אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות.
בעבר הרחוק ככה היו מאופיינים כל החלימות שלי. הייתי מגלה שאני חולמת, ואז במקום שסביבת החלום תהיה יציבה לזמן מה, הייתי תוך שניה מוצאת את עצמי במשהו שנראה כמו החדר שלי (אבל לא זהה לחדר שלי), ותמיד בתוך המיטה שלי. והיו קורים לי כל מיני דברים, והייתי יורדת לכל מיני מעמקים, ופוגשת כל מיני דמויות, והרבה הרפתקאות..... והפעם שוב, גיליתי שאני חולמת (הפעם לא הייתי בבית שלי), ומצאתי את עצמי בחדר שדומה לחדר בו הייתי, בתוך המיטה. * * * אני זוכרת שזה מאד הרשים אותי שתמיד מצאתי את עצמי במיטה שלי. זה היה נראה לי מדוייק יותר מאשר להמשיך בסביבת החלום הקודמת. כמו כן, הרגשתי גאווה על תכני החלימה. חה חה. תמיד הכל היה מלא התרחשויות, אקשן, אנשים, והרבה טפיחה לאגו שלי. וגם היו כל מיני חפצים שמשנים צורה, ודמויות שבאו בתור דמויות אהובות עלי וניסו להפעיל עלי כל מיני מניפולציות. וכל מיני בדיקות שלי שניסיתי לראות אנרגיה מאחורי הדברים, והצלחתי לזהות כל מיני סוגים שונים של אנרגיה.
כאשר בחלימות שאני לא פתאום בחדר ובמיטה, ונשארת בסביבת החלום, אין שום אגו, הכל נקי יותר, וכדומה. נאמר לי שבחלימות הקודמות זה התערבות של יצורים לא אורגנים, אבל אולי זאת טעות? למרות שכל הסימנים מורים שכן. (שזאת לא טעות).
אז מה אפשר לעשות חוץ מלהתעורר? (חוזרת להודעתך המקורית)... אין לי מושג