חלום על מקום

Panther

New member
חלום על מקום

חלמתי פעם על עלילה שהתרחשה ברחוב. הייתי מחוץ לבית של מישהי שהכרתי, ואז הלכתי שם בהמשך הרחוב ואני לא זוכר את ההמשך. הרחוב נראה כמו סרט ישן, כמו רחובות של פעם. זה לא היה מבוסס על מקום שאי פעם ראיתי. אתמול היה לנו סיור לילי בירושלים, והיינו ברחוב ליד מלון המלך דוד. זה היה מאוד מאוד דומה לאותו רחוב שחלמתי עליו!! צירוף מקרים? גלגול קודם?

sharon91

New member
גם לי קרה

ואפילו יותר מפעם אחת, שחלמתי על מקום, ואחר כך הייתי פעם ראשונה במקום נורא נורא דומה! אני זוכרת את זה גם ביאזה כביש בבאר שבע, גם באחד הקניונים שם, וגם, הייתה תמונה של מקום בעיראק בעיתון לפני איזה שבוע, ואני חלמתי על מקום שהיה כאילו איראן.. אבל נורא נורא דומה.. אז באמת, זה אומר משהו?

Tal_Ya

New member
אני מכירה את התחושה Panther

אתה יכול להגדיר זאת כזכרון ``מגלגול קודם`` או ``ראיית הנולד`` אין זה משנה. העובדה היא, שישנן תופעות, שעדיין איננו יכולים להסביר באופן מדעי, מפני שהמדע עדיין לא פיתח ``כלים`` המודדים דברים שכאלה. ואז אנו יוצרים סביב הדברים האלה של מיסתורין וקוראים לזה `מיסטיקה.` הרעיון, הרבבה יותר פשוט. בעצם, כל המיינד`ס (אין מילה בעברית) שלנו קשורים, כי בסופו של דבר, כולנו אחד. ככל שלאדם ישנה רגישות גבוהה יותר וקליטה טובה יותר, הוא יכול להתחבר לתת מודע הקיבוצי(של כל האנושות) ולשאוב משם מידע, שמתאים לתדר שלו. בדיוק כפי שתחנת רדיו, המשדרת על תדר מסוים, תמשוך את כל האינפורמציה, אשר משודרת בתדר הזה. כך גם אתה, מושך אינפורמציה מן הרשומות האקאשיות, הקשורות אל התדר שלך. מתוך הזדהותך עם המראה, אתה יכול להגדירו כזכרון מ`גלגול קודם`. אולם יתכן גם שראית את המקום אליו היית אמור להגיע, בשל העובדה שהעצמות המודעת שלך ``רצתה`` להעיר את תשומת לבך לכך. כי רובד האסטרלי, רובד החלום, אין עבר הווה עתיד, יתכן שראית את המקום כפי שהיה בעבר, היות שזה כפי הנראה התדר המתאים לתדר שלך יותר. L&L TALYA

למעלה