מנסיוני האישי...
לי יש לא פעם חלומות 'טלפתיה' בדברים הקשורים לאימי. אין סיכוי שזה מידע שהיא מסרה לי בשיחה יום או יומיים קודם.. זה בנושאים שאני בכלל לא יודעת עליהם מהשיחות איתה. אחרי החלום אני מדברת איתה ושואלת אותה, והיא אומרת בד'כ 'אה באמת היה משהו כזה'... החלומות האלה, אני חולמת אותם לאו דווקא בשעות של לפנות בוקר. כך שמנסיוני האישי-אין כללים לגבי שעה יותר או פחות מועדת לנושא הזה. אני אתן דוגמא קטנה- לפני חודשיים, בחלום שלי הופיעה השם 'עיינות', וגם אמא שלי היתה שם. אני לא שמעתי את אמא שלי מזכירה את המילה עיינות כבר שנים על שנים... שאלתי אותה אח'כ מה העניין- והיא סיפרה שבדיוק פנו אליהם מבי'ס עינות, לארח אצלם סטודנטים שבאים לבקר בישראל. דוגמא אחרת- חלמתי שחברה של אמא שלי מחוץ לאולם שבו יש הופעת שירה. אח'כ אמא שלי סיפרה, שבערב לפני החלום שלי, היא והחברה היו מחוץ לאולם, שבו היה איזה אירוע(שכלל שירה). אני בכלל לא ידעתי ששתיהן נפגשות, ושהן תהינה מחוץ לאולם כלשהוא... בבדיחות הדעת אני נוהגת 'להזהיר ' את אימי, שלא להתעסק עם דברים מפחידים- כי מה שהיא עושה ביום... מופיע אצלי בחלומות בלילה...

התופעה הנ'ל קורית לי רק עם אימי, אבי, ואחי. ובעצם- עם אבי ואחי,זה קרה לי פעם או פעמיים בלבד. חלומות טלפתיים עליה- יש לי בתדירות של פעם בכמה שבועות. מה שמוזר- זה ב'דכ על נושאים לא חשובים.. מדוע יש טלפתיה במידע שאין בו שום תועלת?... זה לא ממש מובן לי...