נדמה לי שבגיל מסויים אפסיק כבר לשים את תמונות התחת.... יכול להיות לזה אפקט בעייתי במקצת
C cheshire9 New member 23/10/07 #11 נדמה לי שבגיל מסויים אפסיק כבר לשים את תמונות התחת.... יכול להיות לזה אפקט בעייתי במקצת
מ מיצה נבים New member 23/10/07 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיפה אני נמצאת בכל זה, אפשר לדעת??
ר רק שיר New member 23/10/07 #19 וואי וואי מנהלת בית אבות שלום, כאן סבתא מיצה . ילדים זקנים תסתדרו בזוגות למשחק הקפלים היומי שלנו. <אין איקון של זקנים באסהה>
וואי וואי מנהלת בית אבות שלום, כאן סבתא מיצה . ילדים זקנים תסתדרו בזוגות למשחק הקפלים היומי שלנו. <אין איקון של זקנים באסהה>
א אופק 3 New member 23/10/07 #20 חחחחחח גדול (שיר יא קרועה) מאיפה הבאת את זה ילדים זקנים? רגע רגע ואם נגיד ילד זקן אחד יעצבן את המנהלת? מה היא תעשה?הרי שם היא כבר לא תוכל לחסום אותו? בטח היא תעניש אותו, לא לשחק שש-בש יומיים.
חחחחחח גדול (שיר יא קרועה) מאיפה הבאת את זה ילדים זקנים? רגע רגע ואם נגיד ילד זקן אחד יעצבן את המנהלת? מה היא תעשה?הרי שם היא כבר לא תוכל לחסום אותו? בטח היא תעניש אותו, לא לשחק שש-בש יומיים.
מ מיצה נבים New member 24/10/07 #26 אין פה זקנים../images/Emo88.gif חוץ מזה, אני דואגת להוריד פה את ממוצע הגילאים באופן קבוע
מ מיצה נבים New member 24/10/07 #28 ../images/Emo187.gif../images/Emo66.gif../images/Emo97.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif../images/Emo15.gif את בסדר את...
../images/Emo187.gif../images/Emo66.gif../images/Emo97.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif../images/Emo15.gif את בסדר את...
מ מיצה נבים New member 24/10/07 #32 הלו הלו, אני מבקשת לא ללכלך, חכה שאני אתחיל ללכת למשחקים... |מיצה|