Dazed&Confused
New member
חלום צלול.
החלום היה כזה: קודם כל,היה לי חלום רגיל וצלול בצורה נמוכה(כמו שיש לי תמיד...
). הגעתי למסקנה שהוא היה עדיים צלול בגלל שאחר כך נזכרתי בפרטים כאלה: 1. היינו אצל השומר של הבית ספר שלי והא מכר משום מה מסטיקים גדולים כאלה. חברים שלי קנו ממנו בכסף, ואני אמרתי תוך כדי לקיחה "זה חלום אז אני לא משלם" ואז המשכתי במאורעות. 2. הייתי במן בית ספר כזה (שהוא לא הבית ספר שלי ולא דומה לו) שהייתי בו כבר כמה פעמים בחלומותי בזמן האחרון, מן דה ז´ה וו. אני יודע שיש פה כמה שבטח מבינים למה אני מתכוון כי כבר דיברנו על זה. יש לי בזמן האחרון כמה מקומות כאלה שאני נמצא בהם כמעט כול לילה שבמציאות אני לא ממש יכול לתאר, אבל בחלום הם מוכרים מאוד. עכשיו אני חושב שבהזדמנות הראשונה שאני אהיה צלול באמת אני אבדוק מה אני עושה שם. ובחזרה לעניין, אמרתי לחבר שלי "אני מכיר את הבית ספר הזה, הייתי בו בחלומות כבר 3 פעמים" זאת אומרת ידעתי שאני חולם ואפילו ידעתי שזאת הפעם השלישית. מעניין שבחלום היה לי את הידע הזה שזאת הפעם השלישית כי בעירות לא הייתי זוכר כמה פעמים. 3. חוץ מזה זכרתי בבוקר כמה מאורעות שוליים שהיתה לי בהם המחשבה שזה חלום ולכן בלע בלע בלע... לפי דעתי כל לילה החלומות שלי צלולים בדרך כזאת, אבל אני לא עושה שום דבר. אחת הדרכים להכנס לצלילות משמעותית זה שאני עף ואז אני נזכר בכול מה שאפשר לעשות ומתרגל את מה שאני רוצה. הבוקר שמתי לב לזה במיוחד כי שיחזרתי את כל מה שחלמתי בבוקר ואז שמתי לב לפרטים הברורים האלה. אז, בשלב מסוים איכשהו נכנסתי לצלילות רצינית. קודם כל שיפשתי ידיים ותופפתי על האוזניים להגברת הצלילות. אני חושב שזכרתי שיש לי עוד דברים לעשות, אבל הייתי בסיטואציה לא נעימה, במקום כאוטי שאת הפרטים המדויקים של הסיטואציה אני לא זוכר. רציתי לעבור לסביבה יותר נוחה אז ניסיתי להסתובב סביב עצמי בציפה להיות במקום אחר, ואמרתי "פאראדייס". אני חושב שהתכוונתי להיות באי אקזוטי חלומי. אבל כשהפסקתי להסתובב הייתי עדיין באותו המקום. אז עשיתי אותו הדבר רק שאמרתי (וגם דמיינתי) "הופעת רוק" (אני חושב שאמרתי את זה בגלל שחשבתי בזמן האחרון לנסות בחלום צלול לקיים הופעה של כאלה שלא נמצאים איתנו עוד ואני לא אוכל לראות במציאות). אבל גם הפעם לא הצלחתי והתעוררתי. חבל שאני לא זוכר את הפרטים של מה קרה אחרי הניסיון השני, ואיך בדיוק התעוררתי כי אז הייתי יכול להפיק יותר מזה. אולי כדי לציין שהחלומות האלה (אני כמעט בטוח ששניהם) היו אחרי שהוערתי פעם אחת, ונירדמתי בחזרה. בקשר לשיטת הסיחרור, גם אני ניסיתי מעצמי דברים כאלה בWILD בגלל שהתחושה הייתה זכורה מהירדמויות מודעות למינהם. עכשיו שאני רואה שאנשים משתמשים בזה באמת אני אנסה את זה יותר ברצינות באמת נשמע אחלה שיטה. מקווה שאנשים נהנים נזה שכתבתי חלום צלול (אל תגידו שלא ביקשתם...) ומקווה גם שהאנשים החביבים יגיבו, שלכם, b o a z
החלום היה כזה: קודם כל,היה לי חלום רגיל וצלול בצורה נמוכה(כמו שיש לי תמיד...