חלום צלול.

Dazed&Confused

New member
חלום צלול.

החלום היה כזה: קודם כל,היה לי חלום רגיל וצלול בצורה נמוכה(כמו שיש לי תמיד...
). הגעתי למסקנה שהוא היה עדיים צלול בגלל שאחר כך נזכרתי בפרטים כאלה: 1. היינו אצל השומר של הבית ספר שלי והא מכר משום מה מסטיקים גדולים כאלה. חברים שלי קנו ממנו בכסף, ואני אמרתי תוך כדי לקיחה "זה חלום אז אני לא משלם" ואז המשכתי במאורעות. 2. הייתי במן בית ספר כזה (שהוא לא הבית ספר שלי ולא דומה לו) שהייתי בו כבר כמה פעמים בחלומותי בזמן האחרון, מן דה ז´ה וו. אני יודע שיש פה כמה שבטח מבינים למה אני מתכוון כי כבר דיברנו על זה. יש לי בזמן האחרון כמה מקומות כאלה שאני נמצא בהם כמעט כול לילה שבמציאות אני לא ממש יכול לתאר, אבל בחלום הם מוכרים מאוד. עכשיו אני חושב שבהזדמנות הראשונה שאני אהיה צלול באמת אני אבדוק מה אני עושה שם. ובחזרה לעניין, אמרתי לחבר שלי "אני מכיר את הבית ספר הזה, הייתי בו בחלומות כבר 3 פעמים" זאת אומרת ידעתי שאני חולם ואפילו ידעתי שזאת הפעם השלישית. מעניין שבחלום היה לי את הידע הזה שזאת הפעם השלישית כי בעירות לא הייתי זוכר כמה פעמים. 3. חוץ מזה זכרתי בבוקר כמה מאורעות שוליים שהיתה לי בהם המחשבה שזה חלום ולכן בלע בלע בלע... לפי דעתי כל לילה החלומות שלי צלולים בדרך כזאת, אבל אני לא עושה שום דבר. אחת הדרכים להכנס לצלילות משמעותית זה שאני עף ואז אני נזכר בכול מה שאפשר לעשות ומתרגל את מה שאני רוצה. הבוקר שמתי לב לזה במיוחד כי שיחזרתי את כל מה שחלמתי בבוקר ואז שמתי לב לפרטים הברורים האלה. אז, בשלב מסוים איכשהו נכנסתי לצלילות רצינית. קודם כל שיפשתי ידיים ותופפתי על האוזניים להגברת הצלילות. אני חושב שזכרתי שיש לי עוד דברים לעשות, אבל הייתי בסיטואציה לא נעימה, במקום כאוטי שאת הפרטים המדויקים של הסיטואציה אני לא זוכר. רציתי לעבור לסביבה יותר נוחה אז ניסיתי להסתובב סביב עצמי בציפה להיות במקום אחר, ואמרתי "פאראדייס". אני חושב שהתכוונתי להיות באי אקזוטי חלומי. אבל כשהפסקתי להסתובב הייתי עדיין באותו המקום. אז עשיתי אותו הדבר רק שאמרתי (וגם דמיינתי) "הופעת רוק" (אני חושב שאמרתי את זה בגלל שחשבתי בזמן האחרון לנסות בחלום צלול לקיים הופעה של כאלה שלא נמצאים איתנו עוד ואני לא אוכל לראות במציאות). אבל גם הפעם לא הצלחתי והתעוררתי. חבל שאני לא זוכר את הפרטים של מה קרה אחרי הניסיון השני, ואיך בדיוק התעוררתי כי אז הייתי יכול להפיק יותר מזה. אולי כדי לציין שהחלומות האלה (אני כמעט בטוח ששניהם) היו אחרי שהוערתי פעם אחת, ונירדמתי בחזרה. בקשר לשיטת הסיחרור, גם אני ניסיתי מעצמי דברים כאלה בWILD בגלל שהתחושה הייתה זכורה מהירדמויות מודעות למינהם. עכשיו שאני רואה שאנשים משתמשים בזה באמת אני אנסה את זה יותר ברצינות באמת נשמע אחלה שיטה. מקווה שאנשים נהנים נזה שכתבתי חלום צלול (אל תגידו שלא ביקשתם...) ומקווה גם שהאנשים החביבים יגיבו, שלכם, b o a z

shabaz

New member
מגניב

אחלה גונב.... ולא אין לך הודעות דחוסות צפופות וחסרות משמעות... העיקר (אני אומר לציבור הרחב...לא לא שמנים...לכל האנשים) תעשו אחרי כל פסקה רווח של שורה כי ככה הרבה יותר קל לקרוא... רואים? איזה יופי...זה ממש מגניב מה שהיה לך...זה היה בלילה אחד? אני זוכר שחלמתי שאני רואה מישהי לובשת שתי זוגות תחתונים ואז בגומי שמה פלאפון והוא נופל (אל תגידו שלא ביקשתם חלומות....)איזה חלום מטומטם נכון? איחזה יופי...אני גאה בעצמי שהיה לי חלום לא הגיוני בפעם הראשונה מזה חודש וחצי...איזה יופי. רואים עוד פעם? רווח של שורה... טוב...חשבתי על משהו...אם אתה זוכר טוב טוב שאתה הולך עכשיו לישון אז אולי בחלום תגיד לעצמך שזה לא יכול להיות כי הלכת לישון? תחשבו על זה ושיטת הסחרור...נראה דפוק אבל אני ינסה בכל מקרה כי אני מנסה כמעט הכל...(תכנה נחמדה לא?) וזהו.... שבז

shabaz

New member
חשוב לציין

שאטל תעשו כל שורה רווח של שורה ככה כי אז זה מעיק נורא ובקשר לחלום שהיה לי לא הצצתי לילדה אלא פשוט ראיתי אותה והתחתונים שלה היו בצבע לבן וסגול... אני לא בטוח איזה מהם למטה...והפלאפון היה של אורנג´ עם העטיפה הכתומה הזאת (הזה מפלסטיק... אנלא יודע איך קוראים לזה...) וזהו... שבז

אלון ב

New member
כל הכבוד על ההשקעה ! יופי !

מתחילים להשקיע כאן בזמן האחרון לא ? כל הכבוד ! מה שיש לי להגיד זה שאני יודע כמה מעצבנים החלומות הצלולים ברמת הצלילות הנמוכה, גם לי זה קרה כמה פעמים, אבל חכה לחלומות הצלולים ברמת צלילות גבוהה, זה משהו אחר אחר לגמרי ! בהם אתה מרגיש ממש מציאות מלאה בתוך החלום והכל צלול לגמרי גם המחשבה שלך וגם מה שאתה רואה סביבך ! זה דבר באמת מדהים למרות שהתנסתי בזה רק למספר שניות ! זה בא עם האימונים ועם הנסיון שתיצבור בנושא ! תמשיך לכתוב ככה מושקע !
אלון

Dazed&Confused

New member
מממ...

אני תמיד שמח להשקיע, אבל חשבתי שחלום פשוט לא תמיד יעניין אבל הבנתי שכן ולכן אני מספר והנה! עכשיו, שמע, חלום ברמה מאוד גבוהה היו לי, ועוד איך! ולא פעמיים שלוש ולא עשר. סליחה שאני מתלהב... אוף. בכול אופן, מה שבאמת מבאס זה שכל החלומות שלי כמעט הם צלולים ברמה נמוכה... בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע נמאס לי אני לא זוכר לעשות משהו בעניין.... אתה יודע כמה חלומות צלולים ברמה גבוהה אני מפסיד? כמה יכולתי להתקדם? לא נורא, אני מתקדם לאט. בסוף זה יבוא לי, עכשיו חורף ויהיה גדול מהחיים (?! מה זה הביטוי הזה? איך הוא נכנס למקלדתי וחודר ככה לחיי?)!! שיהיה לכולם בהצלחה (הי אני אופטימי לפתע) א נ י

Dazed&Confused

New member
ממממממממממ

אז ככה זה... אני כותב חלום שיש בו כמה נושאים לדבר עליהם, ורק שני אנשים מגיבים... )))))((((( כפיים לפורום שלנו.

shabaz

New member
וווווווווווו

ווווווווווווווו ווווווווווווווו ווווווווווווווו וווווווווווווו וווווווווווווו כפיים כפיים כפיים על הראש... ואז בואו נסתובבה ונחרבן אלגברה וווווווווווווו וווווווווווווו ווווווווווווו שבז

למעלה