חלום מתוק

karmy66

New member
חלום מתוק

חלומי : דפקה שרפית שחומה על חלוני ישבה על האדנה ישבה וחיכתה מדי פעם הגניבה מבט חייכה חיוך רחב וחיכתה ואני : נעורתי כאילו בלי סיבה חשתי רעד למרגלות המיטה ולא ידעתי בקומי כי שרפית חומדת ייצועי : הקישה על חלוני בקצוות כנפיה ונעימה כה רכה יצאב מבן פלומותיה עמדתי למולה זקור וקשוב פתחתי את חלוני ורק צוהר קטן והיא שרבבה את ראשה הקטן הביטה בי וחייכה ולבי החסיר פעימה נחרדה שלוותי שהייתה לי מקדם ראיתי בעינייה כי בליבה זמם כה יפתה היא עם צפיר על גופה צבעו קרני-בקר את שחום גופה נישקתי כנפיה הרכות ובצבעי-קשת הפכו מעוטרות ואת באותו רגע קסום מימים נדרתי שאותה אוהב לעולמים גם כשבפלומתה היפה תזרוק עם ימים שיבה גם אם קצוות יצרבו מלהט השמש הקופחת שאפילו ברואה שכזאת לא מקפחת נשזרה נשמתי בנשמתה צדו עיניי שקד עינייה חיוכי למול חיוכה : זמרתה הרטיטה אוזני מבטה הרעיד אוני כרמי אומר/ת: קינה אשיר ללבי על שהלך שבי שנשבה ללא אומר ומילים בידיי אשת-מחמדים

מתק חלום

קול כרמי הנה זה בא זמרתו אהבה ערגה עד בלי די חומד מגדיי והוא חודר לתהומות נישמתה מגשש,,, מלחש מילים של אש, כולו חשקים יוקדים חובקים הרעידו מיתריה, רוטטים אבריה, והוא יוצא מדעתו מיתבוסס בתאוותו, הפקירה עצמה אליו, נפלה כפרי בשל לידיו, נגס בפיראות שוקע בעסיסיותו המיתפשטת.

karmy66

New member
כבר לא חלום

לא היא אמרה אל תבוא שפתיי ימלמלו בוא לא אל תעמיד יצרי במבחן התשוקות כי לכשאדלק לא תוכל אותי לכבות אז אנא השאר במקומך שמור מכל משמר על נפשך כי לביאה טורפת הנני בגוף של טלייה מתק שפתיי וקלות פסיעותיי מסתירות סערה מכסות על תאווה כי אם ואתן לשלוותי דרור אתה אחריי תשתרך מאחור רגליה לא ינשאוך אף לא שעל התרצה למרות הכל להיות לי לבעל?? לעיתים שרף חלבי לעיתים פינה קולדה טעמי איך אדע באיזהו יום בך לבחור הרי לא ארצה להשאירך מאחור רוצה באביונות מיני -רבות רוצה את אש תשוקתך לכבות ואתה תכבה בגופי את תשוקתך מתהל במיציי-אהבתי ומיציי יהיו כה חמים כי האש בחלציך חסרת רחמים

../images/Emo204.gifרפרף לך חלום..

לא לביאה טורפת כי כפרפר מרפרפת למצוא צוף כטעמי, כיין כרמי. אגע בך בכנפיי המרפרפות ברכות הן מלטפות, ב א י ט י ו ת,, בנגיעות קלילות בגמישות מצמררת אותך מסחררת לאובדן חושים עד תעתק נשימתך בתענוגך.

karmy66

New member
רפרפתי

אשקך מיין הילולים שרקחתי צבעו כמתק שפתייך שכה אהבתי אזליף על לשונך מעסיס רימוני לביאה תהיי לי כי באת בשערי-כרמי אחר יעבור רעד ותשוקתך תמצא מזור תהיי לי כפרפר הרוצה לצאת לדרור?? כי משק כנפייך רפרפו ללא לאות פתחתי ידי ורפרפת קלות עת צמר גופך בכף ידי הפנמתי כי את רק שלי שאלתיך אחר התאחדו נשימותינו האם אקבל את ליבך לאלתר הבטת בי וכך עניתאינך צריך לבקש דבר הלא ידעת?הוא שלך זה מכבר בשיר הלל פצחתי כי אותך בשתיים ידעתי גש פרוט על מיתריי השניים נגשת אמרת ועצמת עיניים פרטתי בקצות אצבעי כי מפרט לא היה עימדי פרטתי על השתיים מיתר לנשמתך ושני לניקרתך

רפרף מכושף

"שימני כחותם על ליבך.." ושלי היא נשמתך כי נמשך אתה כמכושף אחר אותו רפרף. כי נתפסת ברשת כנפיי טבעת במתק שפתיי מרגליות של אש רשף ושלהבת,, יין רימונים רקחנו אדמומית עסיסו לגמנו נתזיו בלשונות אספנו ובטוב יינו ללבנו נאספנו לחיכנו דובבו אהבה שפתינו אני לכרמי ועליי תשוקתו.

למעלה