חלאס

OליושO

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הן כאלה מושלמות
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הן מדהימות
הן מהממות
אימאל'הה כמה שלמווותתתתתתתתתת
יש בהן שלמוות יתררר שיביאו לי קצתתת חחח
!!!!!!!!!!!!!!אין פה מקום להשוות הן שתי
מלכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אין מילים אפילו לתאר אותן!!עוד לא המציאו ת'מילים כדי לתאר ת'שלמות שלהן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דולסה&אנהי==פצצות עולם!!!!!מושלמות!!!מדהימות!!מהממות!!!מלכותתת!!!

סוכריה16

New member
בדיוקקקקק

דיי דיי לריבים אנשים.. בזמן האחרון אהבתי להכנס לפורום יותר מתמיד כי באמת לא הרגשתי ריבים אבל כשמגיע משוו קטן ישר כל הפורום מתהפך ומתחיל לריב

Senior Baron

New member
חלאס../images/Emo88.gif

מה זה פה שדה קרב??? אין לכם מושג כמה שנמאס לי... מתי תפסיקו לריב לעזאזל????????????????????? תבינו אחת ולתמיד... המורדים זה גרסא מקורית - רבלדה זה גרסא חדשה לזה ואין טעם לרדת על המורדים כי לולאהיו מורדים לא היה גם רבלדה. תפסיקו להתנהג כמו תינוקות וכלבים מיוחמים ברגע זה אקרא את הריבים והאשמים יוחסמו

../images/Emo45.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

תודה לאל,הגעת תמחק את השירשור הזה,וכל מה שכתבת נכון. ובוא כולם נפתח דף לבן,בלי כל הריבים האלו!

Senior Baron

New member
לא אכפת לי מי אמר מה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש טענה הפנו את המנהלים לא צריך להתגרות בחזרה

netaleone

New member
מה מנהלים מהה../images/Emo35.gif

מה זה יעזור בכלל
אתם לא ההיתם פה עובדה
יכלתם להפסיק את זה

netaleone

New member
ואם אתה רוצה תחסום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל תחשוב שזה עובד
זה רק בתור איום... אני אמרתי את הדעה העצמית שלי
לא מתחרטת על כלום
... ברור חלאס גם אתם
לאיים אם החסימות
ואם אתה רוצה תחסום אותי גם על זה
אתה בעצמך אמרת שמותר להביע דעה
מה זה כלא

Senior Baron

New member
את עוברת כל גבול נטע

הסברתי מיליון פעם מה ההבדל בהבעת דעות ואפילו אם מישהו מביע דעה רעה יש לקבל את דעתו ולא לריב אם את מתכוונת להמשיך במרד הזה, את בהחלט תחסמי ולצמיתות

סוכריה16

New member
את הדבר הכי חשוב

אתם לא מפנימים אז הריבים של אנהי ודולסה יחזרו על עצמם תפנימו ש..: 1. שתיהן יפות כל אחת והיופי שלה, הם שונות ממש... 2. היופי של שתיהן מעניין.. זה פשוט כיף להסתכל עלייהן 3. הן חברות, ואנחנו חברים למרות הכל.. שווה וויכוח?! שווה להרבית למקלדת!??! 4. אם אני אוהבת את אנהי ואתם את דולסה אני לא אצליח להשפיע אעל הטעם שלכם כל עוד זה לא בא ממכם 5. תפנימו את ארבעת הכללים האלו ותאמינו לי שיסתיימו הוויכוחים שעושים לי כאב ראש

Hadas 87

New member
נכון וגם... כנסו

גם צריך לחשוב פעמיים לפני ששולחים הודעה כי אולי זה יעצבן מישהו. נניח יש תמונה של דולסה שאומרים שהיא כוסית, לא צריך לשלוח הודעה כגון: "נכוו היא כוסית אבל אנהי יותררררר!!!!!" (סתם נתתי את השמות בסדר הזה, זה יכל באותה מידה להיות גם הפוך.) כי אז המעריצים של הראשונה יגידו "לא נכוןןן דולסה יותררר!!! אנהי סתם קקיייי!" (שוב, זו רק דוגמא, לא אומרת שבאמת אמרתם ככה.. למרות שנתקלתי כבר.) ואז סתם נוצר ריב. לכן מישהו שלא אוהב תמונה של דולסה/אנהי/פונ'צו/כריס פשוט לא יגיב ואם הוא אוהב אותה אז שיגיד "תמונה יפה" וזהו, בלי להמשיך ולומר שהשני בכל זאת יותר יפה כי אז זה לא יגמר ובדיוק פה מתחילים הוויכוחים. זו העצה שלי לכם לגבי המריבות של דולסה נגד אנהי. אני אף פעם לא נכנסת לריבים האלו (כפי שראיתם, יש לי ריבים אחרים חח) כי אין לי העדפה מבין שתיהן וכי זה גם לא ממש מפריע לי אם יורדים עליה או עליה כי אני יודעת לסנן שטויות. אבל לאלו שכן רבים על זה- זו העצה שלי אליכם אם אתם רוצים לשפר את המצב. ו.. שתהיה לכולנו שהות נעימה בפורום עם כמה שפחות ריבים :)

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני לא התערבתי בריב אבל.

אני יודעת שהיא התגרתה והייתה מ=מ=ש לא בסדר, אבל אתן לא צריכות לתרץ בזה ולהתחיל לקרות לה גוש קקי ומטומטמת, אני ממש מבינה את העמדה שלכן- אתן מגנות על הטענה שלכן, אבל תזכרו שזה פורום- ושפה לא יעזור לקלל . להתעלם זה הדרך היחידה לגרום לה לשתוק. תארו לכם שהיא הייתה פותחת את השרשור והוא היה ריק? היא הייתה כ"כ מתבאסת!, זה שאתן קוראות לה גוש קקי ממש לא גרם לה להתבאס. תחשבו מה שבא לכן, זאת דעתי.

Hadas 87

New member
אולי תספרו לי מה קרה?

פליייז לא הייתי כאן ואין לי מושג על מה אתם מדברים.. וזה עוד קשור אליי אז בכלל! חח מה קרה? מי רב עם מי ומי קרא למי גוש קקי? חח רציני, מה קרה? ואם איכשהוא אני קשורה לזה אני ממש מצטערת, באמת שלא התכוונתי שזה יגיע למימדים כאלו. דיי, מעכשיו אני סותמת את הפה חח

סוכריה16

New member
כמה שאת צודקת

מהיום לכל האלו שנכנסים ומעליבים או מוציאים סתם שטויות לא מגיביםםםםםםםם !!!

למעלה