חלום שחוזר על עצמו

אופטימה

New member
חלום שחוזר על עצמו

כבר שנתיים אני חולמת חלום שחוזר על עצמו. כל פעם ה"תפאורה" אחרת אבל הבסיס הוא אותו בסיס: אני תמיד חולמת שאני מסתובבת בבית שאני אמורה לעבור לגור בו (בד"כ זה בית שאני ומשפחתי אמורם לעבור לגור בו). כשהחלומות התחילו, הבית או הדירה היו תמיד ריקים. עם הזמן התווספו חפצים, הנוף מהחלון היה בד"כ של ים, והבית היה גבוה. לאחרונה, במשך חמישה חודשים התאהבתי בבחור והחלומות נעלמו. ברגע שזה נגמר, כבר היו לי פעמיים חלומות שכאלה. הפעם, הבתים היו מושקעים, מצוידים, עם גן מטופח וענק. אבל.... עדיין רק "הייתי אמורה" לעבור לגור בהם. מה אתם אומרים?

Rounin

New member
זו רק השערה, אבל ...

אם הבית אחר לבחור אחר יכול להיות שאת חוזה את העתיד הפוטנציאלי עם הבחור הבא שלך, גם אם את עוד לא הכרת אותו. אני מאוד מקווה שלא יצא לך בית שחור ושומם !!!! אבל אני רק חובבן בהבנת חלומות של זרים. לי יש סוגים אחרים. ואשמח לקבל אתר מצויין לפיענוח חלומות, בבקשה ...

nubis

New member
הצעה לפרוש

הבית הוא מיצג של עצמך בעולם הפיזי, ככול שאת מתפתחת ולומדת על עצמך ומה את רוצה בעולם הבית מתפתח איתך ונוספים בו דברים. הענין של "היית אמורה" יכול לסמל חוסר שלמות עצמית כלומר חוסר מוכנות או רצון לחיות בעולם הפיזי ולהיות עצמך עד ש...זה יהיה מושלם. הפתרון יכול להיות כשאת חולמת פשוט להכריז בחלום זה הבית שלי (כמובן לרצות את זה) עד שזה באמת מה שיקרה. בברכה אלמוג

Rounin

New member
???

שים לב שלא כל המוחות של האנשים בפורום ובעולם שווים אז יכול להיות שאותם חוקים קבועים של פירוש יהיו לא נכונים להרבה יותר אנשים. אל תשכח שיש עוד סוגים של חלומות !

AngelFromHell

New member
פירוש שלי

אני די מתחילה בקטע אבל אולי אני אצליח לעזור לפי דעתי הבית הריק בהתחלה סימל ריקנות נפשית הרגשת ריקה מבפנים שכאילו אין לך שום דבר ושאת לא שווה כלום. בהתחלה את פחדת שאת אמורה להיות כזאת ריקנית ומשעממת כמו הבית. לאט לאט כשהתדקמת בחיים הביטחון העצמי שלך עלה טיפה והרגשת יותר טוב עם עצמך. החלום היה מין דרך בשבילך להסתכל על הרגשות שלך מנקודת מבט אחרת כדי שתוכלי להבין אותם. עכשיו אחרי שמילאת את ה"ריקנות" שהייתה חסרה לך באהבה לאותו אחד נגמרו החלומות וברגע שזה נפסק הם חזרו אבל עכשיו את מרגישה שאת שווה הרבה יותר ויש לך בטחון עצמי יותר כנראה בגלל מה שקרה עם אותו בחור ולכן הבתים הרבה יותר מושקעים ויפים. לפי דעתי יש לך בעיה עם קבלה עצמית. את לא מקבלת את עצמך כפי שאת ולכן כל הזמן את מרגישה שאת אמורה להיות מישהו אחר או משהו אחר ולא מי שאת באמת מקווה שעזרתי

למעלה