חלימה

charlila

New member
213 עמודי מחשב , זה כבר כתוב

,מסיימת עריכת מקצה שיפורים. בנגלה הקודמת, הוחזר מחמש הוצאות ספרים. לאחר מקצה השיפורים, כשמתחיל כל האקשן בבת אחת (כמו בהתחלה של "אינדיאנה ג'ונס והמקדש הארור"} הקורא כבר מכיר קצת את הגיבורים, את השפה ואת המושגים. במקביל לחיפוש הוצאת ספרים, אתחיל למכור באינטרנט עותקי מחשב. האתר שאני רוצה לפתוח לצורך זה ולצרכים אחרים מתעכב כבר שנתיים ויותר - SonOfLilit בני התכוון להעלותו (עוד בגיל 13), הסתבך עם הניקוד, ולבסוף לא ממש החליט לפנות לזה זמן, ומאז נעשה עסוק מעל הראש. התחלתי ללמוד html,כדי להעלות את האתר לרשת בעצמי, אבל הולך לאט (אין זמן). בינתיים חבר של בני העביר לי מסר שהוא מוכן להעלות את האתר - אז אם הכל בסדר, זה ממש ממש בקרוב. יהיה שם פרומו להורדה (בערך שליש הספר.) אם תשלחי לי כתובת דוא"ל, אשלח לך את הפרומו. (גם אחרים יכולים.)

kung fu

New member
זה מעניין!

אני גם עובדת על כתיבת שני ספרים. אחד מהספרים התחיל בתור חוברת באורך של 17 עמודים, לקבלה עצמית, הפסקת שיפוט, אושר וכו'. בכל אופן, מכרתי עותקים של זה דרך הדפסה במדפסת שלי. ברגע מסויים היה לזה הרבה ביקוש, אבל לי כבר נמאס להדפיס
אז החלטתי למכור דרך האינטרנט, אבל אז זה נתקע, כי אני לא יודעת html, ובשביל להקים אתר ומכור דרך האינטרנט צריך קצת מעבר לידע בסיסי, וצריך לדעת לעשות שהאתר יהיה מאובטח. (את לומדת html דרך ספר? או דרך אתרים באינטרנט?) ואז חשבתי לתת למישהו לבנות האתר, אבל כל ההצעות שבדקתי עלו הרבה מידי. ואז מצאתי איזה דרך שיהיה לי אתר למשך חודש בחינם, אבל אז עלו כל מיני סיבוכים שבשביל למכור אני צריכה לפתוח תיק במע"מ וכל מיני דברים כאלו
(לא חשבתי על כל זה. אף פעם לא הייתי עצמאית. תמיד שכירה). אז החלטתי לוותר, כי הרגשתי שזה לא זורם בקלות... הצבתי מחדש מטרה (המטרה היתה ליצור חוברת ולא ספר....וכשניסיתי למכור חוברת בתור ספר זה פשוט לא הלך. מעניין למה
חה חה), ועכשיו אני עובדת על יצירת שני הספרים, ומתכוונת לפנות להוצאות לאור כשאסיים. איך שולחים להם את זה? במייל בתור קובץ word? מודפס?

charlila

New member
מודפס - כולם דורשים,

גם אני מעדיפה לשלוח מודפס, כי המחשב לפעמים משנה דברים על דעת עצמו (כשהעברתי את המסמך מהמחשב הישן שלי עם windows 95 לחדש עם windows xp השתנו לי כל הניקוד וכן כמה גדלים - אני עובדת עם מלא גופנים וגדלים שונים, אוקצור - עוד שבועיים עבודה. (אם כי אנשים שכותבים "נורמלי" אולי יסתדרו.) יש הוצאת ספרים באינטרנט שמוכרת ספרים באופן מאובטח, אם תבקשי אחפש לך את הכתובת. אני לומדת מספר שSonOfLilit הוריד לי מהאינטרנט. על מה ספרך השני?

kung fu

New member
כן! אשמח לקבל את הכתובת שלהם ../images/Emo13.gif

שמתי לב באמת שהוורד משנה כל מיני דברים, בגירסאות אחרות.... הספר שאת לומדת ממנו הוא באנגלית? את מקרינה רושם של מישהי שטובה בשפות. אכן זה המצב? ספר 1: התהליך הרוחני שעברתי בשנים האחרונות (כולל הרבה חוויות אישיות, אבל באופן שיכול לעזור לאחרים) ספר 2: אין פה שום סיפורים אישים שלי. אפשר לקרוא לזה כאל "מדריך" שעוזר לקבל את עצמנו, לזרום ביום יום בחופשיות, לנהל את הזמן טוב יותר. איזה מבין שניהם היה מעניין אותך? שמתי לב שאנשים מתעניינים בפן האישי, ופחות בדברים "מנותקים כביכול" ללא פן אישי. למרות ש"המדריך" נכתב רק בהקשר של דברים שחוויתי. שום דבר שאני כותבת זה לא משהו שכלי, אלא רק דברים שעשיתי או עושה.

kung fu

New member
שכחתי לציין, אם את יכולה לשלוח

את הכתובת שלהם במסר אישי אלי
מודה לך בראש, בתקווה שתמצאי את הכתובת שלהם

charlila

New member
בלגן בניירת

טרם הספיקותי למצאה. אם היית רואה את מצב אפסון הניירת שלי, היית מבינה ונחרדת. כן, באנגלית. הוא נמצא ברשת איפהשהוא להורדה. טובה בשפות? חוץ מאנגלית די טובה (תרגמתי ממנה כמה ספרים, מאז החלידה) וספרדית ברמת דיבור רחוב לא מאוד מפדחת, אני יודעת טיפה ערבית וטיפ-טיפה מזה ומזה. וכן אגורה - שזה סיפור מוזר: אני ממש לא יודעת כלום מהשפה - לא יודעת נטיות פועל ושם ומילות חיבור - אבל אני יכולה לקבל כל טקסט שאני מתכוונת לקבלו, ויכולה לתרגם אותם, בעמל מפרך. גם כתבתי "מבוא דקדוקי והגותי ללשון האגורה" הכולל את טבלת המשמעויות של כל עיצור וכל תנועה. (ואת טבלת הדוּרים המופלאה - טוב, עדיף שלא אכנס לזה עכשיו) איך זה יכול להיות? אם זה היה קורה למישהו אחר, בטח לא הייתי מאמינה. איזה מספרייך מעניין אותי יותר? בדקתי עם היד (שיטה לבחור חפצים מקבוצה - להעביר מעליהם יד ולראות לאן היא נמשכת) וגם אני נמשכת יותר ל-1. "ניתוק כביכול" אמנם מנתק - קשר עם עצמך ומה שקרה לך עוזר לשמור את הצעד על הקרקע, ובודאי שעוזר לקורא להרגיש שווה עם המדריך, דבר שבלעדיו קשה מאוד ליצור אמון בזר. אפשר להתייחס לזה כאל טכניקה - כמו הטכניקה של פנייה ישירה ב-geshtalt terapy (שהיא לתרגם כל דיבור כללי לדיבור בגוף ראשון יחיד או גוף שני יחיד: למשל: לא "החוצפה הישראלית היא בלתי נסבלת" אלא "החוצפה שלך מטפסת עלי". זה עניין של לקיחת אחריות על דברַי -שהיא היא המנתבת אותם לנתיב שבו יוכלו לעשות שינוי.

kung fu

New member
תודה על הכל! ../images/Emo13.gif

אה, ו......אני אחכה לניירת...

charlila

New member
sOnOfLilut אומר'www Amazom.com

במבט שטחי שם לא מצאתי את זה. אם תמצאי - דווחי-נא!

kung fu

New member
אה, כבר פניתי אליהם בעבר

והם אמרו לי שכרגע התשובה היא לא. הם ענו לך בחיוב?

charlila

New member
ואם לא ידעת - גם אתה לוחם צד שמאל.

אני זוכרת רסיסים מעבודת הפוליטרוק שלי עם כל מיני לוחמי צד שמאל בחלימה. בלילה שלפני כניסתי הראשנה לפורום ישנתי כמו תינוקת, ברוח מרוממת שמצאתי לוחמים, ואפופה בתשומת לבם האוהבת מצד שמאל.(חוויה שלא חזרה מאז, אהא.) חלמתי אחד החלומות האלה שבהתחלה חשבתי אותם לחלומות רגילים שאחרי החלימה השכוחה - כי הם עכורים ומצ'וקמקים למדי- ואם אני זוכרת בהם שאני חולמת, אני עושה עבודה די טובה להדחיק את הידיעה - אבל לבסוף קלטתי שהם בכל זאת חלימה. בחלום נסענו ברכבת, אני וכמה לוחמים מאותגרי פורום. הרכבת, המהירה כחטש, לא עצרה בתחנה שלנו, ועסקנו כל החלום בתחמונים מזהירים כדי לחזור לתחנה הקודמת. אני זוכרת אישית, במעומעם, בחורה צעירה ובחור מבוגר - שהיית כנראה אתה. קצת כבדים הם היו, אבל לוחמים! (זה מהתקופה שקלטת את מנגינת "אם אתה מבשל ספגטי והמים לא רותחים".)

charlila

New member
"מממ" זה לא ממש תשובה, וגם well לא

מדוע לדעתך קרבותי אינם נקיים?

charlila

New member
לא, בוא נלך ישר!

הבטחת: "אני פותח פה שירשור שאפשר להשתמש בו לצורכי עזרה, שאלות-תשובות, שיתוף ודיון. אני אשמח לעזור כאן לכל דורש"... ובכן, פניתי בבקשת תמיכה, והתשובה היתה שמכיוון שקרבותי לא נקיים, עדיף שלא אלחם אותם. מאיפה אתה לוקח את זה? למה? ולמה עלי חובת ההוכחה שאין לי אחות? אני לא מתפלפלת איתך סתם - אני מנסה להבין - לא - לשנות - את התגובה האוטומטית של מרבית המתקרבים אלי, ברגע שאני פונה אליהם בבקשה ברורה כלשהי: להתפזר כמו היצורים הלא-אורגניים בחלימה של קרלוס. (זה היה כך, פשוטו כשמשעו, כשהיית רקדנית רחוב, בברצלונה, בקלן ובעוד מקומות: הייתי אוספת קהל רב לזמן ארוך - עד שהייתי מנסה להתקרב אליהם עם הקופסה. אז הם היו מתפזרים כעדר חזירים מבוהלים.

L i z a r d

New member
בסדר

יש בתיאורים שלך תחושה של בילבול, הסחפות, חוסר קלילות, ונראה שכל הזמן יש התרחשויות עמוסות שדורשות ממך לנוע כל הזמן. אני לא אומר את זה ממקום של ביקורת, זה מאוד מובן והסיבה שאני יכול לזהות את זה ולומר את מה שאני אומר היא שאני מכיר את זה היטב על עצמי. מה שחסר בחלומות האלו זו הבהירות שמאפשר לפעול ולהוות בדייקנות וללא רבב. עד כמה שאני יודע, בדרך כלל ההתעסקויות עם הלא אורגניים מונעות את הדברים האלו, לפחות כל עוד אין תשתית מאוד יציבה וחזקה של בהירות ורציפות תפישתית בחלומות. הקרב על הזה על המודעות הוא קשה, אבל אני בוחר בו כי נגעתי לא פעם בצלילות הזו. שיהיה בהצלחה לכולנו.

charlila

New member
אתה רואה; אתה יכול

לראות; הסתכל עוד פעם: מי אני? למה אני נלחמת בחוסר אלגנטיות שכזה? בלבול, היסחפות, חוסר קלילות? היעדר בהירות שמאפשרת לפעול בדייקנות וללא רבב? אתה בטוח?

למעלה