חלום נבואי/טלפתיה?

undervision

New member
חלום נבואי/טלפתיה?

לפני שאני אספר מה קרה, אני אדגיש שזה היה לפני שהתחלתי את התרגול של השיעור הרביעי. בלילה שבן ראשון לשני, כנראה(אני פשוט לא ממש בטוח מתי זה היה אבל כנראה כפי שאמרתי), חלמתי חלום שבו ידידה מאוד טובה שלי(שיש לה גם תאומה),הסתפרה- זאת אומרת משיער מאוד ארוך להרבה יותר קצר, כעקרון לאחר שהתעוררתי לא ממש זכרתי שחלמתי את זה. ואז היום, פגשתי את אחותה התאומה וכאילו היא אמרה לי שהסתפרה(לקצר יותר), ואז מיד נזכרתי בחלום, ורצתי אל הידידה לבדוק אם היא הסתפרה, ואכן כך הידידה שחלמתי עליה, אכן הסתפרה. ומשיחה איתה הבנתי שהיא ביום רביעי, כעקרון אני רק אוסיף שביום חמישי, עשיתי לה גם איזון רייקי מרחוק(פעם ראשונה). אז השאלה שלי, זה חלום נבואי, במובן שראיתי את זה בחלום, ואז פגשתי אותה לאחר שהיא הסתפרה? או סוג של טלפתיה, זאת אומרת היא הסתפרה, ואיכשהו השדר הזה הגיעה אליי? היכול להיות שאיזון הרייקי, חזק את הקשר הטלפתי בינינו, ולכן זה קרה. כעקרון אחת המטרות שלי מאז שהתחלתי לעסוק במגיה רוחניות וכו, זה לפתח יכולות טלפתיות. ואני רק אוסיף שזה פעם ראשונה שמשהו כזה קרה לי.

undervision

New member
הקפצה

ושאלה: כשאתה עולה במדרגות במערה, אתה עדיין רואה הקריסטל מלמטה? או שזה ממש קומה נפרדת, ויש "אדמה", וככה גם לגבי הלמטה? רואים את הקריסטל? או שזה כאילו מתחת לאדמה?

jbu

New member
לא צריך להיות אלמוג כדי להבין

לא צריך להיות אלמוג כדי להבין שזה צריך להיות איך שאתה רואה את זה. ולדבי מה שאמרתה: פעם ערבתי את חבר שלי בכישוף ובמשך שבועה ידעתי מה הולך לקרות לו רק שחשבתי שזה הולך לקרות לי, סתם לידע כללי שלך.

nubis

New member
חלימה

חלימה היא חלום עם גוון מודעות מסוים, אצלי למשל בזמן חלימה הצבעים הרבה יותר חדים והפרטים ברורים בהרבה מחלום רגיל. בזמן חלימה המודעות חצי ערה ובגלל הקירבה לתת מודע יכול להוותר מצב שבו עבודה שנעשית ועדיין לא עלתה למודעות הערה (כמו טלפתיה) כבר אפשרית. לא הבנתי את הזמנים, בכול מקרה אם חלמתה לפני שזה קרה זה חלום נבואי. אם חלמתה אחרי שהיא הסתפרה כנראה העבודה הטלפתית שלך מבשילה. במקרה זה אולי כדאי לך לעבוד איתה בשיתוף על טלפתיה כי קים כבר הקשר ברמה די קרובה למודעות. בברכה אלמוג

למעלה