חלוץ ירה לעצמו בכנף

חלוץ ירה לעצמו בכנף

חלוץ ירה לעצמו בכנף ביום בו נכנס דן חלוץ ללשכת הרמטכ"ל, עמדתי בין פעילי גוש שלום ויש גבול במשמרת מחאה בחוץ. העפנו אז אל מעבר לחומת משרד הבטחון מטוסי נייר ובהם ציטוט דבריו של חלוץ, אשר ישן בשקט בלילה לאחר שטייסיו הרגו חמישה עשר אזרחים, תשעה מהם ילדים, בדקה אחת של הפצצה על העיר עזה. מאז עברו שנתיים ובתפקידו כרמטכ"ל היה דן חלוץ אחראי לשפיכת דמם של אלפים, ישראלים, פלסטינים ולבנונים. האיש היהיר שנעדר צער על מותם של אזרחים פלסטינים הוביל את גם חייליו שלו למלחמה מיותרת, קשה ואכזרית, בפזיזות וללא הכנה, וסיים במפלה מבישה עליה הוא משלם היום את המחיר. דן חלוץ עף מהלשכה אליה לא היה צריך מעולם להכנס, ואני אינני מרגיש אפילו מכה קלה בכנף. ליורשו של חלוץ כדאי ללמוד את הלקח ולזכור שגם מפקד הצבא החזק היותר במזרח התיכון רחוק מלהיות כל יכול.

רסקול

New member
אז עשית לו עין הרע בהפגנה?

ירקת כשקראו בשמו, פיזרת עצמות של חתולים, הכנת בובת וודו?? יא חנטריש שכמוך, מה אתה מטריד אותנו בהבלי העולם הזה ??

גם חבר שלי דוד ירה לאצמו ברגל

בלילה בתירונות בתאות-עכשיב הו בסדר-תודה לאלוקים

TAINTED SAINT

New member
עלי באבא מזנזיבר היקר

נראה לי שבמצבך הנסער טעיתה מעט בפורום.....ודרך אגב-"ואני אינני מרגיש אפילו מכה קלה בכנף."-עוד פעם הגזמתה במינון אבק הפיות שקניתה בשיינקין בהנחה מחנות מפוקפקת ?! אם אתה מלאך אותנטי או פליט שאול מתוסכל,למה פוליטיקה ארצית בנאלית כה מסעירה אותך?

אלון 58

New member
ממש מסכנים האזרחים...,

אנו ממש מתרגשים מאנשי חזבאלל הרוגים,עד דמעות...
>>>
.

TAINTED SAINT

New member
אכן...וכדי להכות על חטא...

הייתי ממליץ לצהל בפעם הבאה להפציץ את עזה ודרום לבנון באבק פיות מהסוג האהוב על עלי באבא מזנזיבר,בתוספת מרשמלו וסוכריות טופי,ולסיום להצניח להם את עלי באבא מזנזיבר שיזהיר אותם לא לגעת בסוכריות משום שזאת מזימה ישראלית לגרום להם לכאבי-שיניים....באמת אנחנו צריכים להתבייש-אנחנו רצחנו וחטפנו חיילים לבנונים שסך הכל סיירו לאורך הגבול הבין לאומי....אנחנו ירינו ראשונים מאות פגזי מרגמה וקאטיושות בזמן החטיפה כפעולת הסחה....עלי באבא היקר-אנחנו היינו כאן בזמן המלחמה,חברינו, יקירינו ובני משפחותנו ישבו במקלטים צפופים ומחניקים...אנו ראינו את המלחמה בזמן אמת-אתה מוזמן להציץ בחשבון הטלפון שלי מתקופת המלחמה-כאשר כל דיווח על נפילות נוספות שלח אותנו בבהלה לבדוק ששלום לחברינו בצפון-אלו שלא נסעו לזנזיבר,אלא נשארו לשמור על בתיהם ,חבריי שבו משם-ללא מחאות,חצי חרשים מרעם התותחים שאיישו מסביב לשעון,מאובקים ועייפים עד מוות, חלקם בקושי התקלחו בשובם לפני שצנחו מותשים לישון-בקושי חיבקו את ילדיהם האהובים לפני שנרדמו תשושים,איפה אתה הייתה במלחמה האחרונה? בזנזיבר? אף אני אינני מאמין במלחמות-אף אני דוגל בדו-קיום ושלום,ואולי אפילו יותר ממך,אך לצד המותקף יש זכות להגן על עצמו-זכות קיומית בסיסית-מוכרת אפילו באמנת ג'נבה....היכן באמת הייתה במהלך המלחמה? כולנו סקרנים לדעת...

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifאחי זה לא יהודי זה !!

גם השם שלו הוא לקך מערביים-יעני לא מתאים לו יהודים למה אנחנו הורגיים חפפים מפשע-זה עוכר ישראל זה!!!אלוקים יאניש אותו ואת כול אלה שהכניסו שינא בו לעם ישראל ושטפו לו תמוח עים רעל ותועבה ואימרו אמן כן יהי רצון!!!

../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif אחי פרסים זה

גם סוג שלערבים!!! קמצנים אבל חב"לז כמה הם מתים להשמד אותנו!!!

למעלה