חלימה - שיתוף

kung fu

New member
חלימה - שיתוף

בלילה בין רביעי לחמישי פעם אחת הגעתי לחלימה קצרה מאד, ואז פתאום סביבת החלום השתנתה והייתי בחדר דומה לחדר בו ישנתי. זה שוב היה טריק של היצורים הלא אורגנים ומיד התעוררתי. החלימה השנייה באותו הלילה היתה קצרה, אך נקייה מכל מיני התערבויות כאלו.

אשכר

New member
רגע, יש פתרון אחר?

מה עוד אפשר לעשות בסיטואציה כזאת (שתארת בחלום הראשון) חוץ מאשר להתעורר?

kung fu

New member
אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות.

בעבר הרחוק ככה היו מאופיינים כל החלימות שלי. הייתי מגלה שאני חולמת, ואז במקום שסביבת החלום תהיה יציבה לזמן מה, הייתי תוך שניה מוצאת את עצמי במשהו שנראה כמו החדר שלי (אבל לא זהה לחדר שלי), ותמיד בתוך המיטה שלי. והיו קורים לי כל מיני דברים, והייתי יורדת לכל מיני מעמקים, ופוגשת כל מיני דמויות, והרבה הרפתקאות..... והפעם שוב, גיליתי שאני חולמת (הפעם לא הייתי בבית שלי), ומצאתי את עצמי בחדר שדומה לחדר בו הייתי, בתוך המיטה. * * * אני זוכרת שזה מאד הרשים אותי שתמיד מצאתי את עצמי במיטה שלי. זה היה נראה לי מדוייק יותר מאשר להמשיך בסביבת החלום הקודמת. כמו כן, הרגשתי גאווה על תכני החלימה. חה חה. תמיד הכל היה מלא התרחשויות, אקשן, אנשים, והרבה טפיחה לאגו שלי. וגם היו כל מיני חפצים שמשנים צורה, ודמויות שבאו בתור דמויות אהובות עלי וניסו להפעיל עלי כל מיני מניפולציות. וכל מיני בדיקות שלי שניסיתי לראות אנרגיה מאחורי הדברים, והצלחתי לזהות כל מיני סוגים שונים של אנרגיה. כאשר בחלימות שאני לא פתאום בחדר ובמיטה, ונשארת בסביבת החלום, אין שום אגו, הכל נקי יותר, וכדומה. נאמר לי שבחלימות הקודמות זה התערבות של יצורים לא אורגנים, אבל אולי זאת טעות? למרות שכל הסימנים מורים שכן. (שזאת לא טעות). אז מה אפשר לעשות חוץ מלהתעורר? (חוזרת להודעתך המקורית)... אין לי מושג

LucidGuest

New member
קבלי את העובדה שזה היה חלום צלול

למה להמציא דברים שלא קיימים... "חלימה"... "יצורים אורגיים"... מדוע קשה לך לקבל את העובדה הפשוטה שהיה מדובר בסך הכל בחלום צלול רגיל לחלוטין שיכולת לנצלו כדי להנות ולכייף ולעזוב את כל שאר השטויות בס"ד... חחח Lucid

charlila

New member
עכבר אחד לא יכול לתלות פעמון על זנב

חתול. חבורה כן.

רשף כשף

New member
עוד שאלה

האם בכל הפעמים שהיית מודעת לכך שאת נמצאת בחלימה, ניסית להתכוון להיות בחדר שלך או שמיד התעוררת?

kung fu

New member
אתה מדבר על העבר?

אז בעבר בכל הפעמים שגיליתי שאני חולמת, הסתכלתי בכפות ידי, חשתי רעידות, ואז ישר מצאתי את עצמי במיטה, בחדר שלי. המיטה כמובן לא היתה זהה לגמרי למיטה שלי, והחדר לא היה זהה לגמרי לחדר שלי בעירות. בדרך כלל החדר היה נראה דומה למה שהוא היה נראה כשהייתי בגיל ההתבגדרות. אבל היה ברור שזה החדר והמיטה שלי, ולא מיטה או חדר אקראיים. ומשם תמיד התפתחו עלילות שלא היו מביישות שום סרט
אה, ואם לא הייתי בבית שלי ולא ישנתי במיטה שלי, אז החדר והמיטה בחלימה, היו דומים לחדר והמיטה שהייתי בהם לפני שהלכתי לישון במקום האחר שהייתי בו (בעירות). אני לא זוכרת את כל החלימות, אבל היו הרבה ירידות למטה למעמקים, מרדפים, אירועים, מלא אנשים, נופים, התעפפויות באוויר, ועוד ועוד. המאפיין הכי עיקרי בחלימות האלו היה ירידה למעמקים, ולרוב במהירות ממש גבוהה (משהו שבעירות כבר הייתי מתה מרוב פחד מזה
או מהמהירות הגבוהה שנחתתי למטה).

kung fu

New member
ולא, לא התעוררתי מיד. ממש לא.

החלימות היו די ארוכות, ולא כל כך קצרות כמו היום. אני בכלל לא הרגשתי שאני מתכוונת להיות בחדר שלי. פשוט התבוננתי בכפות ידי ברגע שהבנתי שאני חולמת, והופס מצאתי את עצמי בחדר שלי.

kung fu

New member
"את" ולא "אתה"

לא יודעת מה יש לי, אבל אני כל הזמן אני מתבלבלת שאת זה בעצם אתה.

רשף כשף

New member
:) את לא היחידה :)

האם תהית במהלך החלימות האלו (בעבר וכיום) מדוע אינך נמצאת בחדר האמיתי שלך, או שנסחפת אל ההתפתחויות באופן טבעי מבלי לתהות עליהן?

kung fu

New member
חשבתי שזה כן היה החדר האמיתי שלי

זאת אומרת, היו בו שינויים מסויימים, והנחתי שזה נובע מכך שאני בחלימה ולא בערות, אז דברים נראים שונה קצת.

L i z a r d

New member
אפשר להסיט את נקודת המאסף

למיקום אחר. זה דורש סוג של צלילות ואומץ מסוימים, אבל יכול להיות שזה רק אצלי ככה, אצלי הסטת נקודת המאסף לעירות הפכה למין ברירת מחדל אינסטינקטיבית במצבים "בעיתיים" (לא הייתי מודע לאפשרות אחרת).

loquado

New member
ברירת המחדל של המערכת האנושית

במקרה של פחד קיומי מוסטת הנקודה למיקומה ה'שכיח' בזמן עירות. החזרה מתבצעת במהירות עותקת נשימה ולכן אנשים מתעוררים בבהלה - ממהירות המעבר ולאו דווקא בגלל מה שפגשו.

loquado

New member
יכול להיות...

שמה שאתה עושה \ חווה הוא שונה ברירת המחדל של המערכת במצב סכנה היא להתכנס חזרה לנקודת הכי קרובה לאיתור-ברצועה משם אפשר להגיב טוב יותר (וגם למות בביטחה)

bertcat

New member
נסה לסגל

ברירת מחדל שונה. תחשוב עליה בעירות. למשל, ארוע חזק ונעים שקרה לך.

charlila

New member
אולי כנגד שלושת השערים

הדרום-מזרחי, הצפון-מזרחי והצפון-מערבי או כנגד ארבעה בנים?

למעלה