כן...... לצערי זה אפילו יותר עמוק מזה. אני לא מרגישה בבית בחיים האלה..... בעולם הזה
צ צופית היחידה1 New member 21/8/06 #17 כן...... לצערי זה אפילו יותר עמוק מזה. אני לא מרגישה בבית בחיים האלה..... בעולם הזה
ש שירה1973 New member 21/8/06 #24 צופית עצוב לי לקרוא אותך ככה המשפט " אני לא מרגישה בבית בחיים האלה, בעולם הזה" מהדהד לי בלב כעצוב מאד מאד. אני לא רוצה לחטט לך בנשמה, אבל אם את רוצה להרחיב ולהסביר ולשתף - אני תמיד מוכנה להקשיב.
צופית עצוב לי לקרוא אותך ככה המשפט " אני לא מרגישה בבית בחיים האלה, בעולם הזה" מהדהד לי בלב כעצוב מאד מאד. אני לא רוצה לחטט לך בנשמה, אבל אם את רוצה להרחיב ולהסביר ולשתף - אני תמיד מוכנה להקשיב.
א אריאלה האחת1 New member 21/8/06 #15 ../images/Emo2.gifמעניין צופית איך החלומות שלך קשורים לאותו נושא, הבית הפנימי ווהתפתחות שלך. האם את עושה משהו עם החלומות האלו?? מבינה את המשמעות שלהם?? לילה-טוב וחלומות פז באהבה אריאלה
../images/Emo2.gifמעניין צופית איך החלומות שלך קשורים לאותו נושא, הבית הפנימי ווהתפתחות שלך. האם את עושה משהו עם החלומות האלו?? מבינה את המשמעות שלהם?? לילה-טוב וחלומות פז באהבה אריאלה
צ צופית היחידה1 New member 21/8/06 #16 לצערי אני מבינה..... את החלומות שלי. אני די תקועה כרגע. אבל כן. עובדת על זה. תודה.