעתך אז לא עשיתי לך כלום ותשתוק כי אתה מבזבז פה זמן יקר עכשיו הערס המחשבי יקפוץ ויגיד משהו ויקלל עוד פעם יפה מאוד ילד בוגר ואני בן 14 לא בן 12 ואני לא יצפה ממך להבין את זה והייתי אומר משהו עכשיו אבל אני לא יודע בן כמה אתה פשוט תשתוק נמאס לי לריב איתך זה בכלל לא כיף זה לא כמו עם הגדולים

DaRזה אני

New member
סליחה על הקללות ועל הרמה הנמוכה

סליחה על הקללות והרמה הנמוכה והירודה לש ההודעה אבל באש נילחמים באש לקא קראתי את ההועדה של חבר שלך לפני אבל כמו שאתה מבין אנחנו באותו גיל והחיים של נשינו בנויים בערך על אותו דבר לימודים כיף(גלישה וכו') בנות וחברים אבל בעיקר גילשה כי גלישה זה החיים! תחזיר הודעה אם אתה מעוניין להפסיק ת'אש

DaRזה אני

New member
סבבה

אין בעיה אולי ניגלוש ביחד מתישהו אני יכול לבוא לתל ברוך למרות שבד"כ אני לא גולש שמה

on the wave

New member
משעשע

משעשע לקרוא את כל הסייבר ריבים פה ברשת של כל הילדודס פה חחחחחחחחחח

blacknight410

New member
חחחחחחח צחוקים פה!!

חבר'ה קרעתם אותי... אשכרה אתם יכולים לפתוח פה טלהנבלה חסר רק כמה כוסיות ומוזיקה גרועה! יש לכם ביצים של בת יענה אבל כל הכבוד שהשלמתם ד"א-יש לכם כאלה ירידות מצחיקות נפלתי שקרעתי את ההודעות פה!

DaRזה אני

New member
מאוד יפה מצדכם

מאוד יפה מכל האנשים החממנים המגעילים שעומדים בצד וצוחקים פה בלי לעשות כלום ואפילו בלי לנסות לפתוח את העיניים שלנו בטח בביצפר שיש מכות אתם אומרים מי שמפריד מקבל מכות חחח קטעים אצלכם אתם בני אדם טובים

blacknight410

New member
אחי מה אתה מתנפל??

אני רואה אתה חמום קצת שמע אני לא בא לריב איתך באמת שלא אבל מה הסיפור שלך כל דבר שלא נראה לך פה בפורום ישר אתה עולה עליו בירידות ובקללות. שמע אני חדש פה אז מה שאני הבנתי פה שהמוניטין לא לצידך אחי קראתי פה הכל וזה צחוקים ושמע בצדק אין לאנשים שלא קשורים פה להתערב זה כמו במכות היום-אין שום כבוד פעם אנשים היו הולכים מכות ביניהם ורק מי שהיה מעורב בריב מסויים היום כולם רבים וישר זה מערב את זה וזה מביא את זה בקיצור זה נגמר במכות של כל עם ישראל..חחח ואין לי חשק להתערב במכות המוניות אותו דבר דיבורים!!(אלימות מילולית) בקיצור אני לא בא לריב איתך ואני בטוח שאתה גולש טוב מספיק ואם יש לך חלק מהרוח אז תרגיע את הנפש קצת...רציני אני גם עושה את זה תמיד... אז תחשוב לפני שאתה מתקתק עצבים לפורום הזה

למעלה