היורש (בן ה 26) נכנס הביתה. זורק את המפתחות של האוטו על השולחן, מוריד צ'אפחה בראש לטוען לכתר (בן ה 23) ומספר איך עבר עליו היום. אחרי כמה דקות נכנסת חברה שלו לחדר ומתיישבת לידו. לטוען כרגע אין חברה אבל זה בגלל שהוא ממזר רציני ועדיין לא סיים לזיין את כולן
אני יושבת על הספה עם תינוק קטן על הידיים ועוד שתי ילדות שמתרוצצות בסלון וקופצות על הדודים שלהם וכולנו מחכים לסבא שיחזור מארה"ב (20 שנה ואתה עדיין טס כל הזמן). את הבת שלך שלחתי לישון בחדר. בכל זאת היא כבר אמא ל 3 וכדאי שהיא תנוח... בין לבין אני ניגשת למחשב רק כדי שבפורום זקנים צעירים שוב חתלתולי פרסם תמונה של התחת שלו ווינס מתלונן על ההפסד של הפועל. עולם כמנהגו נוהג
Instead of you I've been thinking twice before asking such QUESTIONS because few neckless russian guys may come and visit you just to ensure that you are doing good
קודם בוא נעשה קצת סדר בדברים לפני שאתה מוציא הודעה כל-כך אומללה. משתתפת מהפורום החליטה להכניס אותנו לסרט של חלום שלה בעוד 20 שנה. עד כאן הכל ברור? סתם אני מנסה לעזור לך בהבנת הנקרא! אני החלטתי להגיב כמו שהגבתי (( ותלמד לקבל את האחר והשונה, במיוחד במדיה הזאת שנקראת אינטרנט)) עוד יהיו מליון איש ושתי מליון דיעות ותגובות כאלה ואחרות. וקח עוד טיפ קטנטן, תבדוק עם עצמך למה אתה כ"כ היסטרי? בסה"כ שאלתי אם בעוד 20 שנה תמשיכו לצאת. מה הקפיץ אותך? אותי לא מעניין מי חברה של מי,או מי מקשקשת עם מי ההוא וזה זורם עם ההיא וכולם מעורבבים עם כולם, אני כמשתתף בפורום לא אמור לדעת מי נגד מי למה כמה מתי איפה איך למה??? לא צריך למהר לאיים על אף אחד,חשבתי שאת גיל המריבות השארנו בכיתה ז'. מקווה מאוד בשבילך שאתה לא מחנך את ילדייך לפתור בעיות ע"י גברתנים רוסים. אני בכלל הגבתי למשתתפת אחרת בפורום, איך אתה מרשה לעצמך לדבר בצורה כזו? אשמח מאוד אם תואיל בטובך להגיב בעברית,פשוט באנגלית יש לי דיסלקציה..תודה.. ודבר אחרון וחביב.. האחרון שאיים עלי נמצא בבית לווינשטייין......
אבל לא נראה לי ...... אופס אני מאיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול הרגת אותי מצחוק אה ולגבי אנגלית ... קורה לי לעבוד עם מקלדות בלי מצטער גבר ..... בית לווינשטיין ...... שלח את הרוסים האלו לשם תעשה טובה ..... גדול עשית לי את הערב תודה