חלום ומציאות.

berrya

New member
חלום ומציאות.

היי לכולם ולטליה
כתבתי גם בפורום חלומות, אני מעתיקה את ההודעה לפה, בתקווה שאולי אמצא פה עוד חלק לפזל שלי. ההודעה: כבר שאלתי לפני כמה שבועות וקיבלתי תשובה מגריני שנמצאת אצלי אבל אני רוצה לשאול שוב כי נראה לי שהשאלה עדיין עומדת בהינה. כתבתי פה על תקופת חלומות שהיתה לי בעבר לפני מספר שנים שהתחברה עם מציאות של התקופה האחרונה. כלומר סיוטים שממש מתגשמים במציאות. חלמתי בעקביות על אנס שאני לא רואה אף פעם אבל יודעת שהוא רודף אותי אך לא מצליח בסופו של דבר לתפוס אותי ותמיד איכשהוא זה עובר בחלום והביטחון חוזר אלי. כנ"ל על פריצות הביתה, הייתי חולמת בעקביות. חשוב לציין שגם האנס וגם הפורץ רוצים להרע לי. זה לא אונס מיני. זו לא פריצה בשביל כסף. זה קשור לביטחון שלי. הם מנסים לפרוץ אלי. בתקופה האחרונה היה משהו לא ברור במציאות שלי. פשוט המציאות נראתה כמו החלומות האלו. גוף זר שאני לא רואה אף פעם בהחלט עירער לי את הביטחון חדר אל כותלי ביתי (המטרה לא ממש ברורה) וקצת נדבק לי לחיים, הרגשתי אותו נושף לי על העורף שלי כל הזמן.(כנראה שזה עבר) לפני שבוע וחצי בערך חלמתי שמישהו זורק פצצה מתחת לבית שלי. חלמתי שאני עולה למעלה (יש לי קטע עם גבהים בחלומות) ואז אני רואה אותו זורק את הפצצה, אני מרגישה את הפיצוץ וההדף ואח"כ יש משטרה ובירורים.(לא קורה לנו כלום כי עלינו למעלה) עכשיו במציאות: שלשום בלילה נשמע פיצוץ חזק מתחת לבית שלי ממש במקום שחלמתי. התעוררתי בקפיצה והלכתי לראות מה קורה. החלונות היו סגורים. (חשוב לי לציין שאני בדר"כ חיה בלילה, והחלונות פתוחים. אתמול ממש במקרה החלטתי ללכת לישון מוקדם). בקיצור התקרבתי לחלון ושמעתי קול של חבלן משטרה (כנראה) אומר בנימה רגועה שהכל בסדר ואין בשביל מה לצאת מהבתים everything is under control. עכשיו העניין הוא שאני באמת מבינה את המסר של החלומות ביני לבין עצמי. המסר לגבי הדרך האישית שלי. השאלה היא האם יש שם משהו יותר מזה שאני צריכה להבין או שאלו סתם צירופי מקרים? ברגע שסיימתי לכתוב את החלום בפורום חלומות. הפסקת חשמל, בכל הרחוב ואצלי בבית נכבה רק המחשב (עשה ריסטרט ליתר דיוק). אשמח לתגובות ממכם תודה

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifברייה../images/Emo42.gifלעתים ישנה אי

וודאות, מה נולד קודם. הביצה או התרנגולת
כי ביקום אין מוקדם או מאוחר. הכל קורה בו זמנית. כך שיהיה זה אפשרי לראות את
המאורעות הפוקדים אותך, כתוצאה של חלומותייך,
אך אפשרי גם שהחלומות נושאים בחובם אזהרה. בכל מקרה, אונס, לא בהכרח מבטא את האקט המיני, אלא כפיה כוחנית. לא הבינותי אם את חולמת את הדמות או רק חשה אותה במצב עירות. כי אז זה יתכן שמצוי אצלך מישהו לא ברובד הפיזי. ויתכן שהוא א-כ-ן מבקש שליטה. במקרה כזה, כדאי מאד להתחבר לעמוד האור, לראות עצמך ממש נשטפת במקלחת של אור בהיר, לבן בוהק, גם מבפנים וגם מבחוץ. הניחי לאור לזרום מכפות רגלייך מטה, דרך הרצפה, אל בטן האדמה, אל מרכז כוכב ארץ, אל
אדמה . תראי את האור חוזר אל תוכך כשהוא מקבל גוונים חמים יותר מן הלבה, הניחי לו לפרוץ דרך הסרעפת שלך כמו
השולחת קרניה לכל. חושי מוגנת על ידי האור ועל ידי תחושת החום של 'אמא אדמה'. כך שבאמת תחושי מוגנת. תוכלי גם לשנן את המשפט:"קדוש, קדוש, קדוש, ה' צבאות"
זה עובד. זה בדוק
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo41.gifעמוד האור כמובן../images/Emo42.gifמגיע מהמקור

הגבוה ביותר שאת יכולה לדמיין L&L TALYA

berrya

New member
תודה נשמה טובה

אני אנסה את זה. טליה אפשר לפנות אליך במסרים אישים?

Tal_Ya_Tal

New member
ב-ה-ח-ל-ט../images/Emo24.gifרק../images/Emo41.gifלפעמים יש../images/Emo41.gif

להמתין מעט
לתשובה L&L TALYA

למעלה