חליל הקסם

מולוקו

New member
חליל הקסם

הלעיטני נא משדייך השקיני חלב מתקתק החזירני לימי ינקותי המתיקי חיי מלשדך . בואי ולטפי את גופי נשקיני יין נשיקותיך בשלות שפתייך אגמע בוסר שדייך אדע. חליל הקסם יישק לפיך, נגני לפני תווים של אהבה ובמטה הקסמים שלי יפליא הפלא. פילאי דרכי בתוכך פלא פלאים זרעי בך. נפלא ולא אדע דרך אהבתי באהבתך דרך עוברי ברחמך דרך גבר לעלמה ודרך גבר בעלמה.

ריקי די

New member
מתק

אליך יפער גופי סוער בבשלות ימיו. לתפוס להאחז בצוק משאלותיך להצפין בו מתק עסיסי.

מולוקו

New member
בואי.

בואי אלי הלילה הסעירי את גופי מתק תאוותך ביצעי יטף חור המנעול טובים שמניו מריח בושם מתקתק. אלגום כוס הילוליך שיכר מאוויך. בואי רק הלילה אפתח את גנך הגנוז אשקה ערוגות בשמיך אבוא בשעריך.

ריקי די

New member
אבוא

אבוא עת הליל יזעק, עת בשרי יחשק, ריח גופך יעטף בין הסדינים לטעום מגופך נופת צופים. אל רכות הבשר רעד לשונך ופירות תשוקתי בפיך, קורעים אנחה.

מולוקו

New member
ארוס

אענג את גופך עד שתתפללי מרוב תשוקה ותתחנני מתוך הזייה לשבעה רקיעים של אנחה. וביום ההוא בו אבוא תתקדש התשוקה על מזבח האהבה תעלה קטורת לכפרה ניחוח תאווה. עד כי ארוס יוריד דימעה ישא ברכת אהבה ולא ידע נפשו מפאת תשוקתו.

טאKילה

New member
פניני אהבה..../images/Emo79.gif

לחלוחית דמע נשקפת שפתיים כמהות נושקות מסמנות תחושת אושר עטורי קסם בראשית. , יפי נשמתך ממיסה בפילוח צדפת רגשות כלואים ונגיעתך משילה פניני אהבה שכוחות.

שמים1

New member
חליל הקסם ../images/Emo79.gif

בעיניים מעורפלות אחלל לך מנגינה ענוגה, גופי ירקום בגופך שיר אהבה. גלים של נשיקות יתנפצו לסערת תשוקתך, שובל של קסמים ינצוץ אליך אתבשם בפלאי ערגתך.

מולוקו

New member
אמנות

עצביני רק הלילה פסלי הוויתי ציירי לך דמות. בברית עולם נבוא לערש מיטתך אבוא עצביני רק הלילה ציירי לך דמות.

שמים1

New member
פיסול ../images/Emo79.gif

אעצב דמותך בחלומי, אצבעותי יציתו בגופך שבילים של אש. אצייר לי את שפתיך את מבט הערגה שבעיניך אפסל דמותך רק הלילה.

מולוקו

New member
הקפלה הסיסטינית

אבנה לי פיגום תחת עמודי השש ובמיכחול לשוני אצייר אמנותי. פתח גן עדן והחרב המתהפך תפוח אסור פתייני ונחוש.

למעלה