חלה התקדמות..

demultiplexer

New member
חלה התקדמות..

אז בהמשך לשאלות שלי על טיפים למנוע טעויות שטותיות אימצתי שתי שיטות. האחת, בהשראת מתן דנינו (המון תודה) היא לספור זמן לכל שאלה. במידה ועברתי את הדקה ועשרים אני מוותר וממשיך הלאה. במידה ופתרתי בפחות מ40 שניות אני מוודא פיתרון. במידה ופתרתי בסביבות דקה אני משקיע עוד 10 שניות בלראות שעניתי על הכל כמו שצריך ובאמת על מה שביקשו. השיטה השנייה היא בשביל לעזור בכתיבה נקייה ומסודרת של הנתונים - בגלל העפרונות הפרימיטיביים שצריך לבחינה לאחר 5 דקות הם כבר לא ממש חדים והכתב יוצא גדול יותר מה שמקשה על כתיבה ב"פונט" קטן בתוך סרטוטים לדוגמא. נגד זה אני מחליף לעיתים הרבה יותר קרובות עפרונות. למישהו יש עוד הברקות ? תודה,

nills1

New member
עפרונות בפסיכומטרי

אהלן. רק הבהרה קטנה לגבי העפרונות בפסיכומטרי: אתם יכולים להשתמש באיזה עיפרון שבא לכם! הסיבה שרשום שצריך עפרונות HB-2 קשורה לכל מני עניינים טכניים היסטוריים. באותה מידה רשום שאתם בכיתת "לא מעשנים". הרי לא קיימת כיתת "כן מעשנים".. פשוט בעבר היו כיתות מעשנים, וזה סתם נשאר בטופס.. בקיצור - תשתמשו באיזה עיפרון שבא לכם: רגיל, חודשים, זה באמת לא חושב. לשאלות נוספות, פנו אלי דרך הבלוג. בהצלחה! אופיר

../images/Emo201.gif אופיר מה עושים ?

אשמח להתייעץ איתך מעל דפי הפורום למען יראו וייראו ויחכימו.. ביולי אחגוג 34 ... אני רוצה להירשם לאוניברסיטה אבל יש לי עבר פסיכומטרי לא מוצלח !!! 1990 - נער בכיתה י' - לא למדתי וניגשתי וקיבלתי 421 1996- למדתי לבד וקיבלתי 526 - 124 באנגלית , 109 מילולי ו 90 כמותי 2007 - פברואר - שוב למדתי לבד וקיבלתי 521 !!! ) :124 אנגלית , 108 מילולי ו 90 כמותי... מה לעשות ? אני במצב כלכלי לא מזהיר ואני לא יכול להירשם לקורס כי זה עולה הון עתק.. אני כן חושב שאני יכול לקבל ציון של מעל ל 600 !!!! גם כשלמדתי לבד לא למדתי הרבה ולא תמיד נכון אבל יש לי תחושה שאי אפשר לשפר את הציון....): מאוד מתסכל !! אשמח לעצה נבונה !!

nills1

New member
מה לעשות

אהלן. אתה מתאר מצב שהו הלימוד שלך נעשה בצורה לא נכונה. כתבת שלא למדת הרבה, וככל הנראה לא למדת נכון. הפתרון מתחלק למספר חלקים: ראשית, אתה חייב למצוא זמן שבו תהיה מספיק פנוי כדי להשקיע את כל כולך בעניין, כדי שתוכל ללמוד בצורה מקיפה ומלאה. שנית, כדאי שתקבל הנחייה כלשהי. אפשרות אחת היא לעשות קורס. לא כל הקורסים יקרים באותה מידה. אם תעשה סקר שוק חלקם זולים משמעותית. כמובן שלפעמים הדבר בא על חשבון איכות, אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. כמו כן לטעמי אפשר לשלם אותם מתוך המענק שמקבלים מהצבא (בהנחה שיש לך). לחלופין, אולי כדאי לקחת מורה פרטי, לפי מגבלת התקציב. יכול להיות שבכמה שיעורים פרטיים המורה יוכל לפחות לכוון אותך לצורת הלימודים הנכונה, ומשם תוכל להמשיך לבד. מעבר להכל, יש נושאים שאפשר לשפר אותם בלי שום קשר לקורס, כמו אנגלית למשל. אני מבטיח לך שאם תעבוד מספיק זמן על האנגלית שלך, ובצורה נכונה, היא תשתפר. אני מוסיף בסוף לינק למאמר בנושא אנגלית. לשאלות נוספות, פנה אלי דרך הבלוג. בהצלחה! אופיר

r0asso

New member
אתה בטוח ?

דווקא מישהו מיואל גבע אמר לי שאם זה חודים זה צריך להיות 0.7 ומה אתה אומר על שימוש במרקר?

nills1

New member
מרקר

לעניין העיפרון, כן אני בטוח. יכול להיות שהמליצו על חוד עבה יותר כדי שיהיה קל יותר להשחיר את האליפסות. לעניין מרקר, עד כמה שאני יודע אסור להשתמש בו במהלך המבחן. בהצלחה! אופיר

אני בכלל חשבתי על זה

כשאתמול סתם סימנתי, שעם עט שחור זה יוצא הכל בולט.. ויותר מהר... חבל!

למעלה