חלומות חלומות!!!

בפעם הבאה תדאג להעיר אותי בזמן!!

ורק שתדע שמהרגע שהתעוררתי החזקתי לכם אצבעות... בפעם הבאה תזמין אותי למשחק ותראה איך הכל משתנה

רק שיר

New member
חהחהחהחה../images/Emo6.gif

בתיאוריך הציוריים הרגשתי שלקחו אותי והושיבו אותי בקולנוע ועל מסך ענקי אני רואה את המתרחש
ווינס המזדקן לא מסוגל כבר לצרוח מרוב ההפסדים החוזרים והנשנים פולט לו''''''' סססאמק''''' חלוש ומשתעל

felka

New member
נראה לך שאני בגיל חמישים יסע לארה"ב.....

בעוד כמה שנים 5-10 אני יהיה בחברה שתמכר לחברת ענק. אני כבר יהיה איזה VP. נעשה אקזיט נחמד. נקנה בית בצפון. נפתח בית ספר לאומנויות לילדים ביחד עם מרכז אמהות אם כל מיני אנשים ידועים.... את תלכי ללמוד את מה שאת אוהבת. אני אלמד צילום בבית ספר בזמני הפנוי מהעסק. אני מניח שבית יהיה באיזור כפר תבור... על כמה דונמים. יהיה לנו כמה סוסים כי ילדים מאוד אוהבים לרכב. בימי שישי ניסע לשוט בים בספינה של ווינס....

האמת

טוטו-לוטו לא כדי לחיות בראוותנות <כי זה לא אני> - פשוט כדי ששום דבר לא יחסר לא לי ולא לדור ההמשך :) ואם לצורך ההגזמה שלך - לילה עם סנדרה בולוק נחשב?

פייר? אין לי איזה משהו ספציפי,

רוצה משפחה, רוצה איכות חיים, רוצה רווחה כלכלית, לא יותר מדי

felka

New member
בחית זומזום אל תגידי שאין לך

חלום.... רק לצורך לעשות טיפה נעים על הלב. למשל אחד החלומות שלי להשתתף באיזה מחקר מדעי חשוב.... לפנטז בבקשה ... בלי סקס

felka

New member
או זה טוב

צריכה מנהל ? אני יודע להזיז אנשים. סתם אני גם יודע לחפש משקיעים.... הבעיה שאני לא אוהב לחתום

החלום שלי פשוט

בריאות ואושר אהבה גדולה ילדים, משפחה
סיפוק מקצועי רווחה כלכלית שיהיה טוב לאנשים שיקרים לי פנטזיות? יש בשפע.. אבל מה שחשוב לי באמת - זה מה שרשמתי

felka

New member
אולי תשתפי פעולה?

בריאות זה לא חלום אהבה גדולה זה לא חלום זה רק רצון והשקעה

טוב, בו נראה ../images/Emo178.gif:

יש לי עבודה מעולה כפסיכולוגית, ואני מרוויחה המון ונהנית מכל רגע יש לי בית בארסוף, ליד הים יש לי בן זוג הורס, מהמם וגם מאמם הסקס אלוהי, שמיימי, מעולה מחפשים איזו פסיכולוגית לשליחות בבוסטון ובוחרים בי לקנן שם חצי שנה.. אני כוסית לפחות כמו בגיל 18 לשוקולד השחר אין קלוריות

שרשירית

New member
אווו, לי יש חלום גדול, גדול מאוד מאוד

לשכב עם כושי
פלקה יקירי, אנחנו הגרושים נטולי חלומות מסעירים. מה כולנו רוצים: בית, משפחה, ילדים, אושר, בריאות וקצת כסף לא יזיק בנאלי / אורלי / אנאלי plain and simple :)

למעלה