חלומות מוזרים

Saint Witch

New member
חלומות מוזרים

חבר שלי סיפר לי מהקבוצה,שליבנו את הדברים כדי להפוך לקבוצה מקצועית ושנדע מה אנחנו עושים ונתחבר אחד לשני,אז הוא סיפר לי על חלום מוזר, זה התחיל ככה: הוא וההורים שלו הולכים למלאת דלק,אבא שלו יוצא למלאות דלק,ואז העובד ניגש אליו,מילא את הדלק,והשאיר את זה שם,עזב תמשאבה ופתאום העובד הפך לתוקפני ונראה מוזר,צמחו לו ניבים קרניים נראה שונה מפחיד,והיה קרב ביניהם פתאום היה פיצוץ בתחנת דלק,והראש של האיש המוזר עם הקרניים והניבים גם התפוצץ עם הגוף,אבל הוא נשאר בחיים והמשיך לרדוף אחריו, והוא היה צריך לכלוא אותו בתוך קופסא ענקית,וכשהוא דחף אותו פנימה, הקופסא ננעלה מעצמה כמו במופע קסמים או משהו,ואז הוא התעורר, או למשל,אנחנו היינו בבית שלו,ניסינו להעביר את עצמנו למישור האסטרלי, ואז פתאום,איזה מישהו עם גלימה כזאת שחורה,גלימה כמו שיש פוסטר של מלאך המוות,כמו שיש לנזירים סיניים,הוא בא עם גרזן ענק,והוא גם ענק כמו גוליית בתנך,הוא רצה להרוג אותנו,ואז בצד השני של החדר,מישהו עם גלימה שחורה ממש ממש,ואז הוא העלים אותנו והוא נעלם,ואז השני מצא אותנו,וכלא את חבר שלי,ואז הוא בא ורדף אחרי,ואז חבר שלי רדף אחריו,ושוב כלאנו אותו בתוך קופסא ענקית של קסמים (קינקי) והוא הצליח להשתחרר,ואז הוא לא זוכר מה קרה אבל העלמנו אותו כאילו פוצצנו אותו,אבל הוא איים שהוא יחזור, אני ממש מקווה שלחלומות האלה שלו אין פרושים,אבל זה שווה להסתכל, מה אתם אומרים?

Saint Witch

New member
והוא סיפר לי גם

שבלילה כל לילה,הוא שומע מישהו מדבר,בקול של ההורים שלו ואומר לחתולה שלו ששיחקה עם כדור "לא! לא!" שהפילה משו,וכשהוא בודק אין אף אחד, וגם הוא שומע שההורים שלו מדברים באמצע הלילה,אבל אין שם אפחד וכשהוא יוצא מהחדר זה נפסק..,והוא מרגיש כאילו מישו עוקב אחריו,הוא הולך במסדרון נגיד,והוא מרגיש מישהו שעוקב אחריו וום זז לידו אחורה וזז אחריו,וגם הוא ראה יד כשהוא חזר מהחוג,הולכת לחדר של ההורים שלו,וכשהוא הלך לבדוק,אז היד רצה ליד הרגליים שלו,ומאחורי הספה,וכשהוא הדליק ת'אור ובדק,לא היה שם כלום...,ודברים מוזרים קורים אצלו,דברים זזים מעצמם, שומעים קולות בלילה,ומרגישים דברים ביום,אבל עכשיו כבר לא מרגישים, רק בלילה מרגישים דברים,ומישהו גם נגע בו אתמול בלילה,קיצר דברים מפחידים,פעם עשיתי אצלו טיהור,אבל במקום להוציא את כולם,זה הוציא אותם,אבל הכניס או העיר משהו יותר חזק מהם,שהרגשנו אותו במהלך הסיאנס ובמהלך הדברים שקרו לנו,וגם במהלך הסיאנס,משהו התחיל להיות על המיטה ממולנו,והוא הפריע לקשר שלנו עם הרוח שעלתה,וכששאלנו אותו מי זה, היה לנו הרגשת רוע,כזאת,פתאום עלתה לי מחשבה של משהו אפל ושחור בדמיון, והשם "ניק" חשבתי עליו,לאדע מה זה..,וגם במסיבה של ידידה שלי,אז כשהוא דיבר עם עוד ידידה שלי,אז ההוא מהחלומות הענק עם הגרזן היה איתם,וכשהם הלכו לגינה שליד הבית שלה,הוא גם היה שם,וכשהיא הייתה בבית,בחדר שלה,הוא גם היה שם,ואז חבר שלי הרגיש את זה,ואמר לה את כל הפרטים של החדר שלה והוא היה אצלה פעם 1 בחיים שלו אצלה בבית,אב לזה היה לפני שהיא עברה חדר,והוא ניחש את הסדינים שלה הכל הכל!! ואז הוא אמר לה לכי קחי את המגן דויד מבת דודה שלך ותכווני את זה אליו, ואז הדבר הזה נעלם,למקום כמו שבחלום שהוא התפוצץ,אז לאותו מקום לא ידוע.. מה אתם חושבים שהפירוש לכל זה?

Ethan16

New member
מהו רדוף או משהו?

זה נשמע לי כמו שד או משהו יותר חמור.... אבל מי אני שיקבע... אני רק לומד...

jbu

New member
אני לא מתימר לפרש חלומות אבל

אני לא מתימר לפרש חלומות אבל החלומות נשמעים כמו סרטים, חלומות שחולמים אחרי שרואים סרט בלילה כנראה בגלל שהוא מתחיל להתעסק בזה נראה לי שהוא פוחד וזה טבעי. בקיצור נראה לי שיש בו פחד מודחק ממאגיה שהוא צריך להתמודד איתו, תגיד לו את זה ותראה אם זה נכון (אם כן תגיד לי
.

Saint Witch

New member
הוא פוחד

מכת השטן,ונבהל לא לספר על זה לאף אחד שלא ישלחו אותו לבית משוגעים, הילד מפחיד גם ככה..,אני בטוח שלחלומות יש קשר גם לעולם המאגי בתת מודע שלו,אבל לא חשבתי שהוא מפחד מזה,אני יראה לו את השאלה הזאת ונראה מה הוא יגיד.

Dragon Roar

New member
דעתי....

אני חוקר את עניין החוצנים. בשבילי זה ברור שאם את "נחטף על ידי חוצנים" בחלום. אז הם באמת יוצרים קשר. כמובן שזה יכול להיות סתם חלום. לא הייתי אומר שבאמת מישהו שולח חלומות אבל... אי אפשר לדעת..

למעלה