חלום?

תמיר302

New member
חלום?

אההם היום בלילה קרה לי משהו מוזר...לא יודע אם זה היה חלום או לא... אני יודע שזה לא פורום חלומות,אבל יש לאנשים פה מושג בתחום.. חלמתי חלום בלילה, ופתאום התעוררתי. דבר ראשון שראיתי היה השתקפות בטלוויזיה שמול המיטה שלי. היה נדמה לי שאני רואה ראש של משהו נסוג למסדרון בדיוק שהסתכלתי על ההשתקפות בטלויזיה. אז כאילו ממש נבהלתי ונהייתי עירני ממש... ואז הסתכלתי ומעל לטלוויזיה היה אור שנכבה (אבל זה בהחלט יכול להיות פשוט אור שהשכנים סגרו או משהו). חחחחח אז התחילו לרוץ לי בראש סרטים שזה כמו בסרט סיינס,עם הצילום וידיאו של החייזר למי שראה (מפחיד!). בסוף אזרתי אומץ,הלכתי למסדרון,ולא היה כלום. אההם וזהו. חח נרדמתי רק ששמעתי שההורים שלי קמו. מה נראה לכם זה היה? חלום? דמיינתי? אולי אח שלי הציץ? (למרות שהאור שנכבה לא היה מהבית,לפחות נדמה לי).

סיינס

חתיכת סרט מפחיד.. חצי ממנו ראיתי בעיניים עצומות. בכל אופן, רציתי להגיד, שסביר להניח שזה היה אולי צל של משהו אולי אפילו של עצמך שהשתקף בטלוויזיה ואולי נעלם כשזזת או משהו? סביר להניח שזה היה משהו כזה.. אם אתה חושב שזה אח שלך- פשוט תשאל אותו אולי הוא רצה להחרים לך משהו מהחדר? LOL אחותי תמיד עושה לי את זה. לא נראה לי יש לאיזה ישות או משהו בסגנון אינטרס להציץ לך בעודך ישן.. מילא אם היית מתלבש או משהו

לאמא שלי היו כאלה רגעים ......

אמא שלי התעוררה איזה יום לפנות בוקר והטלויזייה תמיד דולקת אצלם בחדר. היא היתה אפופה כנראה והיא ראתה איזה חזיון על המסך ואחרי זה חזר השידור של "שידורינו יתחדשו..." של איזה ערוץ. היא לא כלכך זוכרת כדי לספר לי אז אני אמנע מפרטים בכל אופן זה היה מוזר ובבוקר התשרה החברה שעליה היה החזיון (למען הפרוטוקול אמא שלי מכשפה. היא לא מוכנה להודות אבל ממני לא מסתירים דברים כאלה.

תמיר302

New member
חשבתי על משהו...

אני לא מבין גדול בתחום,אבל אולי זה קשור למישור האסטרלי? כי זה היה ממש בדמדומים ככה שבין שינה לערות (עד שנבהלתי ואז ממש התעוררתי). אולי המציאות התערבבה בחלום?

Thanos

New member
ראית את נירלהת'וטפ

הוא בא להגיד לך שסוף העידנים קרב וקת'להו יבוא עוד מעט להשליט כאן סדר.

RainBird

New member
לאוהבי הנקרונומיקון היקרים. הרי לינק עם מצגת שמתארת את פעולותיו של קת'ולהו.

RainBird

New member
נקרונומיקון. או בתרגום מלטינית, ספר המתים. לא לבלבל עם הפפירוס של Ani זה ספר שנכתב על ידי סופר מד"ב ופנטזיה שמתאר את השדים ואת העולם הנסתר כביכול לפי נקודת ראותו. חלק מהאנשים הפחות מיודעים מחשיבים זאת כגרימואר (ספר מאגיה שיש בו בדרך כלל זימונים) כמו הגואטיה (עוד גרימואר אבל עתיק בהרבה). בכל אופן זה אמור להיות טקסט שכתב ערבי משוגע על האלים העתיקים, שדים, מפלצות ויום הדין. אחד השמות היותר מפורסמים הוא קת'הולו, שאמור לסדר את העולם ביום הדין. לפי דעתי הספר הזה מפוברק לחלוטין. אבל היו אלו שהתנסו במאגיה שלו ודיברו על הצלחה. אישית, תן לי את הצמחים והפיות שלי ואני אהיה מסודר, אבל חלק רוצים קשר עם ישויות יותר קשות. אישית יש לי את הספר עצמו שהוכיח מרתק מבחינה ספרותית. ולא, ניהלט'רופ לא ביקר אותי בלילה. ארדן. נ.ב. ישנו אתר עם תשובות על הנושא המדובר.

Thanos

New member
כל אלה שאומרים שזאת בדיה טועים

אולי לאבקראפט כתב את הספר אבל בכל מקרה לאבקראפט היה נביא ומשום כך גם אם הוא כתב את זה אז זה עדיין נכון. חוץ מזה הוא לא רצה שאנשים יזמנו את קת'ולהו ולכן הוא אמר שהספר הוא בדיה כדי שהוא לא ימות.

לא.

הוא בהחלט ציין שהספר הוא תוסף לספרי האימה שהוא כתב. חלק לא קטן מהספר, למשל - "ספר חמישים השמות", הוא פשוט העתקה מתוך ה"אנומה אליש", סיפור הבריאה הבבלי.

RainBird

New member
לא, זה מראה שלמורדוך היו אלף שמות ואלף פנים. הוא מלך האלים הבבליים. והוא לא שלילי או רע כמו מה שמייחסים לקת'הולו, ובהחלט לא סטירי באותה המידה. ארדן.

RainBird

New member
אז מה הוא? בובה? יצור חמוד עם משושים שיבוא לעזור לנו לבנות עולם יותר טוב עם פרחים וורודים?

Thanos

New member
לא

הוא great old one (לא זוכר את התרגום של זה) שיקום ויעשה כאן סדר. וסדר זה מה שהעולם הזה צריך=>סדר זה טוב=>קת'ולהו הוא טוב.

RainBird

New member
סדר זה טוב? חחח בשם האלה האם, אתה מדבר על גרימואר שאם הוא היה אמיתי הייתי כרגע קובר את עצמי בחיים מאשר לחוות אל זקן ועתיק שיבוא ויסדר לי את הספרי פנטזיה לפי א', ב'. השאלה שלי היא בסיסית. ונגיד והוא כן יגיע, איך הגורל האנושי והבחירה תתבטא? אם מישהו יגיע ויביא איתו סדר, ואתה לא מתאים לסדר, מה זה אומר? אם אומרים לך להיות רופא, ואתה רוצה להיות אמן? בקיצור, אני בספק רב שאם קת'הולו היה קיים במתכונת כל שהיא, הוא היה חיובי. לעומת זאת, הרבה מאוד אנשים השתמשו בנקרונומיקון ודיווחו על תוצאות חיוביות. בגלל מקור בבלי? תמהני... אולי המאגיה פשוט עובדת בדיוק כמו שמצפים ממנה. בכל אופן, העולם זקן מידי בכדי שזחל ירוק עם מחושים יבוא כדי לשלוט לנו עליו. אנא זקנינו היוותר היכן שאתה! ארדן.

למעלה