חלום

ה מוזה

New member
חלום

מישהו העיר אותי בהפתעה יד נעלמה טילטלה בחוזקה קול פנימי לחש "תצאי מהבועה" אני אמורה להיות מאושרת ושמחה מן התהום טיפסתי והגעתי עד הלום ואתה ..עדיין מסרב להעלם חלום ישן שמלווה כחבר נאמן הלוואי והיית נעלם כמו רבים מחברי אתה לא מבין ? אני אמורה להיות שמחה .. ואתה הורס לי את כל החגיגה לא נותן לי מנוחה לשניה אחת אני מנסה להנות ממה שיש ממה שקיים ואתה לוחש יותר בעוצמה .. אתה החלום שלעולם אחלום אך מרוב דרכים ואבק הסערות דמותך התטשטשה כמעט עד תום מנסה להזכר בך ..חלום האתה הוא זה על השיט בספינה סביב לעולם .. או שמא ההוא על טיול בקרוואן אולי אתה הוא החלום על זו שעיצבה את משכן הכנסת החדש או שהינך החלום על גבעה ירוקה ובית קטן אתה בטוח לא החלום על אהבה ..אותך הייתי זוכרת בלי בעיה אולי אתה החלום לעזוב את כל החומרניות ולהתמסר לרוחניות ולנפש פנימה או שהינך החלום על גלריה קטנה וריח של צבע על בד או נייר מנסה לאטום אוזני שלא אשמע אותך זועק את אותה זעקה ..שזועק לו חלום שנשכח ואבד .. זה לא עוזר כי אתה זועק לי בלב עד שבא לי פשוט לצעוק די די לצעוד בדרך פתלתלה כשבדרך אני מאבדת חברים שכמותך ..איבדתי כמה חלומות חולמת על עוד ... חולמת אותך חלום ישן להגשים את התשוקה הפנימית שבוערת בליבי לחיות את כל החלומות לפני שמישהו יטלטל אותי ויאמר " ומה את עשית ילדה "? ומה אומר לו ?..שאיבדתי חלומות ,שצעדתי בדרכים המוכרות ? בדרכי האין ברירה ..במסלולי החיים שתיעבתי מאז ומעולם ? ואתה זועק -לא . ואני יודעת..שמילים לא מגשימות חלומות דברנו ביננו די והותר חלום שלי .. כל שאבקש עכשיו זה שתשתוק ותן לי לעשות אני לא מבטיחה שאגשים אותך לחלוטין בהחלט מתכוונת לנסות .. תסתפק בזה ותפסיק לצעוק אתה רק חלום ..ואתה הכל אתה הוא המהות שלי .

יש חלומות שנועדו רק לחלום אותם...

לא את כל החלומות אפשר להגשים...
וישנם חלומות שכבר הגשמנו, אבל הרחקנו מאחורינו מבלי להעריך את הכוחות שהיו גלומים בהם. נסי להיזכר בחלומות שכן הצלחת להגשים. ושלא תפסיקי לחלום עוד ילדה!!!

שיריה

New member
היי...

איזה כיף... סוף סוף מצאתי לך מתנה... "ואני יודעת שמילים לא מגשימות חלומות... לא מבטיחה שאגשים אותך לחלוטין, אך בהחלט מתכוונת לנסות..." יקירתי, טיפונת על הגשמת חלומות...

מוזה יקרה ..........

כמו שאי"ב אמרה לא כל חלום נועד להגשמה .. ישנם כאלה שנועדו להיות אי שם על גבעה ירוקה.. מוזה המשיכי לחלום , ללא חלומות לא היינו היכן שאנחנו כיום.. אני מאחלת לך את הגשמת כל החלומות .. .. .. האמיני, רק האמיני
לילה טוב

ה מוזה

New member
אממ..

לא חושבת שממש הובנתי כאן ..
זה מן הסתם מוגבלתן של המילים או שמא יתרונם ..כל אחד ישא אותן למחוזות ליבו "אתה רק חלום ..ואתה הכל אתה הוא המהות שלי " רק חלום אחד להגשים את מהותי .
לילה טוב (שומרת לי את הפיה שקיבלתי במתנה משיריה תמיד טוב שתהיה לי כזו פיה
)

אם את יודעת מה המהות שלך...

אשריך וטוב לך. רבים וטובים החתימו כרטיס פעם אחרונה ולא ידעו כל החיים שלהם מה הם רצו מעצמם ולמי הם שינו משהו. כבר אמר מישהו "טיפה" יותר חכם ממני: "דע מאין באת ולאן אתה הולך..."

אני הבנתי ש...

החלום הוא אהובך. זה שנותן לך טעם לחיים, אם זה מתוק או מר. הריי ללא אהובך כל שאר העולם והחלומות היו נראים תפלים ואפורים.

ה מוזה

New member
מושיט לך יד ....

המהות שבאדם ..הגרעין הפנימי שבו הוא הטעם לחיים . כל מה שבא לאחר מכן ..הוא תבלין שמוסיף לזה ניחוחות הרי אדם שאינו מגשים את מהותו ..גם כשאהבה תהיה לצידו יחוש חסר סיפוק ..שחסר משהו בחייו. אהבה "אהוב " או "אהובה " זו בהחלט מתנה ותוספת נהדרת כשיש את ההגשמה העצמית .. המהות שלי היא זו שנתנה נותנת ותיתן את הטעם לחיים ..

כל אחד והמהות שלו...

כשהנפש של האדם שואלת את עצמה, "מה אני עושה פה? בשביל מה אני חיי? מה הטעם בחיים?" אז התשובה היא הטעם לחיים. התשובה שלי היא החיבור שלי עם אהובתי האהבה שלנו, היא המהות שלי. היא מי שאני.

אניהו

New member
מילים...

את. הבן אדם שאני הכי אוהב לקרוא. את. הבן אדם היחידי שמשאיר אותי ללא מילים. ללא מילים. נוגע כל כך. חזק. נכנס.... עידן

שיריה

New member
../images/Emo39.gif

את אחד האנשים שהאני מכירה, שהכי מגשימים את המהות שלהם... אבל את הרי יודעת יותר ממני... שלעולם רק תרגישי אותה ותצעדי לפי החוקים שרק היא מכתיבה, המהות שלך.

למעלה