חלודה באמבטיה

mili999

New member
חלודה באמבטיה

האמבטיה שלנו מחלידה בצדדים - מסביב לאמבטיה יש קרמיקה ובמפגש עם הקרמיקה יש חלודה, מה אפשר לעשות עם זה? (סיליקון?) גם באסלה יש לי בעיה מוזרה - אבן שהצטברה על תחתית האסלה, זה נראה מגעיל נורא ולא יורד בשום חומר שניסיתי - יש אולי איזשהו חומר מקצועי לזה או אולי אינסטלטור/בעל מקצוע אחר שיכול לעזור אם זה? הדירה שכורה וקיימת רק 5 שנים, אנחנו עומדים לפנות אותה וממש לא נעים לי ....

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך.

לגביי חלודה אינך יכול לעשות דבר...........פשוט בעל הדירה יאלץ להחליפה ברגע שיווצר חורים. לגביי האסלה .....תקנה מי-אש בריכוז תעשייתי 32%. תשפוך בתוך האסלה. מובטח לך אסלה חדשה ומבריקה בפנים לאחר כמה דקות של השרייה..

0 אור 0

New member
לא אינסטלורית ולא מוסמכת אבל

כבר גרתי בדירות ישנות ואז ככה: 1. לגבי האמבטיה - אם זה רק צבע של חלודה שנוזל אזי לפעמים קולגייט לאמבטיה עוזר, ואם לא אז חומרים יותר חריפים (סיליט, אסטוניש וכאלה) אם זה ממש חלודה - אז אפשר לנקות עם חומצה מלחית, לצבוע עם מחליף חלודה ומעל זה צבע אמייל מיוחד לאמבטיה. אבל זה סיפור של קרוב ל 300 ש"ח - אני חושבת שזה מה שבעל הבית צריך לעשות לפני כניסת הדייר החדש. 2. לגבי האסלה: הבעיה עם העצה של חומצה מלחית ומי אש - זה שאחרי שעושים את זה פעם אחת, הציפוי של הצבע נהרס, ואז האבנית והחלודה חוזרות מאד מהר. אם הדיירים שלפניך כבר עשו זאת אז אין ברירה - ככה תנקה גם אתה. אם לא - פשוט להשאיר את חומר יותר זמן (כל האלו שבצורת ברווז לניקוי האסלה) - ולשפשף טוב עם סקוצ'. כשהציפוי לא הרוס מחומרים חריפים, זה עובד תמיד.

ml2001

New member
תגובת אינסטלטור מוסמך.

אין כל בעייה בניקויי אסלה [גם כיורים] במי אש. מי האש לא הורסים דבר ולא פוגעים בגלזורה של האסלה. בהצלחה.

mili999

New member
תודה

מה שמבאס שזו לא דירה ישנה - חמש שנים, ואנחנו הראשונים בדירה באמבטיה זו ממש חלודה, נראה שאצטרך להשאיר את זה ככה למרות שממש לא נעים לי, הדייר החדש הוא בנו של בעל הדירה לגבי האסלה - ניסיתי עם חומרים סטנדרטיים - הברווז, 00 לאסלה (העוזרת הציעה), ושפשפתי - וכמעט שלא יורד. אני אנסה לנקות עם הקיטורית ואם לא ילך אאלץ לנסות את הפתרון של מי אש - כי זה נראה רע.

mili999

New member
תודה

לגבי החלודה - היה משהו שיכולתי לעשות כדי למנוע את זה? (אני קונה עכשיו דירה ...) אני אנסה את המי - אש, איפה קונים את זה?

לגבי האסלה

לרוקן אותה ממים, לשפוך פנימה פחית או חצי בקבוק קוקה קולה. להשאיר למשך לילה שלם בלי להוריד את המים או יום שלם אם יותר נוח לך. לנסות ולהתפעל.

למעלה