חלומות

חלומות

שבוע טוב לכולם, קראתי איפשהו (אולי אפילו כאן, בפורום) שתיזמון חלימת החלום מספרת על מהות החלום (תקשור, עיבוד נתונים, חיזיון וכו')... הייתי רוצה לדעת את המשמעות של תיזמון החלום - כלומר: אם חלמתי אותו בשעות הבוקר טרם ההתעוררות, האם זה עיבוד נתונים או חיזיון? תודה מראש והמשך יום טוב

ינוקא1

New member
לפי הגמרא

החלומות בבוקר הם הכי אמינים. בערב מוקדם זה עדיין יכול להיות קשור לסוג של "ניקוי" שהגוף עושה וקשור גם לאוכל שאכלנו. אבל בבוקר הגוף יותר נקי ורגוע והחלום אמין יותר.

../images/Emo140.gif תודה, אבל ...

מה היא החלימה של הבוקר? החלום אמין בתור... נבואה? תיקשור? מסר?

ינוקא1

New member
ומהם ההבדלים לדעתך בין הדברים שציינת ?

מה ההבדל בין נבואה , מסר ותקשור ?

אז ככה: אני חושבת ש...

תיקשור הוא הדרך שבה מקבלים את המסר או הנבואה. נבואה - מידע על משהו שיתגשם בעתיד. מסר - מידע עמו כדי לי לעשות שימוש למטרה מסויימת... אותו אני צריכה לפענח, להתחבר אליו או משהו כזה כדי להשיג משהו (שגם עליו אני צריכה לחשוב)

ינוקא1

New member
אם אני אלך

עם ההגדרות שלך אז הייתי מגדיר חלום כדרך לקבל מסר או נבואה (כמו תקשור רק דרך אחרת).

אם כך, אנסח את השאלה שלי בצורה מפורטת

האם החלום (שהוא תקשור) של הבוקר הוא חלום נבואי או חלום בו יש מסר? ואולי החלום הוא הפנייה לגלגול מסויים? (שזה גם סוג של מסר, לא?)... מבלבל כל הסיפור הזה

מנסיוני האישי...

לי יש לא פעם חלומות 'טלפתיה' בדברים הקשורים לאימי. אין סיכוי שזה מידע שהיא מסרה לי בשיחה יום או יומיים קודם.. זה בנושאים שאני בכלל לא יודעת עליהם מהשיחות איתה. אחרי החלום אני מדברת איתה ושואלת אותה, והיא אומרת בד'כ 'אה באמת היה משהו כזה'... החלומות האלה, אני חולמת אותם לאו דווקא בשעות של לפנות בוקר. כך שמנסיוני האישי-אין כללים לגבי שעה יותר או פחות מועדת לנושא הזה. אני אתן דוגמא קטנה- לפני חודשיים, בחלום שלי הופיעה השם 'עיינות', וגם אמא שלי היתה שם. אני לא שמעתי את אמא שלי מזכירה את המילה עיינות כבר שנים על שנים... שאלתי אותה אח'כ מה העניין- והיא סיפרה שבדיוק פנו אליהם מבי'ס עינות, לארח אצלם סטודנטים שבאים לבקר בישראל. דוגמא אחרת- חלמתי שחברה של אמא שלי מחוץ לאולם שבו יש הופעת שירה. אח'כ אמא שלי סיפרה, שבערב לפני החלום שלי, היא והחברה היו מחוץ לאולם, שבו היה איזה אירוע(שכלל שירה). אני בכלל לא ידעתי ששתיהן נפגשות, ושהן תהינה מחוץ לאולם כלשהוא... בבדיחות הדעת אני נוהגת 'להזהיר ' את אימי, שלא להתעסק עם דברים מפחידים- כי מה שהיא עושה ביום... מופיע אצלי בחלומות בלילה... :) התופעה הנ'ל קורית לי רק עם אימי, אבי, ואחי. ובעצם- עם אבי ואחי,זה קרה לי פעם או פעמיים בלבד. חלומות טלפתיים עליה- יש לי בתדירות של פעם בכמה שבועות. מה שמוזר- זה ב'דכ על נושאים לא חשובים.. מדוע יש טלפתיה במידע שאין בו שום תועלת?... זה לא ממש מובן לי...

טלפתיה - אחד הדברים שאני הכי אוהבת ../images/Emo13.gif

זה מין הוקוס פוקוס נחמד של החיים
. מדוע יש טלפתיה במידע שאין בו שום תועלת? אולי התועלת היא הכנה או סוג של שינוי שאת עוברת? משהו בדרך, שבסופו של דבר ישמש אותך... ותודה על השיתוף

תודה :) הטלפתיה 'חסרת התועלת'

נמשכת אצלי כבר ארבע שנים בערך.... אגב- עם בעלי, יש לי בד'כ טלפתיה של מספרים... אני פעמים רבות מצליחה לנחש כמה עלה פריט, וכו'... אם זה היה הכנה לשינוי... אז לא יודעת אם הגיוני שזה ימשך כ'כ הרבה זמן?...

ינוקא1

New member
אני מעריך שבעתיד

כמו שאנחנו מעבירים מידע דרך האינטרנט - תמונות , דפים , מדיה וכו' , יבוא יום ונוכל להעביר הכל בטלפתיה מאחד לשני. זה שיש לנו היום טלפתיה , זה אומר שיש לנו את הכח הזה - רק שעדיין לא פיתחנו אותו. זה כמו שבעבר הרחוק הדבר היחיד שידעו מחשמל זה שאם משפשפים בגד יש ניצוצות. היום כבר מזיזים עם זה מטוסים ורכבות.

דווקא ככל שעובר הזמן,

פחות צריך טלפתיה. אם פעם, הייתי מאחרת הביתה, לא תמיד היתה לי דרך להודיע. בשנים האחרונות- יש את הטלפון הנייד... האם יתכן שבמקרה האישי שלי( ואולי אצל רבים אחרים?) אני ב 'שלב הרצה' שבו אני מתרגלת לכך שטלפתיה היא חלק טיבעי מהחיים?.. כמה זמן שלב ההרצה הזה אמור להמשך... תמהני... :) טלפתיה בחלום, נחשבת בדרגה נמוכה מטלפתיה בעירות. נכון?, או שלאו דווקא? ( נדמה לי שעל נבואה אומרים, שבחלום דרגתה נמוכה מאשר כשהיא מתקבלת בעירות)

שינוי

האמת, אני לא מבינה גדולה בעניין הזה... אבל נשמע לי הגיוני שאם לוקח מאות שנים להתכונן למעבר עידן, ומתוכן לוקח עוד תקופה לא מבוטלת לעבור מימד, הרי ש-4 שנים יכולות להיות תחילתה של הדרך, לא כך? אבל מי אמר שיש היגיון בתחום של הרוח? מה הגיוני בלראות אנרגיה שאנחנו לא אמורים לראות? מה הגיוני בכך שקיימות צורות אנרגיה שתמיד חשבנו שהם רק באגדות? או בתנ"ך (ויש אנשים שמתייחסים לתנ"ך כאל אגדה)? מסתבר שיש דבר כזה, ואם מתפטרים מההיגיון אף מצליחים לראות אותם (לא קרה לי, אני עדיין צמודה חזק להיגיון
)...המקסימום שראיתי זה היה בעצם דימיון... ולא ראיה אובייקטיבית... מה שלי קורה, מלבד טלפטיה הוא שהסביבה שלי לעיתים הופכת להיות פחות מוצקה. אני לא יודעת אם זה מסיבות רפואיות (לא ביררתי, אז אני לא יודעת אם יש לי בעיה רפואית) או מסיבותשל תהליך שאני עוברת (מעדיפה לחשוב שזה כך
). בכל אופן, תהני

למעלה