חלומות חלומות!!!

felka

New member
חלומות חלומות!!!

אני רוצה את החלום הכי הכי שלכם משהו שאתם הייתם אומרים ששווה למות אחריו (הגזמה לצורך הסבר - לא להתאבד בבקשה)

אופק 3

New member
כרגע החלום שלי

לקנות מדיח כלים
עכשיו ברצינות.. החלום הגדול שלי הוא: להגשים את עצמי מבחינה אמנותית, אני מרגיש שיש לי עוד המון לתרום בתחום הזה. יש עוד כמה חלומות על המדף..

בית, שני ילדים וכלב ../images/Emo8.gif

סתם סתם
היה לי חלום כזה. ילד. מימשתי
. אין יותר. יש שאיפות וחלומות, אבל משהו גדול, כזה ששווה למותר אחריו, אין.

cheshire9

New member
במקום

כלב, בית, ילד, יאכטה, חוות תוכים , 17 מחזרים עקשנים (כולל מהפורום), מאהב אוליגרך רוסי, 3 ניקים מיותרים, אוסף של פחדים דרמות סרטים וחששות.... תראי מה הפסדת

cheshire9

New member
לא סתם אמרתי

החברה שלי משנה שעברה יוצאת עם וטרינר בצפון שיש לו חוות תוכים. היא הבטיחה לי שנבוא לבקר אותם פעם. אני חשבתי שדווקא תידלקי על האוליגרך .......

20 שנה מהיום

היורש (בן ה 26) נכנס הביתה. זורק את המפתחות של האוטו על השולחן, מוריד צ'אפחה בראש לטוען לכתר (בן ה 23) ומספר איך עבר עליו היום. אחרי כמה דקות נכנסת חברה שלו לחדר ומתיישבת לידו. לטוען כרגע אין חברה אבל זה בגלל שהוא ממזר רציני ועדיין לא סיים לזיין את כולן
אני יושבת על הספה עם תינוק קטן על הידיים ועוד שתי ילדות שמתרוצצות בסלון וקופצות על הדודים שלהם וכולנו מחכים לסבא שיחזור מארה"ב (20 שנה ואתה עדיין טס כל הזמן). את הבת שלך שלחתי לישון בחדר. בכל זאת היא כבר אמא ל 3 וכדאי שהיא תנוח... בין לבין אני ניגשת למחשב רק כדי שבפורום זקנים צעירים שוב חתלתולי פרסם תמונה של התחת שלו ווינס מתלונן על ההפסד של הפועל. עולם כמנהגו נוהג

felka

New member
ok dear

Instead of you I've been thinking twice before asking such QUESTIONS because few neckless russian guys may come and visit you just to ensure that you are doing good

אופק 3

New member
וואוו,אתה פשוט בחור אלים!! ../images/Emo153.gif

קודם בוא נעשה קצת סדר בדברים לפני שאתה מוציא הודעה כל-כך אומללה. משתתפת מהפורום החליטה להכניס אותנו לסרט של חלום שלה בעוד 20 שנה. עד כאן הכל ברור? סתם אני מנסה לעזור לך בהבנת הנקרא! אני החלטתי להגיב כמו שהגבתי (( ותלמד לקבל את האחר והשונה, במיוחד במדיה הזאת שנקראת אינטרנט)) עוד יהיו מליון איש ושתי מליון דיעות ותגובות כאלה ואחרות. וקח עוד טיפ קטנטן, תבדוק עם עצמך למה אתה כ"כ היסטרי? בסה"כ שאלתי אם בעוד 20 שנה תמשיכו לצאת. מה הקפיץ אותך? אותי לא מעניין מי חברה של מי,או מי מקשקשת עם מי ההוא וזה זורם עם ההיא וכולם מעורבבים עם כולם, אני כמשתתף בפורום לא אמור לדעת מי נגד מי למה כמה מתי איפה איך למה??? לא צריך למהר לאיים על אף אחד,חשבתי שאת גיל המריבות השארנו בכיתה ז'. מקווה מאוד בשבילך שאתה לא מחנך את ילדייך לפתור בעיות ע"י גברתנים רוסים. אני בכלל הגבתי למשתתפת אחרת בפורום, איך אתה מרשה לעצמך לדבר בצורה כזו? אשמח מאוד אם תואיל בטובך להגיב בעברית,פשוט באנגלית יש לי דיסלקציה..תודה.. ודבר אחרון וחביב.. האחרון שאיים עלי נמצא בבית לווינשטייין......

felka

New member
גדול .... חשבתי שתבין את הבדיחה

אבל לא נראה לי ...... אופס אני מאיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול הרגת אותי מצחוק אה ולגבי אנגלית ... קורה לי לעבוד עם מקלדות בלי מצטער גבר ..... בית לווינשטיין ...... שלח את הרוסים האלו לשם תעשה טובה ..... גדול עשית לי את הערב תודה

שרשירית

New member
אתה בזמן האחרון מתעסק עם האנשים הלא נכונים!

ראית איזה גדולים הם
חבל, חבל על הפנים היפות שלך

אופק 3

New member
במקרה הזה הגודל לא קובע ../images/Emo205.gif

אם פלקה ידידי היה יודע שאני מחזיק מפתחות (64 ק"ג עם נעלים) הוא היה חוסך כסף רב
פליקה חמודי אם בא לך לשבור לי עצם,לא צריך כמה גברים,מספיק אשכנזי קטן עם פיאות ומשקפיים,תשתדל לא לפגוע ברגל שמאל, בדיוק היא בשלבי החלמה
ברוח טובה כמובן
שרשירית
שלך יותר יפות

למעלה