חלאס

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהכי טוב להתעלם.

הכי מבאס שהם באים ומקללים ואז רואים שלא הגבנו להם.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמסכימה איתך!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני כבר לא מגיבה להודעות האלו..:/ הריבים פה זה משהו שלא נראה לי ייגמר מתישהו... ובאמת שזה כבר נמאס
וגם..מסכימה עם הסיכום של גבי!
ולדעתי.. עד שאנשים פה לא יתבגרו, ויתאפקו קצת לפני שהם מגיבים... כלום לא ישתנה..
לילה טוב.

Breath15

New member
../images/Emo24.gif

מי זאת שרית ומה היא אמרה על רבלדה?!?!? גרררר טוב זהו נפסיק פה לריב... אין מה להשוות בין שתי הגירסאות ובין השחקנים אחדים מאיתנו אהבו יותר את המורדים ואחדים אהבו יותר את רבלדה אבל שתי הסדרות..הן מאוד מוצלחות... מאוד יפות וממש אפשר להתאהב בהן. אבל אין פה מה להשוות.. אנשים באמת... זה פורום על רבלדה ומין הראוי הוא שנדבר ר=ק על רבלדה בלי להזכיר את המורדים ובלה בלה בלה בשביל זה יש פורום "המורדים" אני מעריצה שרופה של שתי הסדרות ואהבתי את שתיהן!!! :):):)

sapir1000

New member
שיאווווווו איזה סרט יפהההה

סיפור אהבה בלתי נשכחחחחחחחחחחחח

Breath15

New member
חחחח נכון?? סיפור אהבה בלתי נשכח

סרט מדהים..אהבתי אותו ברמות... אין פה אקשן אבל זה נוגע ללב כזה ואפשר להזהות בחלקים מסויימים :):):) חיחיחיחיחיחי

סוכריה16

New member
כן והם מתאימים ברמות../images/Emo99.gif

ראינו את זה ביומולדת שלי שנה שעברה וזה קצת באסה חשבתי שזה מהסרטים שהכל טוב בסוף ובסוף כולם בכו חחחחחחח

סוכריה16

New member
רק שתדעו

שאם הייתן רוצות באמת להפסיק עם כל הריבים לא הייתם ממשיכים לעקוץ אנשים ממש ארוני, אנשים מה שאתם עושים!! "נגיד אני מעריצה של דולסה הפצצה והמהממת ואני לא אוהבת את אנהי.." וגם ההפך, כןןןןןן בטח! זה מה שיעצור תריבים...

LemonLimeLilach

New member
זה ממש נכון

אם אוהבים מישהו, לא חייבים לרדת על אחר כדי להגביר את האהבה הזאת אפשר לאהוב כל דבר, את דולסה, את אנהי, את קמילה, את בראד פיט, ולא חייבים לרדת על כל דבר אחר בעולם כדי להמחיש את העובדה שאוהבים את מי שאוהבים. תלמדו כבר!

למעלה