חלום נבואי

P o M i K i

New member
חלום נבואי

אוקי... יש לי דודים שגרים רחוק מאוד מימני, ואני בקושי פוגש אותם, ובחיים שלי לא זכור לי שחלמתי אליהם... אז בקיצור חלמתי אליהם ושהיתעוררתי גיליתי שהם באו אלינו. אז מה שאני מבקש זה שתעזרו לי לפתח את היכולת של חלומות נבואיים אם אתם יכולים.

THE gray

New member
אני...

מכיר אותך כבר כמה זמן ואני יודע שאתה כל יום כבר כמה זמן עושה מדיטציה ותרגילים לויזואליזיה וגם היציאה למישור האסטרלי שהייתה לך לא מזמן אז יכול להיות שסוףסוף זה מראה תוצאות, היה פה לא מזמן קורס לפיתוח היכולות האלה שנקרא- שער החושים. אולי כדאי לך להתסכל שמה.

P o M i K i

New member
הרבה זמן לא דיברנו...../images/Emo24.gif

אולי זה בגלל זה... איפה בדיוק נימצא הקורס הזה? ואם למישהו יש עוד עצות אני יקבל אותם בברכה...

jbu

New member
../images/Emo4.gif נראה לי שאתה טועה

(אפור כמובן) הקורס הזה נגמר והתחיל קורס חדש, אבל נראה אם אלמוג מוכן להתחיל אותו עוד פעם אם הוא מוכן אני ינסה להשיג כמה אנשים ואם אתה רוצה הדרכה פרטית הוא יחזור עוד משהוא כמו 3 חודשים לארץ והוא מריץ קורס מדיטציה מסוג אחר (תשאל אותו לפרטים), הקורס עצמו (זה לתע"ח בשם "שער החושים") באיטרנט וזה הולך ככה: הוא מפרסם הודעה כול שבוע שבה אתה משרשר חוויות והוא מנתח אותם לפעמים נותן לך קצת משהוא צדדי ולמחרת הוא מפרסם את השיעור הבא. מנסיון שלי זה עובד אתה פשוט צריך להתמיד ברמה ממש מזערית.... הוא אמור להיכנס לאיטרנט בכול רגע (בנתיים אין לו גישה) הכינוי שלו הוא"nubis" והשם שלו הוא אלמוג. בהצלחה.

P o M i K i

New member
כמה בדיוק אני צריח להתמיד?

כי אני נדיוק מתחיל להיכנס לפרקטיקה חדשה שאני עושה טקס lbrp כול ערב... אז לא בטוח שהיה לי זמן, אבל אני יראה כמה זמן לוקח לי לעשות את זה, כמה זמן הקורס נימשך? טוב, אני בטח יחזור עוד כמה זמן לראות אם הקורס ניפתח או לא, או שפשוט האפור יודיע לי מתי זה ניפתח (אם הוא אי פעם יחזור עלי*רמז*) או שאני יהפוח למישתתף פעיל בפורום:) סתם, נישבר לי מפורמים, באיחוד כל כישוף...

THE gray

New member
סלחנו:) ו..

אבל הבנתי ממהודעה האחרונה של אלמוג שאפשר גם ללכת על הקורס לבד ושאם יצטרכו עזרה אפשר לבקש ממנו..אפור טועה עוד הפעם?

jbu

New member
JBU מבובל ../images/Emo4.gif

אם אתה מדבר על הקורס החדש אז בטוח שלא, לגבי הישן, םשוט בו נחכה כמה ימים עד שיחזור.

P o M i K i

New member
אני מדבר על הקורס

לפיתוח תפיסה על חושית, ולא עניתם לי על כמה זמן זה ימשך וכמה בדיוק צריח להתמיד... עוד משהו לאפור... לא עניתה לי אם אתה רוצה את מה שעשיתי היום בword על הטקס.

jbu

New member
אני פשוט חושב על תגובה

בלי להעליב אותך או להישמע מתנשא, אבל אם ה-LBRP הוא בשבילך לוקח יותר מידי זמן אז....... הקורס הוא בסה"כ 20 ש"ק של מדיטציה ל-5 ימים בשבוע וזה נמשך משהוא כמו 3 חודשים, והוא יעזור לך גם בהרבה דברים אחרים (בעבודה המאגית שלך למשל).

P o M i K i

New member
זה לא שאלה של כמה זמן לוקח לי לעשות

את הlbrp, האמת היא שעדין לא עשיתי אותו פעם אחת כי יש לי מיבחן עוד יומיים ואני צריח לסיים להעביר אותו לוורד קודם, אני לא יודע כמה זמן זה יקח לי כול פעם... אני פשוט לא וצה לעשות אותם אחד אחרי השני, ואני לי זמן בבוקר ויש לי המון שעות ומיבחנים השנה בלימודים, אני ינסה לעשות ת שנייהם, ניראה איך ילך לי שתייהם...

jbu

New member
אני עשיתי בגריות

אני עשיתי בגריות בכיתה יא ואני הספקתי את הכול, ועכשיו יש לי גם פסיכומטרי וגם בגרויות ואני עושה את שניהם בד בבד. אל תגיד לי שאין לך 20 ד"ק ביום......

P o M i K i

New member
אני לא יודע מה היכולות למידה שלך

אבל לי אין, ואני עושה המון שיעורים בהוראה מתקנת כדי לתקן את הנזק שניגרם לי מזה שעד שנה שאברה לא למדתי בכלל... ובגלל בהורידו לנו את יום שישי אני לומד רוב הימים עד 4... טוב אני לא בעמת יתווקח איתך על זה, אני ינסה לעשות את שנייהם,אם אני יראה שזה בא לי על חשבון הלימודים אני יפסיק את אחד מהם, אבל ניראה איך היה...

jbu

New member
תעשה מה שבה לך.......

ותאמין לי אני יכול להמשיך את זה עד שתקיא
אבל זה החיים שלך אני רק מייעץ. עצה שלי היא לעשות את שניהם אם אתה לא יכול לעשות את שניהם אז אל תתצטרף לקורס, רק שתידע שניהם (אם אתה עושה את הטקם פעם ביום) זה חצי שעה ביום. אתה תחליט.

למעלה