חלומות..

חלומות..

מהמחקר השטחי והעלוב שיצא לי לבצע על כישוף (אבל היי! אני רק בתחילת הדרך) הבנתי שהלילה מתקשר עם כישוף מסיבה פשוטה, כיוון שבלילה המוח של הבנאדם הוא הכי פגיע. בכל אופן רציתי לדעת האם אפשר להופיע בחלום של בנאדם כלשהו ואיזה פעולות עושים לשם כך. (ואני לא מדבר על לבצע טקס כלשהו) פשוט להופיע בחלום. נ.ב תודה לכל מי שעזר בפעם האחרונה שהייתי כאן.

Diableror

New member
מתגשמים?

"הבנתי שהלילה מתקשר עם כישוף " אז הבנת לא נכון.יש אנשים שמעדיפים לבצע טקסים בלילה,ויש שביום.הקשר בין כישוף לחושך מקורו אולי בימי הביניים,בזמן שמכשפות היו מבצעות את זממם בחסות החשכה. "כיוון שבלילה המוח של הבנאדם הוא הכי פגיע" כישוף דורש ריכוז,ועוד מגוון יכולות מנטליות שונות.עפ"י ההגיון הבריא, האם תבצע כישוף בזמן הפגיע ביותר שלך?(אגב,אני לא מסכים עם הטענה שבלילה המוח הוא הכי פגיע) "בכל אופן רציתי לדעת האם אפשר להופיע בחלום של בנאדם כלשהו ואיזה פעולות עושים לשם כך. (ואני לא מדבר על לבצע טקס כלשהו) פשוט להופיע בחלום." אתה לא *פשוט* מופיע בחלום.אני בספק אם זה בכלל אפשרי.בזמן שאתה *מופיע* בחלום,אתה בעצם משנה אותו עפ"י התכתיבים שלך.אתה בעצם טווה חלום,לא מופיע בו.על מנת לטוות חלום,צריך לעבוד הרבה.אין דרך פשוטה. Diableror

האפור

New member
אני..

חושב שהכישוף, מבחינתו של העולם שלא מתעסק בכישוף, התקשר ללילה מאותה סיבה שיוחסו למכשפות כובע ארוך ואף מכוער- סטיגמות (למרות שאני לא בטוח לגמרי לגבי האף:) אבל מצד אלא שכן עוסקים בכישוף או במאגיה ללילה יש פשוט הרבה תכונות אנרגטיות שונות וגם אווירה קצת שונה ולעיתים גם יותר מרגיעה ועוזרת למטרה המאגית להתעורר ולהתגשם מבחינתו של המכשף... לי אישית, מסיבות טכניות בעיקר, כמו שקורה הרבה פעמים עם עבודה מאגית, יוצא לעשות הרבה יותר טקסים למיניהם בשעות האור...

אוקיי

נראה שאני אמשיך לחקור. ובלי קשר משהו מכיר סופר צרפתי מהמאה ה19 (שאני ממש לא אוהב את השם שלו ולכן אני לא אכתוב אותו. ככה זה.) אני יודע שהוא כתב מספר רב של ספרים אחד מהם מלמד על אוקולטיזם מא'- ת' כולל נומרולוגיה ודבאים רבים. אני אישית התחלתי לקרוא וזה מ-א-ו-ד קשה. (Na Russkom Yazike(

קצת קשה לדעת, אם אתה לא כותב

את השם שלו. היו מספר סופרים צרפתיים שהתחייסו לאוקולטיזם, המפורסם בהם הוא Eliphas Levi (אלפונז לואיס קונסטנס בשמו האמיתי) וספריו אינם פשוטים כלל וכלל, ונחשבים באמת ל"כבדים במיוחד". סופר מפורסם נוסף הוא Papus (ששמו האמיתי ברח לי כרגע).

RainBird

New member
בעיקר שתורת הניסתר פרחה לפני ובזמן המהפכה הצרפתית. יש לי את מאגיה טרנסדנצלית של אליפז לוי. רק מלראות את הספר אני נרדם. בעע... הייתי צריך לקנות את ההיסטוריה של המאגיה שלו קודם. ארדן.

RainBird

New member
כאילו, הגודל לא הפחיד אותך? ../images/Emo3.gif אז מה כן קנית היום?

למעלה