חלום מוזר שחלמתי

tall5

New member
חלום מוזר שחלמתי

אני ובדודה שלי הולכים ביחד באיזה שדה גדול, כמו יער. הכל נחמד,פסטורלי מאוד, ואז בדודה שלי פושטת את בגדיה, ונשארת רק עם חלוק וקופצת לנחל כזה. ואז אני צועק לה שתצא מהר, כי למדת בבית=ספר, שנחלים מהסוג הזה ( זה בעצם היה נחל פשוט ), הם מסוכנים מאוד. ואז היא באמת נסחפת עם הזרם, ואני מפחד לקפוץ למים, והיא טובעת וצועקת שאני אעזור לה. אני קורא לעזרה, אבל אף אחד לא בא, כאילו אני ידעתי שאין שם אף אחד. ואז באים הרבה מים והיא טובעת לגמרי. אני מסנה להושיט לה את היד ולמשוך אותה אבל היא כבר נסחפת ואני אני יושב ובוכה עליה. שקמתי מהחלום נורא נבהלתי, מה זה אומר ????. פירוש ודחוףףףף היא הולכת למות ?

Yali 17

New member
אז ככה

הסגנון של החלום מאוד מוכר. זה חלום שבו הרעיון חוזר להרבה אנשים במצבים שונים. פירוש החלום : צרה או בעיה שהייתה לך תפטר בקרוב מאוד, ותעלם, או מצוקה בה הבת-דודה שלך הייתה תעלם כמו כן.

ToryMaster

New member
בחייך...

להבא, פתרונות לחלומות זה בפורום חלומות, לא כאן.

הבעיה היא כזאת

לא פעם ולא פעמיים הזכירו כאן שזה הוא לא פורום חלומות. זהו פורום מאגיה וכישוף. התגובה היחידה שצריכה להיות למשתמש שפותח שרשור על חלום היא להפנות אותו לפורום חלומות. אם את רוצה להגיב למישהו כזה בכל זאת את מוזמנת לשלוח לו הודעה פרטית! זהו לא פורום חלומות. מעבר לכך שבפורום חלומות יוכלו לעזור להם יותר, זה לא הנושא של הפורום, וכאן לא מדברים על זה. אא אם כן חבר פורום במקרה חריג רוצה להיוועץ בנו אני מניחה. (אני לא מבינה מה לא ברור בזה) יעל אמרה יותר מפעם אחת. מה קשה להבין?

Yali 17

New member
להגיד לך את האמת ?

לא מכירה את יעל. לא מכירה את פורורם חלומות. ואם בנאדם מבקש עזרה אז מה זה משנה ?

יעל היא

המנהלת של הפורום הזה. ואם היא אומרת שזה משנה אז זה משנה. תקראי את תקנון הפורום בבקשה. לא אמרתי שאל תעזרי למי שמבקש עזרה, אבל את יכולה לעשות זאת בפרטי. לי אישית ממש נמאס מהגישה המתנשאת והמזלזלת שלך. יש כאן כללי התנהגות ואת לא יכולה לעשות מה שאת רוצה. אני לא אוסיף עוד מילה בנושא. יעל, לשיפוטך.

Tatu4Taty

New member
זה משנה

כי יעל היא המנהלת בין אם את מכירה אותה או לא ועל פירוש חלומות היא כבר נתנה את גזר הדין, אז מה זה ישנה לך אם תכבדי את זה ולא תפרשי או שתתני קישור לפורום חלומות? אם אני לא טועה גם אמרת שאת יהודיה מאמינה לא? כיצד את מרשה לעצמך לעסוק בפירוש חלומות שהרי התנ"ך עצמו הראה כי החלומות אינם אלא מהרהור לבו של אדם ודבר סתמי? אגב, בניגוד לכמה דברים שאת אמרת לי גם יש נימוקים, לדוגמא: ישעיה כ"ט פס' 8, ירמיה כ"ג פס' 25-32, קהלת פרק ה

tall5

New member
חמוד...

חלומות הן דבר חשוב, והדת היהודית דנה בהן, גם הזוהר דן בחלומות ובחשיבות שלהם. כדי שתקרא שוב .... החלומות בתנ"ך הם ממש לא דבר סתמי ! לא הבנת את פירוש הפסוקים. פרועה מלך מצרים, שיוסף מפרש את חלומו. דניאל הנביא שמפרש את חלומותיו של נבוכדנצר וכ' וכ' וכ'

tall5

New member
יאלי תגידי

מאיפה את יודעת את כל זה ? יש לך ספר ?????

Tatu4Taty

New member
אני אשמח

אם תעבור על הפסוקים הללו ותגיד לי מה לא הבנתי בהם, בתנ"ך יש גם את ההוכחות לכך שהחלומות הן בעלי משמעות כמו הדוגמאות שנתת אך יש בו גם סתירות, הפסוקים הללו הן חלק מהן, תעבור עליהן ותחזור אליי אם באמת לא הבנתי אותם כלל.

Tatu4Taty

New member
זה משנה

כי יעל היא המנהלת בין אם את מכירה אותה או לא ועל פירוש חלומות היא כבר נתנה את גזר הדין, אז מה זה ישנה לך אם תכבדי את זה ולא תפרשי או שתתני קישור לפורום חלומות? אם אני לא טועה גם אמרת שאת יהודיה מאמינה לא? כיצד את מרשה לעצמך לעסוק בפירוש חלומות שהרי התנ"ך עצמו הראה כי החלומות אינם אלא מהרהור לבו של אדם ודבר סתמי? אגב, בניגוד לכמה דברים שאת אמרת לי גם יש נימוקים, לדוגמא: ישעיה כ"ט פס' 8, ירמיה כ"ג פס' 25-32, קהלת פרק ה' פס 2,6 זכריה פרק י' פס' 2: "וחלומות השווא ידברו.." בתלמוד: ברכות נ"ה ע"ב - "אין מראים לו לאדם אלא מהרהורי ליבו.." האם תלכי אחר עבודה זרה ותנטשי את דברי התנ"ך?

RainBird

New member
אני לא מאמין שהוצגת כראוי בפני הפורום. אולי תספרי לנו קצת על עצמך ומקורות המידע שלך? ארדן.

למעלה