חלודה ברדיאטור?

DirtR

New member
מצא את ההבדלים.....

מצד ימין צילינדר ברזל של DT 50 ס"מק מצד שמאל צילינדר אלומניום של TS 65 סמ"ק חבל שאין לי משקל בהישג יד, גם ההבדל במשקלים הוא עצום.

dirtr,לגבי מניעת החלודה ברדיאטור,

נוזל האנטיפריז שמנוני קצת,יש מצב שיש בו אחוז מסוים של שמן,יתכן ומניעת החלודה נוצרת מתכונות החומר. אולי יש בו גורם שמונע חמצון ברדיאטור. שנית,התיחסותך למטרו,אמנם הם "לקחו" את רסיסי ימאהה בזמנו מכלל,ואולי לא נערכו לטיפול באופנועים האלה אז,מאז זרו הרבה מים בנהר וכיבואן רציני (למרות שיש כאלו שאוהבים אותם פחות) אני מאמין שהם למדו את המחלות ודרכי הטיפול באופנועים שהם מיבאים.דעתי.

CBRRRRRR

New member
:-o

בדרך כלל מים "ירוקים" איכותיים והכוונה לנוזל קירור ייעודי למנועים מורידים את טמפרטורת העבודה של המנוע בגלל תוספים שמסייעים בפיזור חום יעיל יותר, למשל צמיגות שונה שמשפרת את העברת החום בין הנוזל ודפנות התעלות.

enigo

New member
גם אני לא הבנתי...

למה שטמ' הרתיחה של הנוזל תשפיע על טמ' העבודה של המנוע, יש פרמטרים הרבה יותר חשובים כמו תכולת החום של הנוזל.

לא יודע אם זה ברדיאטור או

במעברי המים במנוע. לדעתי זה במעברי המים במנוע מכיוון שהדיעה הרווחת היא שעלול להיגרם נזק לבלוק.

tom klein

New member
בק פייר מהאגזוז ...

האופנוע תמיד מניע בקיק אחד לא משנה חם קר מניע קיק אחד אבל לפעמים אחרי נסיעה אני בא להניע אני נותן קיק ויש מין פיצוץ כזה ( בק פייר ) מהאגזוז .... ממה זה נובע?? אמרו לי שזה עודפים של שמן .. ( אגב אני מערבב בדלק קצת שמן בדלק תמיד לכל מקרה .. אני לא סומך על המשאבת שמן של הדיטי) חשוב לציין שבזמן נסיעה אין שום דברר ! רק אחרי שאני מכבה אותו ובא להניע .. וגם לא תמיד ..

למעלה