אז ככה -
27.10.11 3.400 (לידה) לאחר 3 ימים בשחרור - 3.150 8.11 - 3550 28.11 - 4.240 9.1.12 - 4.910 לא חושבת שיש מיעוט חלב, כי אני בד"כ מצליחה לשאוב כל 3 שעות לפחות 100 מ"ל(לפעמים קצת פחות), אם ההפרש יותר גדול אז גם 140. הזכרתי תמ"ל במידה ואצטרך להכין לה לכל ארוחה כמות כמו 180 כשאני לא נמצאת ... התכנון שלי ל'ניסיון' הבא זה להכין לה(במאמצי שאיבות...) מנות של 140 ולקנות בקבוק עם פטמה איטית טובה - עדיף מספר 1 או 2? היא בוכה בד"כ אחרי בקבוק אבל נרגעת עם מוצץ. אחרי הנקה בד"כ רגועה, אם כי לעיתים היא בוכה כשאני מנתקת אותה כשהיא הרבה זמן עליי ונראה שהיא סתם מוצצת. (במקרה כזה אני מחזירה אותה לאכול עוד או שמה לה מוצץ והיא נרגעת, אבל בד"כ היא רגועה או נרדמת) שמתי לב מאז שהיא עם בקבוק התפיסה שלה קצת התקלקלה, לפני זה היא הייתה תופסת מצוין. עכשיו אני מחברת אותה טוב כמו שהוסבר לי, אבל היא "מקטינה" את מפתח הפה לאחר כמה שניות של יניקה. עדיין נראה שיוצא חלב אבל זה עלול לפגוע גם בי. (איך יועצת הנקה אמורה לעזור אם זה תלוי בתינוקת ולא בי...?) אגב, יכול להיות שלא הייתה קפיצה משמעותית במשקל כי בחודש הזה היא התחילה לישון לילות ארוכים(7 שעות) בלי לאכול באמצע? (אוכלת ב12 או 2 בלילה וישנה עד 7-9) תודה!