חלומות..

sd321

New member
חלומות..

כשהייתי קטן חלמתי חלום שאני רואה את השם וצרתו נחש והוא התקרב אלי ובלע אותי מה זה אומר?

אין לי מושג אם זה אומר משהו

אבל כמה מילים על הנחש וכוחות הבריאה. סמל הנחש מגלם בתוכו כוחות יצירתיים מאוד חזקים. כוחות של בריאה, לידה, מוות והתחדשות. סמל הרפואה הוא מטה ושני הנחשים כרוכים בו. הנחש מסמל את אנרגיית הקונדליני- הדבר הקרוב ביותר לאנרגיית הבורא הטמונה בנו. הקונדליני נמצא בבסיס עמוד השדרה במצבה הרדום- בצ'אקרה הראשונה. כשהוא מתעורר, הוא עולה למעלה בעמוד השידרה דרך כל הצ'אקרות ומגיע לצ'אקרת הכתר, פותח אותה. הקונדליני משווה לנחש המגולגל לו בבסיס ובזמן התעלות האנרגיות, זוחל למעלה. הקונדליני הוא האנרגיה המינית שניתן להשתמש בה על מנת להתחדש, להתעצם ולהיפתח במקום רק לבזבז אותה באורגזמות סתמיות (ולא שאני מזלזל באורגזמות). בתרבויות אינדיאניות שונות במרכז אמריקה היה אל בדמות נחש עם נוצות שסימל את כוחות הבריאה אם אני לא טועה, או המיתוסים הסיניים על דרקונים, שהם רואים בהם גורמים מבורכים ומעניקי שפע ומזל ולא רק גורמים מאיימים.

MargalitE

New member
לפי יוסף פותר החלומות

מי שחלם על נחש - מרגיש מאויים. מרגיש שהוא הולך לאיבוד וסכנה מאיימת עליו. זה שהנחש בלע אותו פירושו הרגשה שהכל כבר אבוד, אין מה לעשות בעניין. המעשה נעשה. תחושה של חוסר אונים מוחלט, חרטה, הרה בטעות שנעשתה בתום לב אך הביאה לתוצאות הרסניות שהשלכתן לטווח ארוך. הכל, כמובן, בהרגשה הסובייקטיבית של החולם, ולאו דווקא במציאות. באותה תקופה של החלום היה החולם מוטרד גם ביום יום מאותו ענין וחיפש פתרון. שיחה עם האנשים הנוגעים בדבר היתה מביאה להשלמה ולהסדר שיהיה מקובל על כל הצדדים, ובכך היה בא שלום על נפשו. איך כל זה מסתדר לך sd321 אני לא יודעת... אבל מכיוון שזה היה מזמן וזה עדיין מעסיק אותך, נסה להיזכר מה קרה באותה תקופה, שיכול להתאים לפרשנות הנ"ל. באור וברכה

Tal_Ya_Tal

New member
מה זה אומר בשבילך?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היי sd321 המשמעות היא בעיני החולם. חשוב יותר לשאול איך התעוררת מהחלום, באיזו הרגשה? כשהיית'קטן' באיזה גיל כוונתך? אולי אחרי סיפור ששמעת, או סרט שראית, או דימויי שדימית לך. לכל אחד זה אומר דברים אחרים. חשוב יותר לדעת מה סימל הנחש עבורך באותה תקופה. כי נחש יכול לסמל דברים רבים. כגון: רפואה, פיתוי, מוות ולידה מחדש וכד'. L&L TALYA

למעלה