חלומות

Apikachu L

New member
תיאוריה והיפותזה...

אני באה על תקן ההיא כאן שבאה לתקן שגיאות נפוצות

היפותזה: השערה שלא נבדקה (מדען יושב עם חברים על בירה ואומרים כל מיני דברים, לדוגמא).

תיאוריה מדעית: השערה שנעשו ניסויים על מנת להוכיח את נכונותה, והתיאוריה יכולה לנבא את תוצאות הניסויים. מבחינה תיאורטית ניתן לעשות ניסויים שיפריכו את נכונות התיאוריה (ז"א, אין מצב בו לא משנה מה תהיה תוצאת הניסוי, והתיאוריה עדיין תישאר נכונה). נעשים ניסויים רבים כדי להפריך את התיאוריה ולהוכיח אותה, ובהתאם לניסויים אפשר לשנות את התיאוריה.
תיאוריות כמובן יכולות לסתור זו את זו, ובעזרת ניסויים נוספים ותהליכי אישוש והפרכה עובדים ובודקים מי יותר קרובה לאמת.

אם תיאוריה אינה מדעית, אז לא ניתן לעשות ניסויים שיפריכו אותה.

לכן לומר "רק תיאוריה" זה לא נכון.

יצא גם לי להתקל באזכורים בנוגע לזה שחלומות מכינים אותך למשהו שיקרה. אני נוטה לחשוב שיש אמת גם בזה, כי זה מסתדר עם ידע נוירולוגי שיש לנו.

Bell4Ever

New member
אני מודעת להבדל

ולכן לא אמרתי שזו "תאוריה מדעית". בעיקר כי אני לא לגמרי מעורה בפרטים. אז אני עומדת מאחורי מלותי ועדיין אומרת שזו "רק תאוריה"
אגב, כן התרחש ניסוי בנוגע לתאוריה הזאת, למרות ששמעתי על זה לפני הרבה מאוד שנים אז אני לא ממש זוכרת את הפרטים אבל אני יודעת שזה היה ניסוי בעכברים שנתנו להם לישון אבל מנעו מהם חלומות ואז צפו איך הם תפקדו במצבי לחץ. מיותר לציין שהעכברים ללא החלומות לא תפקדו משו....
אז אולי אני אשנה את מילותי ל"זו רק תאוריה מדעית"
את מוזמנת לתכנן ניסוי ולנסות להפריך אותה, אני לא אקח את זה אישית

Apikachu L

New member
אוקיי

לדעתי הניסוי המדעי שיפריך אותה יכול להיות יחסית פשוט.

Apikachu L

New member
אני לא מומחית לנוירו...

יש לי כמה רעיונות, אבל לא ברור לי כמה זה יהיה נכון.

אבסורדו

New member
אם כך

אני דווקא תוהה אם נעשו אילושהם ניסויים שיאששו את התיאוריה שהציגה סנופי בנוגע לסימבוליקה של חלומות. ואני בהחלט יכול לחשוב על ניסויים כאלה.

לא בדיוק קשור, אבל די כן. אני הרבה פעמים

חולמת על סקס שבו אני גבר.
אני לא רוצה להיות גבר, ואין לי מורכבות או בינאריות מגדרית בנושא הזה בכלל. טוב בעצם אולי כמעט בכלל, בכל זאת אולי החלום הזה אומר משהו... אבל אני קמה בבוקר אחרי חלום, שמחה להיות אישה אבל גם נזכרת בתחושות שלי בתור הגבר שהייתי בחלום וזה ממש מגניב לי.

snoopytush

New member
כשהיית גבר בחלום מה במה הרגשת שונה מאשר אישה

חוץ מאשר גוף שונה ?

הכל היה שונה

לא אני, אני הייתי אותו דבר, כאילו אותו בן/בת חוה. רק שהייתי גבר, עם כל התחושות שנלוות לכך.

קשה לי לתאר את זה, כי כנראה שאני לא באמת יודעת מה זה להיות גבר. התחושות היו אחרות לגמרי. ההרגשה בסקס להיות בצד החודר ולא נחדר, אולי הייתי קצת חזקה יותר- פיזית. קשה לי להגדיר, אבל זה היה שונה לגמרי ממה שאני מרגישה כאישה.

חשבתי על זה שאולי אלו זכרונות שלי מגלול קודם, בו הייתי גבר.

snoopytush

New member
היי

יכול להיות הרבה אנשים שעברו הרבה גלגולים חוו גם את הצד הנשי וגם
את הצד הגברי. אני למשל יודעת ( בדקו לי ואני גם אעשה בעתיד שחזור גלגולים),
שהייתי באחד הגלגולים גבר

וגם יתכן שפשוט אילו תכונות שמעט חסרות לך או שאת צריכה לחזק אותן בעצמך
ולכן בחלום את מתחברת אליהן דרך הסמליות של הגבר.

יכול להיות.

למרות שבעיקר הכוונה הייתה לתחושה עצמה בסקס בתור גבר, יכול להיות גם שהיו לי שם תכונות שחסרות לי, או שקיימות בי ושאני מרגישה שהן קשורות לצד הגברי שבי

Apikachu L

New member
נראה לי גם לי היה חלום כזה

או שסתם פינטזתי על סקס עם מישהי והיה לי פין.
היה כיף.

אבסורדו

New member

האמת ממש הייתי רוצה לחלום חלום שבו אני אישה... הייתי מאוד רוצה לדעת איך אתן מרגישות בזמן הסקס, זו נראית לי חוויה שונה לגמרי

snoopytush

New member
אני חושבת שנשים בסקס ( אני לא יודעת עדיין אבל

נראה לי לפי ההגיון), יותר מכילות ומקבלות. ולכן יותר רכות
אבל אילו תכונות שאתה יכול לאמץ לחיי הסקס שלך אפילו שאתה
ה"חודר". זה לא מונע ממך להיות רך עדין ומכיל וזה בהחלט יכול לשדרג
את האקט לדעתי

לא ממש מסכימה

נשים יכולות גם להיות מאוד קשות וקשוחות בסקס. זה כמובן תלוי, מי, מתי, עם מי וכו'.
ולדעתי הוא התכווון פחות לתכונות אלא יותר לתחושות, שאת זה באמת גבר לא יוכל להבין איך אישה מרגישה ואישה לא תוכל להבין איך גבר מרגיש.
אני בחלומות שלי הרגשתי גבר, אבל לכי תדעי אם זה אכן איך שגברים מרגישים (אלא אם כן זה באמת מגלגול קודם שלי
). מה גם שכל גבר וכל אישה ירגישו שונה מחבריהןם למגדר.

Apikachu L

New member
אפשר להיות "עוטפת"

הנרתיק איבר פעיל מאוד. תחשבי על עולם מושגים הפוך בו הפות הייתה בולעת את הפין המסכן!
וואו, נשמע מפחיד, לא?

למעלה