חלום שהיה לי

• פותח הנושא Eriol
  • פורסם בתאריך

Eriol

New member
חלום שהיה לי

היה לי חלום שבו זימנתי את יאמי יוגי (דמות בסדרת אנימציה) והוא לא בא, אבל אחרי זה שמעתי קול (שיכול להיות שאני גרמתי לו להישמע בעזרת המחשבות שלי). שאלתי את הקול אם הוא יאמי יוגי, והוא ענה לי שכן. הקול הזה לא היה כמו הקול של יאמי יוגי בדיבוב העברי. שאלתי את הקול הזה מהי משמעות החיים, אבל אחרי זה התחרטתי ואמרתי לו "לא, אל תענה לי". שאלתי את הקול הזה איך להשיג חיי נצח, אבל נראה שאז הוא ענה לי על השאלה הראשונה: הוא ענה לי משהו שמאוד יכול להיות שהפירוש שלו הוא שאתה יוצר לעצמך את משמעות החיים שלך, שהדברים שלמענם אתה עובד, שהדברים שלמענם אתה פועל, הם משמעות החיים שלך. אבל הוא לא אמר את זה במילים האלה. הוא אמר משהו כמו "לאיך שאתה נולד אין משמעות, אבל לאיך שאתה עובד יש משמעות".

Eriol

New member
=====

יאמי יוגי הוא דמות בסדרת האנימציה "יוגי הו". אני מסור אליו ואוהב לאהוב אותו.

אור גינאל

Well-known member
אני לא יודע מה להגיד

תפרט, כי זה נשמע לי מעניין . לפי מה שהצלחתי לאתר בגוגל זאת דמות שאולי מציגה את תפקיד המשיח ?!

Eriol

New member
=====

יאמי נו יוגי (יוגי האפל) הוא דמות בסדרת האנימציה "יוגי הו" שחולקת גוף אחד עם יוגי מוטו. יוגי האפל, שנקרא בגירסה האנגלית של הסדרה "יאמי יוגי", הוא רוחו של הפרעה אטם או אטמו, שהיה כלוא בפירמידת המילניום במשך כ-3,000 שנה (5,000 שנה לפי הגירסה האנגלית).

למעלה