חלוצי החלל

DJ$upreme

New member
מסכים כמעט לגמרי - והנה הלינק העובד

האלבום של החלוצים הוא אלבום מצוין, כמו שכולם אומרים הוא לא בדיוק חף מבעיות - בעיקר בתחום הפלואו - אבל זה בעיקר בגלל שהתרגלנו לשמוע את סאב ונימי, בעלי פלואו חזק ומרשים, ושכחנו שיש עוד סגנונות ודרכי גישה לראפ והיפהופ. אני אולי אכתוב ביתר פרוט על האלבום בהמשך. הוא באמת אחד מהעשרים הטובים ששמעתי בעברית, אי פעם.

The EmineM ShoW

New member
לא נשכח ולא נסלח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שטויות אחי קורה... לא נורא צא מזה! דיי נו כולה לינק שבור...
^^^ יווו התאהבתי בתפוז הזה!

stas aka GhoSt

New member
לא לא אני מסוגל

עיבדתי את משמעות חיי טוב לא נורא אבל העיקר שהבנתם את הרעיון ומצאתם את הכתבה

Da Judge

New member
דווקא להקות שמעלניוט אתה אוהב?

ווף ווףףףףףףףףף

baduist

New member
ככל שמשבחים את חלוצי החלל

אני פחות מעריך אותם. כן, כן, גם אני כבר כתבתי שההפקות מעולות, שיש דברים גאוניים שמה, והכל, אבל ראבאק, זה עדיין היפ-הופ, חייבים חייבים פלואו! זה כמו לתת לאביב גפן לשיר אר´נ´בי וסול, הוא יכול אולי להביא לחן מטורף, אבל הקול עדיין חסר. וזה לא שהם לא יכולים....נמאס כבר מהגישה של נוותר על פלואו בשביל המסר. בארה"ב אף אחד לא היה מסתכל על זה.

ככל שמשבחים את חלוצי החלל

אני מאמין יותר שיום אחד יהיה כאן ראפ שהוא לא חיקוי(מוצלת או עלוב) של הראפ האמריקאי.

TIK TAK

New member
תראו

לפעמים חוסר פלאו זה פשוט פלאו שונה אישית אני דוקא אוהב את השינוי ולך לירון אני לא חושב שכול הראפ הישראלי הוא חיקוי של ראפ אמריקאי לדוגמא יש את הדג נחש או את שבק ס (ואל תגידו לי שהם חיקוי של ביסטי בויז כי יש בניהם הרבה הבדלים)

multi

New member
גם אני רוצה שזה יהיה ככה

ואני גם מתכוון לפתח את זה אבל עדיין, אם יהיו לי ביטים מדהימים וליריקס מהפכניים אבל אני ידבר על ביט, זה לא יהיה יפה אם כבר לעשות משהו טוב אז עד הסוף הפלואו שלהם דופק את הכל

אלבום השבוע ב"מוסיקה היום " של

קוטנר...מצוייייייייייייייייייייייין!

baduist

New member
אז בעצם הם יכלו

פשוט לדבר את כל הטקסטים על הביטים הגאוניים, כמו הסאן-סקרים. ואז זה היה חדשני, יפה, ולא חיקוי, אבל גם לא ראפ. אני מבין מאוד מה שאתה אומר, לירון, ונהנה מאוד מהמוסיקה שלהם, אבל כמו שאמרתי, זה כמו שאביב גפן יעשה אר´נ´בי ישראלי, ויגידו שזה טוב כי זה מחדש, ולא חיקוי, אבל עדיין לקחת את הדבר הכי מרכזי -וגם הכי יפה- ולא הכנסת אותו. ובנוסף לכל זה, הנה באלבומים של שבק היה להם אחלה פלואו, וזה עדיין היה שונה ולא חיקוי וכל זה...לא חדשני כמו עכשיו, ועדיין... לא ככה?

DJ$upreme

New member
חדל ברברת - מספיק קשקשת!!

הפלואו של חמי ומירו מזכיר בהחלט את מה שהם עשו בשב"ק, והם בטח מאכילים בפלואו 70 אחוז מהראפרים שעשו משהו אי פעם בעברית. אז נכון, הם לא מלהטטים בסגנון של "גלי עלתה לי ירדה לי כמה זה עלה לי" וכו´, ומאידך יש לי לומר על זה שני דברים: 1) אני מעדיף פי כמה מונים טקטס שאומר משהו, ועוד משהו חשוב, על פני טקסט שמקריב אמירה למען חריזה או פלואו, או טקטסט שהולך על גימיק (למשל, סדר הא-ב, או "חרוז אחד") ובעצם אין בו כלום. 2) אני מבקש להזכיר שגם שאנן לא בדיוק מלך הפלואו, ויש עוד הרבה ראפרים "בכירים" שהפלואו הוא לא בדיוק ה-FORTE שלהם, אז מה? ראפר בנוי מכמה מרכיבים, והפלואו הוא רק אחד מהם, לצד קול, מקוריות, חריזה, ואמירה. ויש באלבום הזה לא מעט קטעים עם פלואו חזק ביותר. חדל ברברת - מספיק קשקשת!!!

למעלה